Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Axe Bite Pass serverinin dikkatine!!!!!

Holysuffer

Öne çıkan mesajlar

hayır, şöyle oldu:

- ex parte kadrosu dest eight peaks'e geçti.
- ex parte'ye dest eight peaks'i bırakıp geçen hafta katılan ben ve birkaç arkadaşım ise karak-norn order'a geçtik.

birden fazla seçenek var henüz geçmeyen axe bite'cılar için: ya azgal veya hirn'e açılan yeni transferleri kullanacaklar, ya eight peaks (dest/order) ya da norn'da (order) sıfırdan başlayacaklar.

dün sabaha karşı 4'te tier 2 kale savaşları dönüyordu, warband'ler birbirine girdi bütün gece norn'da haftaiçine rağmen. xp bonus aldatmasın, yakında kaldırırlar tahminimce zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

bir eksik var karıstı ortalık:) ex parte nin k8p des te gecmeden önce ayrılan bi kaç ex parteli k8p orderda bir guild kurdu.exile adında. yani kısacası ABP de ex parte mensuplarının bir kısmı k8p order da, digerleri ise dest tarafında:)

exparteliler esas karakterlerini azgala transfer ettiler sanırım.(ben haric. wp ile oynamayı düsünmedigimden etmedim.) k8p de order ve dest tarafında herkes yeni char actı. ama sanırım cogunluk dest tarafında. hiç öenmli degil eziyoruz fazlasıyla destleri :p
Sosyal ağlarda paylaş

Olay kisaca soyle gelisti Axe Bite'da, Ex-Parte ile order tarafinda kasiyorduk ama order sayisinin azligi ve cogunlukla destro'dan sopa yemek kasiyordu, savaslar genelde birer warband arasinda geciyordu vs vs. Biz de axe-bite'dan disari server transfer acilmadan Karak8Peaks'e gectik exile'i kurduk. Yeniden kasmaya basladik. Karakter transfer acilinca da ex-parte karakterleri azgal'a tasidi, oradaki 40'imi da oraya transfer ettim simdilik

K8p'de durum super, surekli warbandler donuyor, kale almaya gittigimd her zaman 70-80 kisiyle birlikte oluyorum, destro gorunurse direik meydan savasi oluyor ortamda, acaip buyuk savaslar donuyor. Olay keyifli yani, K8p'de order takilanlara duyurulur, ben, sannin, merck, morphin, zencofil'le kontaga gecin.
Sosyal ağlarda paylaş

k8p de de şöyle bi can sıkıcı durum var. t3 ve t4 ü bilmiyorum ama t1 ve 2 de order sayısı cok fazla. genelde orvr wc farm halinde cok sıkıcı geciyor. bazeen destlerde toplanınca güzel savaslar oluyor ama bunu duyan her order destler cıkmıs ortya diye geliyor yine sayı üstünlüğünden destler wc lere hapsoluyor.

kalabalık cok oldugundan laf anlatılamıyor kimseye. dün ilk defa kalede beklerden destlerin gelip dısarıda farm yapan orderları katletmesini diledim yani:) bi kaleye sokamadık milleti.

bir düzen yok,liderlik yapmaya calışanları dinleyen yok tamamen basıbos oynuyor herkes. gördüğüm kadarıyla destler daha iyi organize oluyor. sayıları el verse ezip gecerler bizim capulcu sürüsünü...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Karak eight peaks son durum: (20/12/2008)

Arkadaslar serverda oldukca fazle order ve destro var. Hemen hemen surekli order ve destro warbandleri RvR alaninda dolasiyorlar. Gozlemledigim destrolar daha saldirgan, order da is sikisinca guzel toparlaniyor ve savunmaya geciyor. 2 kez order fortressi savunmasina, 1 kez de destro fortressina saldirisina katildim simdiye kadar.

Sonucta oldukca guzel bir populasyonu var server'in, order'a gelenler narsor, sanninn, zencofill, merck ile irtibat kursunlar,exile guildi olarak bekleriz gelenleri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...