Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn core server başlığı (Order)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karak-Norn beklendiği gibi dengelerin çabuk değişmesi kaidesini bozmadı.

Bu sefer Destruction bariz önde. Burlok mudur nedir oradan epey bir gelen olmuş. Hafta içi pataklıyorduk o da gitti gibi duruyor.

Ayrıca Bane of Chaos guild içi dram nedeniyle bölündü, full warband çıkmıyor :(

1.3'de iyi zergleneceğiz gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
dün itibari ile azgalda da nornda da fena destr. ortami vardi.
Azgalda dwarflarin kaleye gelip, elfleri kilitlemeye koyuldular, elflerden sonra hem empire hem de dwarflari kilitlemişlerdi en son, ben oyundan ciktim :) (ama healerlik guzel sey kaybederken bile renown kazaniyosun, onundeki butun bright wizardlara HoT koy, sonra isine bak, aksin renownlar 3er 5er :D )

sonra norn'da bire bir ayni sey, bu sefer empire'in forta dalmadilar, bu sefer destroydum da isime geldi, 1.5 saatte bütün elfler locklandı, empire'da biraz zorlandik praagda, reikland'a kalmadim sonradan ne oldu bilemiyorum :)
Mesaj tarihi:
dün öğlen çıkarken order baya üstün gibiydi, akşam girdiğimde reikwald düşmüş, shinning way'e gidiyorlardı. giremeyenler kadrin valley'ye geçmişti, o sırada shinning way'de düştü. ama altdorf baya sıkıcıydı yine, 10. dakikasında bayıp çıktım.
Mesaj tarihi:
şu black guard'ın adam olacanı bilsem 40 licam ama en son oynarken dest öyle ezilyordu ki gururumdan karekteri silmedime şükretsin norndakiler. rank 35 te falan biraktim
Mesaj tarihi:
pronit bekleriz precision a gün geçtikte büyüyen ve wb'lere liderlik eden bi guild olarak nam salmaya devam ediyor ve son 2-3 hafta icinde burlok tan gelenlerle sonunda stabil bir yapıya büründü destro.
Mesaj tarihi:
Ne stabili abi Blitzkrieg olmuşsunuz Fort'a gelene kadar durdurmak mümkün değil.

Yalnız dün gece Eataine'de yaklaşık 20 kişiyle destro warbandiyle kapışırken keep'den gelmekte olan destro zergü de bize daldı. Unutmayacağım anlardandır. Addonlar ne kadar tutarlı bilemem ama wipelayana kadar 60 kişi indirmişiz (tu)

Haftasonu destro'dan full Altdorf bekliyorum, ümitlerimi boşa çıkarmayın :D
Mesaj tarihi:
Valla en son Saeros ile birlikte biraz oynamıştım 2 hafta falan oldu herhalde, T1 T2'de Order namına gayet iyiydi durum.

T4 pug vs. pug'da en son Order az farkla daha iyiydi ama ben healer oynuyorum belki de onun etkisi vardır eheh. (Destruction daha sık premade kuruyor orası kesin)

Çok değişken birşey sorduğun. Hiçbir sunucuda "burada hede factionı senaryoyla daha rahat xp/renown kasıyor" denilebileceğini sanmıyorum.

Premade ile giriyor olduktan sonra bir sorun olmaması lazım. Düşük levelken de guilddeki altlarla giriyorsun falan.
Mesaj tarihi:
Norn keyifli server yahu, "hadi burda açayım" oldu biraz ama t1-t2-t3 gayet zevkli rvr scenario falan dönüyor, gerçi biraz fazla mı destro ne, olucak o kadar
Mesaj tarihi:
muhtemelen dışarda dönen rvrden dolayıydı bugünkü orderın ezilişi senaryolarda sonradan farkettim. sonradan 2 tane full warband terör estirdi tüm gün tier 2 de. baya zevkliydi.
Mesaj tarihi:
J'eon said:

Norn keyifli server yahu, "hadi burda açayım" oldu biraz ama t1-t2-t3 gayet zevkli rvr scenario falan dönüyor, gerçi biraz fazla mı destro ne, olucak o kadar

valla geçen hafta 3 kez girdiğimde destro high, order med'di server statuslerde.
  • Yeni Oluştur...