Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn core server başlığı (Order)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nornda order eziyor :)

land of the dead'e giris durumuna göre order ya cok fena eziyor ya da yaklasik olarak esit oluyorlar. bir de %20 exp bonus veriyorlardi bu adamlara :)
Mesaj tarihi:
Şu an durum aynen fuzulee'nin dediği gibi ama 2-3 hafta önce öyle değildi, Emrah gibi bir Order vardı, o bonus da o nedenle haklı olarak verildi :) Tabii bunlar hep t4, arada 3 tier var.
Mesaj tarihi:
t3 senaryolarda order feci eziyor son 1 haftadır. 2 tane tankım var rank 27 ib ile 28 sm baya iyi oynuyor order t3 de ki bu adamlar genelde t2 den beri beraber savaştığım adamlar. t4 e geçtiğinde aynı adamlar destoya gelicek tayfaya oranla daha organize gibi :)
Mesaj tarihi:
dest ilk fırsatta lotd'a aktığı halde eziyor demek pek mümkün değil t4'te. önceki gün üç kere fortress'a saldırıldı, bir kere alınabildi. şehre varılamıyor bir süredir.
Mesaj tarihi:
Onun sebebi fort'a gelene kadar olan zone locklardan lotd'in açılması ve guildlerin warband çıkarmak yerine lotd'e gitmeleri. Öte yandan destruction'ın belli başlı guildleri takır takır avcı grubu veya warband çıkarıyor hala, gıpta etmemek mümkün değil.
Mesaj tarihi:
t1-t2 de gördüğüm gerizekalı order oyuncusunu başka serverda görmedim 1 tank toplamış başına 6 tane orderı arkasındada 2 tane healer oyalıyor kafayı yedim adamlara bişiler anlatana kadar
Mesaj tarihi:
lotd geldiğinden beri ilk defa altdorfdaydık gece. inanılmaz bir instancedaydım, stage 2 planları yapıyorduk, 3.ye stage 1ı tamamlamamlamak üzereydik, o sırada serverların yoruluvericeği tuttu. gidip yattım bir iki girmeyi deneyip, serverlar daha yeni gelmiş öyle diyorlar.
Mesaj tarihi:
her gün bi farklı. iki güne kadar zone lock yapmakta zorlanırdı destruction, dün arka arkaya her yeri kilitledi. ne değişiyor dünden bugüne bilemiyorum da aynı kalmıyor kesinlikle.

edit;tamamlamamlamak değil de tamamlamak olucak o yukarıdaki aslında, bu nasıl fail anlam veremedim.
Mesaj tarihi:
bence dengeli şuan yani 1-2 haftadır gördüğüm kadarıyla kimse kimsenin ana şehrine giremiyor tabi dün ben yattıktan sonra durum değişmiş ama ezici bi üstünlüğü yok hiç bir tarafın
Mesaj tarihi:
populasyon az orderda ama savas alanında cok fark etmiyor tabi tier 4 için bilen birisi cevaplarsa daha iyi olur benim soylediklerim tier 1-2-3 :) destruction baya warband cıkarıyo diyolar ama 2 haftadır ilk defa dün girebilmişler sehre dün ben yatarken baktım haritaya orderın the mawı almasına ramak kalmıstı sonradan durum değişti herhalde
Mesaj tarihi:
dest nüfusu order'dan fazla, millet daha geçenlerde rakamları sayıp koymuştu gayriresmi foruma. dengeli deniyor da pek alakası yok, dün gece altdorf'a geldiler ki order bir tane filan fortress alabildi son bir haftada.
  • Yeni Oluştur...