pronoit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bende rank 23 bg vardi biraktim bu serverda geri denicem sanirim. 4gb ram ile keepler falan rahat eder mi ya ağliyodu benim bilgisayar şimdi ram alacam nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hakkaten CIR MIR dinlemedik, kasırga gibi estik. hatta sanırım dest'in gemisi o nedenle oturmuş karaya lol. arkadaşlar 40 olunca char sildirip nüfus dengesini sağlamayı planlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yabancılardan sıkıldım order tarafına geçeyim diyorum, varmı guildde yeriniz? :P ne lazım bide? transfer kapalı bide dimi? vexen'i silmek durumunda kalacam sanırım 1.5k gold yanacak ona üzülüyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Silmeden, bir tanıdığının hesabında karakter aç. Parayı ona aktar. Niye yansın ki. Gerçi bunu düşünmüşsündür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bence silme, goldunu sat, yeni hesap al. 1.5k goldun hesap parasından çok daha fazla etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 quel'in de bize geçmesiyle iyice güçlendik ve bunun şerefine sunucunun en ağır dest pre-made takımını serpent's kumlarına rank 30 arkadaşlarımızla gömdük heh: hatta pre-made olduğuna inanmadı bizimkiler ama isimleri tek tek tespit ettim heh, CIR a takımı gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 cir takımı + beyond deathten bikaç iyi eleman var, mindriel ve flexotron falan büyük guildiz yaw (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 gold satman daha mantıklı olmuş.ayrıca ordera gelin arkadaşlar.güzel eğlence var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 satmadım goldu, guild banka bagışladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mindriel çılgın bir adam, fazla ofans oynuyor. Quel-Thul saflarımıza katıldı. Artık düşman hakkında her türlü bilgiye sahibiz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 iron breaker açmaaaaaa :P metrekareye 10 İB düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kharan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Dest tarafında türk olarak kimse kalmadı yaw:S Birkaç kişiyiz bizde şimdi. Off:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Olur da siz de Order saflarına geçmek isterseniz http://forum.paticik.com/read.php?71,3761363 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Tahliye halindeki sunucu Karak-Izor'da çoğu Order ve Destruction guildi hedef sunucu olarak Karak-Norn'u seçmişler. :)-D http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=241743 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 k8p de sansım hic iyi gitmiyor kotbs ile. bana ugursuz geldi bu server:) 8 defa sigmara warpbladelere girdim henüz hiç sentinel düşüremedim:) sinirim bozuldu yeni bir baslangıc yapabilirim :p swordmaster acmayı düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sardius merak etme düşer,ben yaklasık 2 aydır durmadan bb be yapıyorum,dün alabıldım son parcayı magus olarak.yanlış saymadıysam 20 civarı girdim hemde bb be ye.hatta daha kötüsüde var,guıldın maın tankı adamda(bo) hala 3 parca var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben bi ankaraya gidiyorum afkyım bi süre, görüşürüz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Finallerim bitti!! Önümüzdeki 2 hafta her türlü healer ihtiyacının ilacı benim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 oyunu yeni aldım. şu an patchliyorum. okuduğum kadarıyla sanırım Core serverlardan birinde açmak istiyorum. nerede açmalı? öneriniz? rastgele girip sonra değiştirmek/yeni karakter açmak zorunda kalmak istemiyorum. bi yerde başlayıp kurulma taraftarıyım :) öneri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 karak8peaks uygundur.destro aç hem bonuslar var hızla 40 olur eglenceye katılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Karak-Norn dan şaşma aç bi order gel biizm guilde ortam sağlam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 arcane said: Finallerim bitti!! Önümüzdeki 2 hafta her türlü healer ihtiyacının ilacı benim. :D event hazırlamışsın guild takvimde zaten belli lol, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Evet sonra da bir güzel uyuya kalmışım, kusura bakmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ya cücü aççam ya ork :) ork açtım şu an eight peaks te. bi de dier dediğiniz order serverında cücü açarım denemek için hangisini beyenirsem artık.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 k8p lesser realm :) norn official olarak daha kalabalık şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar