Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 çok istedim gelesiniz bir iki invaders crest hacılayayım, ama yok. sizinkiler de yetemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Nerdesiniz yahu hazır DPS specken bir görüşelim diyorum bir türlü bulamadım sizleri. Sonra healerken yakalıyorsunuz gençliğimden gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaybarsMert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 arkadaslar server nasıl genel olarak tatile cıktım gönül rahatlıgıyla oynayabilirim yani senaryo agırlıklı oynayacam orderın durumu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 nornda order eziyor :) land of the dead'e giris durumuna göre order ya cok fena eziyor ya da yaklasik olarak esit oluyorlar. bir de %20 exp bonus veriyorlardi bu adamlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaybarsMert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 t1 senaryolarda ezildik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Şu an durum aynen fuzulee'nin dediği gibi ama 2-3 hafta önce öyle değildi, Emrah gibi bir Order vardı, o bonus da o nedenle haklı olarak verildi :) Tabii bunlar hep t4, arada 3 tier var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sinan ım ben yokum ya o yüzden order a dur dyen yok :P millet kendini atmış çöllere tez zamanda toplarım ben merak yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 t3 senaryolarda order feci eziyor son 1 haftadır. 2 tane tankım var rank 27 ib ile 28 sm baya iyi oynuyor order t3 de ki bu adamlar genelde t2 den beri beraber savaştığım adamlar. t4 e geçtiğinde aynı adamlar destoya gelicek tayfaya oranla daha organize gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 t1 - t2 - t3 - t4 hepsinde eziyor ORDER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 dest ilk fırsatta lotd'a aktığı halde eziyor demek pek mümkün değil t4'te. önceki gün üç kere fortress'a saldırıldı, bir kere alınabildi. şehre varılamıyor bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Onun sebebi fort'a gelene kadar olan zone locklardan lotd'in açılması ve guildlerin warband çıkarmak yerine lotd'e gitmeleri. Öte yandan destruction'ın belli başlı guildleri takır takır avcı grubu veya warband çıkarıyor hala, gıpta etmemek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mendebur morale 2'yi sana saklıyorum boşuna çekme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 t1-t2 de gördüğüm gerizekalı order oyuncusunu başka serverda görmedim 1 tank toplamış başına 6 tane orderı arkasındada 2 tane healer oyalıyor kafayı yedim adamlara bişiler anlatana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Birşey anlatmaya çalışmak zaman kaybı. T2 altımla yardıma geleyim diyeceğim ama hep dps malum mainim healer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 t3 e geçtim zaten daha iyi gibi witch hunter olmama rağmen heal üstümden eksik olmuyor önce bi afalladım malum alışkın değilim bu kadar heala:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 O iyiymiş, t3 altım yok t4'de görüşürüz, orada ben heallarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 lotd geldiğinden beri ilk defa altdorfdaydık gece. inanılmaz bir instancedaydım, stage 2 planları yapıyorduk, 3.ye stage 1ı tamamlamamlamak üzereydik, o sırada serverların yoruluvericeği tuttu. gidip yattım bir iki girmeyi deneyip, serverlar daha yeni gelmiş öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 biz de 4872'deki dest'i çıkışlarına kapatmıştık, çok yazık oldu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Beyler Knornda ki rvr nasıl? balance mı yoksa bir tarafın kalabalık olmasından dolayı olan bı ezici ustunluk mu soz konusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 her gün bi farklı. iki güne kadar zone lock yapmakta zorlanırdı destruction, dün arka arkaya her yeri kilitledi. ne değişiyor dünden bugüne bilemiyorum da aynı kalmıyor kesinlikle. edit;tamamlamamlamak değil de tamamlamak olucak o yukarıdaki aslında, bu nasıl fail anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bence dengeli şuan yani 1-2 haftadır gördüğüm kadarıyla kimse kimsenin ana şehrine giremiyor tabi dün ben yattıktan sonra durum değişmiş ama ezici bi üstünlüğü yok hiç bir tarafın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yaff o zaman neden Knornda orderda %20 bonus var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 populasyon az orderda ama savas alanında cok fark etmiyor tabi tier 4 için bilen birisi cevaplarsa daha iyi olur benim soylediklerim tier 1-2-3 :) destruction baya warband cıkarıyo diyolar ama 2 haftadır ilk defa dün girebilmişler sehre dün ben yatarken baktım haritaya orderın the mawı almasına ramak kalmıstı sonradan durum değişti herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dest nüfusu order'dan fazla, millet daha geçenlerde rakamları sayıp koymuştu gayriresmi foruma. dengeli deniyor da pek alakası yok, dün gece altdorf'a geldiler ki order bir tane filan fortress alabildi son bir haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ama o sayıya rağmen dest 2 haftada dogru düzgün yapamadı bişiler yani o kadar populasyonada alsınlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar