Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 euh ilk city siege'imdeydim, felaket sıkıldım, leech'e vurdum kendimi direk
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 benim de warlord dreadhelm düşürdüğüm altdorfdan sonra en verimli geçen altdorfdu sanırım. ama inanılmaz sıkıcıydı, 2h weaponla ortalarda dolaşan bg gelip tankladığım mobu filan çekti. zaten her daim aggro için kapışan 10 tane tank. dün de söyledim bu kadar kaliteli, drop potansiyeli olan instanceda bu kadar nub ne toplanmştır, ne de toplanabilir bundan sonra. bayıp ben de saerosa katıldım zaten sonrasında, yata yata geçirdik 1.5, 2 saati.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Valla ben hayatımda bir oyunda bu kadar killing blow almamış olabilirim. Tab kill, tab kill, tab kill. Ama karşıda düzgün oyuncu azdı o da bir gerçek.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mendebur o ne zerg arkadaş. Seni görür görmez topukladım çekerse diye. Bu sefer Sam'i çektin, DPS specle heal basıyorum ölmesin diye 800 800 lol. :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 abi saerosla birlikte oynamaya karar verip başladık, satmadı adam, yuvaya döndü.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Altdorf mu? O zaman o zerg ile yarın sabah 3 yıldızlı mekanda konaklayacaksınız ahahaha :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 http://i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/mehe.jpg
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Dün Sam'e emanet ettim böyle olmuş :P İyi iyi ya böyle devam, 20% bonus güzel birşey hahaha :D
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 caps ile yazılan "KAPI KIRILDI" uyarılarını görmeyip de "neden uyarmadınız?" diyecek insan evlatlarından oluşan pug wb'lere karşı 2 kere fort alamayıp da son çare sabahın üçünde alliance wb'leriyle saldırıp sabahın beşinde başkent kuşatma fikri güzelmiş. önce düşünenleri, sonra da "öğleden sonra order fortlarımıza saldırıyor biz ekmek parası kazanırken, hem bizden fazlalar ama renown bonus onlara gidiyor :(" diyen dest oyuncularını tebrik ediyorum. biraz erken oldu ama, bir daha sefere sabah altıda bekliyoruz haftaiçi.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 valla o saatlerde apayrı bi serverda swordmasterımla oynuyodum ama, qq moar demeden geçemiyorum sam ahah
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Sam said: caps ile yazılan "KAPI KIRILDI" uyarılarını görmeyip de "neden uyarmadınız?" diyecek insan evlatlarından oluşan pug wb'lere karşı 2 kere fort alamayıp da son çare sabahın üçünde alliance wb'leriyle saldırıp sabahın beşinde başkent kuşatma fikri güzelmiş. önce düşünenleri, sonra da "öğleden sonra order fortlarımıza saldırıyor biz ekmek parası kazanırken, hem bizden fazlalar ama renown bonus onlara gidiyor :(" diyen dest oyuncularını tebrik ediyorum. biraz erken oldu ama, bir daha sefere sabah altıda bekliyoruz haftaiçi. su uyur dusman uyumaz diyoruz bu tur durumlarda. benim de uykum kacti oyunu acsam mi acaba falan diyordum, sonra olm manyakmisin kimse yoktur serverda falan dedim kendi kendime. megersem ates beni cagiriyormus. butun paticik ahalisi de onlaynmis ben de bunu gordum :) bu arada gereksiz yere bir kac kere pug warband liderligi yapmaya kasayim dedim, kapi kirildi uyarisini gormemek bayagi hafif kaliyor bizim tarafin wb'lerinde :) . yasasin alt tierlarda leechlenmek. butun officer madalyonlarini + conq crestleri conqueror set icin harcadim gerci, invaderlari nasil alicaz bilemiyorum.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Invader oluyor bir şekilde de Warlord'dan haber verin siz bana ehueh daha 1 tane crestim yok...
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 2 tane pırıl pırıl warlord crestim inventorymin baş ucunda duruyor valla, her oyuna girdiğimde parlatiyorum kendilerini.
paganwarrior Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yahu bişi soracam bu order ahalisine . WC lerde sizde de kıc üstü oturup beleşe rr emen oluyormu yoksa bizim destro yamı özgü onun kararsızlığı içinde kaldım
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Tabii ki oluyor. Hatta bizde daha fazla oluyordur diye tahmin ediyorum, malum daha az organizeyiz.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 heh paticik ahalisi uyumaz da elin yabancısı öyle değil, CIR zerg stonewatch'a dayandığında gayet uyuyordu millet gördüğüm. rve başarıları haliyle etkileyici durmuyor. (:P) warlord zaten tamamlanmaz order ile vendor parçaları ötesi şu gidişle, iki parça da zaten ah'de var. o warlord crestleri bozdurup ciklet alırız tahminim bu gidişle. heh yalnız buradaki karakterimde 2 wl crest var, azgal'daki r34 wp'de 3-5 senaryo yaptım, onda 1 wl crest var. onu bankada bozdurup anni alacağım sanırım haha
paganwarrior Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yahu o CIR in tüm karakterlerin trojandan kurtulmasın zaten.. bencil ve dingil bir zihniyete sahip o guild
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Incubi CIR'da değil miydi? O süper bir adam, paso bizim vente gelirdi ehueh. Gerisini tanımıyorum.
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 tainted var mesela, adamlar "aa fortress icin adam yok diyorlar", domination lock olmaya 5 saniye kala kaleyi resetliyorlar. sonra tabi order geliyor ne reikland kaliyor ne de praag. oysa orayı locklasak, 2 tane order warbandi fort'a kitleyip, tm ve eataine alacaz ama ne yaparsin. su fort olayı da hic cezbetmiyor beni valla, zaten loot'tan en ufak sekilde ümidim yok, marauderlik konsepti dolayisi ile bag falan dusurme gibi bir gayret icerisinde asla degilim. lagtan ölüp ölüp kosturacagima gidip baska zone'da renown + inf kovalarim daha iyi.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Eehuh healer ile kazanmasına kazanıyorum da gold değil purple bag lazım, bir türlü denk gelmiyor çıldırtır insanı. Şu loot sistemini tamamen tokena geçirseler de rahatlasak.
Öne çıkan mesajlar