Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn core server başlığı (Order)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Senden hemen önce DoK kesmiştim, üzerimde http://www.wardb.com/spell.aspx?id=9302 vardı. Senden sonra Dreddz ile Duchess geldi. LOS kullanarak ikisini de 20% civarına getirmeyi başardım euehu, kesebilsem efsanevi olacaktı.
Mesaj tarihi:
Gördüğüm en rezil city siege'di. İki tarafa da yuh. Hatta şu oyunda gördüğüm en rezil hadiseydi. Keşke heal specle girmeseydim. O zaman en azından tonla solo kill alırdım...

Destruction bariz bir şekilde kaybediyor olmalarına rağmen saldırmadı. Hadi tamam oyunun saçma sapan sistemini kullanarak puan yapmayı anlıyorum da zaten kazanamayacağın belli olmuş niye saldırmıyorsun.

Order desen aynı mokun laciverti. Hele benim bulunduğun instance of of, ben bu kadar beyin özürlüyü bir arada görmedim. Timer bitmiş hala çatır çatır wipe yiyorsun buna rağmen stage2'ye geçirmeye çalışanlara hakaret ediyorsun region chatte. Lider saldıranları warbandden atıyor, ben de inadına onun attıklarını heallıyorum. 38 Slayer destruction'ı benim AP bitene kadar tankladı, çok eğlenceliydi. Sizden adam olmaz diyip, warbandden çıkıp aklı başında bir grup buldum. Tam Adell eşliğinde wipelatıyoruz warbandleri mergelediler, /facepalm

Abuk sabuk tiplerin Vele'ye oyunu öğretmeye çalışmaları ayrı bir komikti. Tonla hakaret ettiler, üşenmesem hepsini raporlardım.

Spastiklikler bunlarla limitli değildi. Warlord gloves düşüyor, eleman alıyor. Üzerinde Dark Promise/Invader combosu. Bu şahıs 5 dakika sonra level 37 elemanın üzerinden Annihilator gloves'a needleyip alıyor.

Süper addon hater'a birçok isim ekledim. En kötüsü bu, bunda bile 2 invader crest kazanmak hoş tabii.

Bu arada 3 invader crest sonra DPS setim tamamlanıyor, yarışmacı arkadaşlara duyrulur :)-D
Mesaj tarihi:
sevgili guzel kardeslerim, sabahin dordunde siege mi olur? yatin uyuyun be yav.

not : arcane'i artik belledim de, diger paticik order arkadaslar da kendilerini belli ederlerse RvR'de kendilerine dogru kosan el pençe divan (savagery'nin bonusu olarak geldi bu sıfat) bir marauder hediye ediyorum hepsine. hep swarley'e mi calisicaz baskalari da renown alsin.
Mesaj tarihi:
ben de bir tek arcanei biliyorum, ona da 2 kere denk geldim zaten. birisinde alt tab yapmıştım bode, zerg üstümden geçivermiş, nasıl becerdiyse onca kişinin arasından arcane kesmiş beni. ötekisi de dündü sanırım, praagde orda burda dolaşıyordu.
Mesaj tarihi:
Dammaz Kron +2 gösteriyor. En son 3 saat önce kapışmışız. Eğer sabahın köründe Stonewatch'a saldıran 10 Destructiondan biri değilsen gösterge yanlış ehueh.

Mendebur ise +6. DPS specledim, tekrar healinge dönmeden +10 yapmayı umuyorum. (:P)
Mesaj tarihi:
Olmadı ehue. Oili heallıyorlar da benim targetımı zor kurtarırlar.

Demek öyle Saeros efendi... O zaman spirit resist toparlasan iyi edersin zira nickini hatırlar hatırlamaz /target Caeblablasatışçı macrosuyla gezeceğim.

PS: Kamyon gibi vuruyorum. 2 invader crest sonra tır gibi vuracağım.
Mesaj tarihi:
OF şahane şahane :D Geçen seferki ne kadar kötüyse bu o kadar iyi bir Altdorf oldu. Devamlı dövüştük bir desto bir order respawn pointe.

Pug vs pugdı, patakladık. Kaç tane kill aldım sayamadım ehueh.

Adell'i iki kez kestik. Birinci olup Invader chest aldım :) Invader crestleri de helme harcayıp 5/5 Superior Ward yapıcam çıkışta ehueh. (tu)(tu)

Hala devam ediyor. Vakit yeterse 3. kez keseceğiz.
Mesaj tarihi:
4 parça superior olduğuna mı sevinsem, neredeyse warlord giyicek renown ranke geldiğimde hala superior seti tamamlayamadığıma mı üzülsem bilemiyorum şu an.

ha, ayrıca orderın tüm gün ICye ulaşmaya çalışmasının, onca fortressın ardından destronun Altdorfa ulaşması... küfür gibiydi adeta. order oynuyor olsam bozulurdum muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Destro daha başarılı onda hemfikiriz de Order lag yüzünden ulaşamadı. Caledor-Fell Landing benim bu oyunda gördüğüm en sağlam laga sahipti, sunucunun çökmemesine şaşırdım.
Mesaj tarihi:
TM'de batıdaki keepte 2fps ile oynamaktan banal gelince lv'ye gideyim dedim 40 yılın başında, onda da order iki tane fortu tutamadı. cidden rezalet. neyse şu nüfus biraz daha dengelensin bari de yakında.
  • Yeni Oluştur...