Unholy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Karak Norn tarafında su an Türk guildi olmasa bir kac Türk populasyonu yuksek Türk guildi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kharan nick ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kharan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Benim nick im "efsuncu"-shaman rank 28. Arkadaşlardan birisinin nick i "erdokuz"-squid heder rank 39. "Delidumrull" var birde rank 32 Choosen. 2 kişi de önümüzdeki a gelecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 3ünüzüde gördüm orda burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kharan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Senin karakterinin ismi vexen değil mi? Galiba server değiştirmeden önce aynı guild deydik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Qui said: Qui olarak burdayım. Okçu çıtır elf oldum. Kralların geri dönün çağrısı yapan saçma isimli guild'e bile girdim :)) arcane seçti valla. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 biz de arkadaşlarla başladik warhammer'a açikcasi memnun da sayiliriz ( bana biraz warhammer evrenine göre renkli geldi oyun nese işte ) karak norn da dest açtik ( ranklar düşük mühim diil denemelik charlardı.) sonra eight peakste(umarım doğrudur ) order açtikta. arkadaşlarla konuşup karak norn a tekrar rollayabiliriz belki de sizin ranklar nedir ve cidden pvp ile level almak güzel olayda sankim uzun yav bugun rank 12 den 14 e geçmek için 6-7 saatim gitti resmen.sizin ranklar nedir var mıdır böle level atlicaksınız şunu yapin bunu yapin demeler( özelden atarsanız sevinirim konu dağilmasin zira kusra bakmayın) nese işte dicem şu ki eğer her türkü aliyorsanız bizde gelebiliriz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 renown kasmak için en kolay yol senaryolar, 40a kadar bu şekilde gelebilirsin, 40dan sonra orvr önem kazanıyor. ben rr32yim şahsen ama serpents passage yapmaktan sıkıldım biraz orvr yapıyorum bu aralar şu anni chest bi türlü düşmedi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yalnız aynı sunucuda her iki faction oynanamıyor, ona göre kimlerle beraber oynamayı tercih ediyorsanız kararı baştan vermek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 pronoit said: biz de arkadaşlarla başladik warhammer'a açikcasi memnun da sayiliriz ( bana biraz warhammer evrenine göre renkli geldi oyun nese işte ) karak norn da dest açtik ( ranklar düşük mühim diil denemelik charlardı.) sonra eight peakste(umarım doğrudur ) order açtikta. arkadaşlarla konuşup karak norn a tekrar rollayabiliriz belki de sizin ranklar nedir ve cidden pvp ile level almak güzel olayda sankim uzun yav bugun rank 12 den 14 e geçmek için 6-7 saatim gitti resmen.sizin ranklar nedir var mıdır böle level atlicaksınız şunu yapin bunu yapin demeler( özelden atarsanız sevinirim konu dağilmasin zira kusra bakmayın) nese işte dicem şu ki eğer her türkü aliyorsanız bizde gelebiliriz hehe sen bunu okurken 21 olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 rvr yaparak rahat level alınabiliyor.benim bu serverda Bright Wizardım var cok kasmadan cumartesi tier 1 rvrleri tamamladım şimdi PQ devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Kendi adıma, lvl 20+ lara gelince level alma sureleri 4-5 saatte 1 level şeklinde oluyor, 25+ larda biraz daha fazla. Senaryolarda iyi bir partiye denk gelirsen 12-15k civarı exp alıyorsun ama her zaman boyle olmasi cok zor (zaten bi taraf bayagi bir ezmeye baslamissa, bir sure sonra senaryo sikligi azaliyor). Open RvR'de exp almak daha yavas ama buraya da influence sistemi getirdikleri icin influence odullerinden almak istediğin olabilir, o acidan faydali bayagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 biz de bu serverda oynuyoruz guildcene guildcene dediğim toplasan 10kişi değiliz ama kemik kadromuz 2-3yıldır beraberiz her oyunda. dest. kısmındayız. ilgilenen pm neyin atsın muhabbet filan oluyo eylenceli yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 guild adı falan vereydin de, pm atabilseydik (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kharan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Harbiden isim filan yazsaydında pm atabilseydik:D Dest.topluluğu oluşturmak güzel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 odiflame said: rvr yaparak rahat level alınabiliyor.benim bu serverda Bright Wizardım var cok kasmadan cumartesi tier 1 rvrleri tamamladım şimdi PQ devam ediyorum. abi bugun ( cumartesi işte hehe) noldu ya warcampten çikamadiniz nikim gedobar ( eheh random isim olayı iyi ya basyon ok ) rank 20 black guardim dest arkadaşlara selamlar o.O rvr fazla olduğundan mıdır anlamadım senaryo süreleri hafta sonlarını saymazsak cok uzun sürüyor şimdi tier 3 e geçecem de oradaki durumlar nedir bir de black guard bilgi paylaşım topii bulamadım var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Senaryo çok hızlı geliyordu nedense yılbaşı gecesinden itibaren sunucuda bir durgunluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 join all demezseniz çok beklersiniz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 pronoit said: odiflame said: rvr yaparak rahat level alınabiliyor.benim bu serverda Bright Wizardım var cok kasmadan cumartesi tier 1 rvrleri tamamladım şimdi PQ devam ediyorum. abi bugun ( cumartesi işte hehe) noldu ya warcampten çikamadiniz nikim gedobar ( eheh random isim olayı iyi ya basyon ok ) rank 20 black guardim dest arkadaşlara selamlar o.O rvr fazla olduğundan mıdır anlamadım senaryo süreleri hafta sonlarını saymazsak cok uzun sürüyor şimdi tier 3 e geçecem de oradaki durumlar nedir bir de black guard bilgi paylaşım topii bulamadım var mıdır? 3 warbanda karşı 1 tane order warband olunca 1 level aldım.teşekkürler böyle horde şeklinde geliniz üstümüze :) iyi level alıyorum hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Join all diyince geliyor sanıyorsan yanılıyorsun. Ayrıca saçma sistem sayesinde join all diyenlerin sonu da nordenwatch, mourkain, tor anroc, serpent's. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yoo, ben join all sayesinde tor anroc'tan daha fazla temple of isha ve high pass cemetery yaptım. sen ısrarla tek senaryo sırasına girmesen mourkain veya anroc yüzü göreceğim yoktu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Evet ben de seni zaten paso temple'da ve cemetary'de görüyorum zaten, eminim öyle level almışsındır. Geçiniz. Join all dedim gece, 4 saat sıra gelmedi, önceki gece de 2 saat beklemişimdir, naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 orvr yapa yapa doldurdum, ondan görmemişsindir heh. senaryo yaptığım zamanlarda doomfist crater'den black fire basin'e her çeşit senaryoya defalarca girdim ki tor anroc'un join all ile girdiğim senaryolar içerisinde kapladığı taş çatlasa %25'tir. ha ayrıca, sabahın üçünde sıra gelmez elbette ki, gece uykusu denen bir kavram var ki fazla uygulamasam bile aşinayım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Eskiden geliyordu, son günlerde değişti. Join All desen de giremiyorsun yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 arcane said: Join all diyince geliyor sanıyorsan yanılıyorsun. Ayrıca saçma sistem sayesinde join all diyenlerin sonu da nordenwatch, mourkain, tor anroc, serpent's. ya join all diyince 3 senaryoda geliyo ya tamam eşit gelmiyorlar da kabak tadı verdirecek şekilde gelmiyorlar gerçi hoş 10 level boyunca o senaryolari görmek illaki kabak tadi verdiriyor. bir de şey rvr ödülleri süper ya galiba black guard bilgi şeysi topii yok açacam bakın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar