Claif Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Kerevizli pırasa mı olurmuş yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Etin her çeşidi + mercimek + ıspanaktan başka birşey yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 oha yannız pilav eğer pirinç pilavıysa bana çok pis critler öle diyim. hatta instant kill bile çekebilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 huun said: şu kereviz denen nane molla olmasa, şu hayatta yemek seçmiyorum diye alnım açık gezebileceğim. Ahaha annem her ''yemek seçmem'' dediğimde yapıştırırdı kereviz yemiyosun diye, mavi ekran verirdim ezilirdim böyle.. lanet olası sebze başıma bela mısın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kereviz sevilmezmi hic. kereviz sevmeyenlerin ya anneleri guzel yapamiyor yada buyuk onyargilari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 kerevizve pırsasadan ayrı ayrı nefret ediyorum, bi arada da seveceğimi sanmam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ya pirasa igrenc bişi sogan gibi boyle iyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 fab said: kereviz sevilmezmi hic. kereviz sevmeyenlerin ya anneleri guzel yapamiyor yada buyuk onyargilari var. buna katılıyorum. ama pırasa. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 E pırasa için de aynı durum söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 degil, kesinlikle degil. tanrim tiksinc bisey o. kokusu falan iyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Nasıl değil ya :D bütün sebzelerin tadı güzeldir, mükemmeldir bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 fab said: kereviz sevilmezmi hic. kereviz sevmeyenlerin ya anneleri guzel yapamiyor yada buyuk onyargilari var. zaman makinesi icat olduğunda kerevizi ilk çıktığı topraktan söküp yok edicem ve insanlık hitlerden bile daha büyük bir pislikten kurtulmuş olacak!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Silmarwen said: Nasıl değil ya :D bütün sebzelerin tadı güzeldir, mükemmeldir bi kere. butun sebze yemeklerine asik bi insan olarak bi tek pirasadan nefret ediyorum. oyle bi garibim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 nohut dışında hiçbir sebzeyle bir problemim yok. işsizlik bence nohut yemek. leblebinin nohut olduğunu öğrendiğim günden beri nohuttan nefret ediyorum. yemiyorum yedirtmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 size zeytinyağlı pırasa tutosu yapıcam bi daha pişirdiğimde. o tarifle pırasa yiyip de beğenmeyen -net söylüyorum- eşektir. p.s. enişteniz de aynı sizin gibi düşünüyor, hatta pırasaya "o yeşil şey" şeklinde sesleniyordu, taa ki ona zeytinyağlı pırasa pişirene kadar... şimdi pırasa alalım diyor, hatta az önce şu anda bize yapmakta olduğu yumurtalı patatese de doğradı bir pırasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 eşek dediğin sever sanırsam zaten pırasa başka hayvan lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 öküz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 o da ot yiyo olm. yer illa pırasa verirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 abi hakaret sayılan etobur canlı ne vardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 AYI var ister misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hah teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ben ayıyım ozaman :D hiç sevmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ayilar da pirasa yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bayılırım kerevizli pırasaya brokoliye enginara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Pırasanın allah belasını versin. Lanet olsun öyle sebzeye. Annesi babası ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar