Holysuffer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Arkadasım bende ex partedeydim vve aşagıda bi konu actım eltharion server ı diye...Senin soyledigin server a WARDB den baktım nufusu 4000kusur...yani axe bite tan bile az...Bende sadece Dest oynatmak istemedigim icin onlarla Karak a gitmedim ama....Karak 13000 kişi benim şuanki server 11000...İsterseniz bu söyledigin arkadaşlarla ben zaten baştan kasıyorum yeni char actım 4. level daha...sizde buraya gelin oynayalm beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 wardb'nin rakamları güvenilmez, kendim oynamamın yanısıra üç gündür çeşitli saatlerde server load'ları karşılaştırıyorum ve eltharion'dan daha kalabalık her gün, günün her saatinde karak-norn. yol yakınken sen gel buraya derim, hem core. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bugün k8p de cok lag varken bi baska server denim dedim horn da actım bi char. lag hic yok degildi ama k8p ye göre oldukca azdı. eger bi guild kurarsaniz transfer ederim charımı:) lvl 13 blazing sun:p (bide lvl 40 wp mi transfer edersem ohh goldlarida aktaririm knightmima:P) lvl 13 char transfer yapilir mi derseniz yapilir bilader gold bag kaptim sanslı bi char ayrilamam ondan:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bu arada baktim ben hic bi charımı trasfer yapamiyorum?:( axe bite da ve k8p de charlar var bunlari yaparin horna diye düsündüm ama olmuyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 oralardan transfer yok maalesef, horn değil norn bu arada. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 herneyse heh:) neyse bu oyun bitmis benim icin yaw. bi lag olayı basgösterdi 3 gündür adım atamıyorum noluyor anlamadim eskiden yoktu böle bisi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yeni patch sayesinde laglara boğuluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 peki yetkililerin bundan haber durumu nedir acaba patchden ise bu? düzelteme yönünde bi girişim falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bende ısrarla order oynamak istediğimden ilk serverimda lvl 32 IB (low pop), axe bite da ise 24 IB mi bırakmak zorunda kaldım. Bu gidişle oyunda hiç lvl 40 bir karakterim olmadam oynamaya devam edecem galiba :) IB yerine kotb oynamaya karar verdiğimden bu serverda başlayacağım. Oyundaki ismim "bellar" guild olursa katılmak isterim.. sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 isteyen bakabilir bu arada, şu dakika itibariyle norn bütün avrupa'nın tek high pop dest'e sahip tek sunucusu. ve hala xp bonus var. sunucu değiştirecekseniz en iyi seçim şu anda kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ben bu sunucuda heal atıyorum. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Arkadaşlar...bende arkadas gibi 3. serverım olacak!Warrior Priest aşıgıyım ama 3.kerede kasılırmı ızdırap gibi gelicek biliyorum ya...Napsam bilmiorm..Karak Norn da adam gibi Vent. li fln bi Türk server ı olucaksa acabilirim..Diger turlu ugrasmiyim artık bıktım WP daha dogrusu char kasmaktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 valla arkadaş geldi, üçüncü IB'sine başladı. :) beraber gates of ekrund filan da yaptık. vent için henüz birşey diyemem ama bir guild düşüncemiz olacak birkaç kişi daha gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ex parte ye ne oldu? oyunumu bıraktılar? bir yeremi gittiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 K8P ye geçtiler.Destro oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ne yazık eski guild arkadaslarımı kesmek zorunda kalıcam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Sebepleri neydi? guild iyi diye yazılar okuyordum da önceleri. sardius sen kuruculardan değilmiydin? eski officerler halen order mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ya bir venoms var kes kes kes nereye kadar.fakat iyi level kasmış benden 4 level fazla olmuş.artık lvl 40 olunca eşitlenince keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Fazla oynamıyorum ama bende alt karakterlerimi geçireyim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Transferler devamlı değişiyor sanırım. Sabah listede yoktu, şimdi gelmiş. Ama Norn'a geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Karak-Norn şuan gerçektende inanılmaz aktif. Ama açıkçası aynı karakteri 0'dan tekrar açıp yükseltmek bana işkence gibi geliyor. Keşke Transfer olanağı olsaydı ama şuan sadece Karak-Hirn ve Karak-Azgal'a geçiş var. Ex Parte de Azgal dedi sanırım, o zaman yol orası gibi gözüküyor sadece Transfer olanağı olduğundan. Yoksa 0'dan Order karakter açacak arkadaşlar için en akıllıca seçenek Karak-Norn... Dest açmak içinse tabii ki Karak-Eight Peak. Edit: Yanlız çok saçma değil mi adamlar low serverdan low server'a migration açıyor. Hatta 2 farklı server'a, zaten oyuncu az onlarda bölünecek. Tamam o 2 servera belki 4-5 farklı serverdan adam gelecek ama adam low serverdayken başka bir geleceği belirsiz low server'a geçmek istemiyor... Koy adam gibi Med. server'a migrate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ben de 0 dan runepriest kasayım bari orderda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 /w Hildegarde /w Loth /w Mathaniell /w Swarley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 /w Gucci B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bugün gene meydan savaşlarında kan gövdeyi götürdü, istediğimizde orvr, istediğimizde senaryo, istediğimizde pq (bizimkiler yatınca heh) yaptık. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar