arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Karak-Norn beklendiği gibi dengelerin çabuk değişmesi kaidesini bozmadı. Bu sefer Destruction bariz önde. Burlok mudur nedir oradan epey bir gelen olmuş. Hafta içi pataklıyorduk o da gitti gibi duruyor. Ayrıca Bane of Chaos guild içi dram nedeniyle bölündü, full warband çıkmıyor :( 1.3'de iyi zergleneceğiz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ehahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 off off dur su magusumu 40 lim surda:) nolur nolmaz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dün itibari ile azgalda da nornda da fena destr. ortami vardi. Azgalda dwarflarin kaleye gelip, elfleri kilitlemeye koyuldular, elflerden sonra hem empire hem de dwarflari kilitlemişlerdi en son, ben oyundan ciktim :) (ama healerlik guzel sey kaybederken bile renown kazaniyosun, onundeki butun bright wizardlara HoT koy, sonra isine bak, aksin renownlar 3er 5er :D ) sonra norn'da bire bir ayni sey, bu sefer empire'in forta dalmadilar, bu sefer destroydum da isime geldi, 1.5 saatte bütün elfler locklandı, empire'da biraz zorlandik praagda, reikland'a kalmadim sonradan ne oldu bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dün öğlen çıkarken order baya üstün gibiydi, akşam girdiğimde reikwald düşmüş, shinning way'e gidiyorlardı. giremeyenler kadrin valley'ye geçmişti, o sırada shinning way'de düştü. ama altdorf baya sıkıcıydı yine, 10. dakikasında bayıp çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Karak Norn'da Order alt char açtım BW guild arıyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Shining Way'e etten duvar kurduk, geçemediler. Yalnız ne zerg var kardeşim, aynı anda 2 fort siege nedir, ne olmuş Norn böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 şu black guard'ın adam olacanı bilsem 40 licam ama en son oynarken dest öyle ezilyordu ki gururumdan karekteri silmedime şükretsin norndakiler. rank 35 te falan biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 pronit bekleriz precision a gün geçtikte büyüyen ve wb'lere liderlik eden bi guild olarak nam salmaya devam ediyor ve son 2-3 hafta icinde burlok tan gelenlerle sonunda stabil bir yapıya büründü destro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ne stabili abi Blitzkrieg olmuşsunuz Fort'a gelene kadar durdurmak mümkün değil. Yalnız dün gece Eataine'de yaklaşık 20 kişiyle destro warbandiyle kapışırken keep'den gelmekte olan destro zergü de bize daldı. Unutmayacağım anlardandır. Addonlar ne kadar tutarlı bilemem ama wipelayana kadar 60 kişi indirmişiz (tu) Haftasonu destro'dan full Altdorf bekliyorum, ümitlerimi boşa çıkarmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Lag nasıl oluyor boyle kalabalık ortamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 O anlattığım kuşatmada ilginç bir şekilde minimaldi ama genelde fort kuşatmalarında *sağlam* lag oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bu kadar ilginç bir sunucu yok. Order IC'deydi. İnanılır gibi değil. Ben gidemedim. Orada olup da anlatabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sıkıcıydı her zamanki gibi, sizinkiler bir kere questi tamamladılar. bizimkiler yetemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3ng3siz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 nornda Türk order guildi yok hala değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 4 gün önce başladım oyuna t1 de ve özellikle t2 de order hep eziliyor senaryolarda. t4 de durum farklı mı yoksa hep böylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Valla en son Saeros ile birlikte biraz oynamıştım 2 hafta falan oldu herhalde, T1 T2'de Order namına gayet iyiydi durum. T4 pug vs. pug'da en son Order az farkla daha iyiydi ama ben healer oynuyorum belki de onun etkisi vardır eheh. (Destruction daha sık premade kuruyor orası kesin) Çok değişken birşey sorduğun. Hiçbir sunucuda "burada hede factionı senaryoyla daha rahat xp/renown kasıyor" denilebileceğini sanmıyorum. Premade ile giriyor olduktan sonra bir sorun olmaması lazım. Düşük levelken de guilddeki altlarla giriyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Norn keyifli server yahu, "hadi burda açayım" oldu biraz ama t1-t2-t3 gayet zevkli rvr scenario falan dönüyor, gerçi biraz fazla mı destro ne, olucak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 muhtemelen dışarda dönen rvrden dolayıydı bugünkü orderın ezilişi senaryolarda sonradan farkettim. sonradan 2 tane full warband terör estirdi tüm gün tier 2 de. baya zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 J'eon said: Norn keyifli server yahu, "hadi burda açayım" oldu biraz ama t1-t2-t3 gayet zevkli rvr scenario falan dönüyor, gerçi biraz fazla mı destro ne, olucak o kadar valla geçen hafta 3 kez girdiğimde destro high, order med'di server statuslerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Okul rahatladı gibi, tekrardan aktifim. Nornculara duyrulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 aynen sınavlar bitti fikifik isminde bi sw açtım. r11 şu an.Varsa yaşıtım /w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Düzenli olarak oynamasam da r19 Engineer altım var, Swarles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 arcane said: Okul rahatladı gibi, tekrardan aktifim. Nornculara duyrulur :) arkadaşın aldığından bir tane de ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 LOTH! Üzme bizi arkadaş. Saçma sapan IBlerle oynamak zorunda kalıp duruyoruz. Archmage halimle bu saatten sonra tanking taktikleri geliştirdim ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar