Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn core server başlığı (Order)

Holysuffer

Öne çıkan mesajlar

Karak-Norn beklendiği gibi dengelerin çabuk değişmesi kaidesini bozmadı.

Bu sefer Destruction bariz önde. Burlok mudur nedir oradan epey bir gelen olmuş. Hafta içi pataklıyorduk o da gitti gibi duruyor.

Ayrıca Bane of Chaos guild içi dram nedeniyle bölündü, full warband çıkmıyor :(

1.3'de iyi zergleneceğiz gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dün itibari ile azgalda da nornda da fena destr. ortami vardi.
Azgalda dwarflarin kaleye gelip, elfleri kilitlemeye koyuldular, elflerden sonra hem empire hem de dwarflari kilitlemişlerdi en son, ben oyundan ciktim :) (ama healerlik guzel sey kaybederken bile renown kazaniyosun, onundeki butun bright wizardlara HoT koy, sonra isine bak, aksin renownlar 3er 5er :D )

sonra norn'da bire bir ayni sey, bu sefer empire'in forta dalmadilar, bu sefer destroydum da isime geldi, 1.5 saatte bütün elfler locklandı, empire'da biraz zorlandik praagda, reikland'a kalmadim sonradan ne oldu bilemiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ne stabili abi Blitzkrieg olmuşsunuz Fort'a gelene kadar durdurmak mümkün değil.

Yalnız dün gece Eataine'de yaklaşık 20 kişiyle destro warbandiyle kapışırken keep'den gelmekte olan destro zergü de bize daldı. Unutmayacağım anlardandır. Addonlar ne kadar tutarlı bilemem ama wipelayana kadar 60 kişi indirmişiz (tu)

Haftasonu destro'dan full Altdorf bekliyorum, ümitlerimi boşa çıkarmayın :D
Sosyal ağlarda paylaş

Valla en son Saeros ile birlikte biraz oynamıştım 2 hafta falan oldu herhalde, T1 T2'de Order namına gayet iyiydi durum.

T4 pug vs. pug'da en son Order az farkla daha iyiydi ama ben healer oynuyorum belki de onun etkisi vardır eheh. (Destruction daha sık premade kuruyor orası kesin)

Çok değişken birşey sorduğun. Hiçbir sunucuda "burada hede factionı senaryoyla daha rahat xp/renown kasıyor" denilebileceğini sanmıyorum.

Premade ile giriyor olduktan sonra bir sorun olmaması lazım. Düşük levelken de guilddeki altlarla giriyorsun falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...