Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn core server başlığı (Order)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakkaten CIR MIR dinlemedik, kasırga gibi estik. hatta sanırım dest'in gemisi o nedenle oturmuş karaya lol. arkadaşlar 40 olunca char sildirip nüfus dengesini sağlamayı planlıyoruz.
Mesaj tarihi:
yabancılardan sıkıldım order tarafına geçeyim diyorum, varmı guildde yeriniz? :P ne lazım bide?

transfer kapalı bide dimi? vexen'i silmek durumunda kalacam sanırım 1.5k gold yanacak ona üzülüyorum :S
Mesaj tarihi:

quel'in de bize geçmesiyle iyice güçlendik ve bunun şerefine sunucunun en ağır dest pre-made takımını serpent's kumlarına rank 30 arkadaşlarımızla gömdük heh:

hatta pre-made olduğuna inanmadı bizimkiler ama isimleri tek tek tespit ettim heh, CIR a takımı gg.

Mesaj tarihi:
Tahliye halindeki sunucu Karak-Izor'da çoğu Order ve Destruction guildi hedef sunucu olarak Karak-Norn'u seçmişler. :)-D

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=241743
Mesaj tarihi:
k8p de sansım hic iyi gitmiyor kotbs ile. bana ugursuz geldi bu server:) 8 defa sigmara warpbladelere girdim henüz hiç sentinel düşüremedim:) sinirim bozuldu yeni bir baslangıc yapabilirim :p

swordmaster acmayı düşünüyorum...
Mesaj tarihi:
sardius merak etme düşer,ben yaklasık 2 aydır durmadan bb be yapıyorum,dün alabıldım son parcayı magus olarak.yanlış saymadıysam 20 civarı girdim hemde bb be ye.hatta daha kötüsüde var,guıldın maın tankı adamda(bo) hala 3 parca var:D
Mesaj tarihi:
oyunu yeni aldım. şu an patchliyorum. okuduğum kadarıyla sanırım Core serverlardan birinde açmak istiyorum. nerede açmalı? öneriniz? rastgele girip sonra değiştirmek/yeni karakter açmak zorunda kalmak istemiyorum. bi yerde başlayıp kurulma taraftarıyım :) öneri?
Mesaj tarihi:
arcane said:
Finallerim bitti!! Önümüzdeki 2 hafta her türlü healer ihtiyacının ilacı benim. :D

event hazırlamışsın guild takvimde zaten belli lol, geçmiş olsun.
  • Yeni Oluştur...