Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn core server başlığı (Order)

Holysuffer

Öne çıkan mesajlar

Arkadasım bende ex partedeydim vve aşagıda bi konu actım eltharion server ı diye...Senin soyledigin server a WARDB den baktım nufusu 4000kusur...yani axe bite tan bile az...Bende sadece Dest oynatmak istemedigim icin onlarla Karak a gitmedim ama....Karak 13000 kişi benim şuanki server 11000...İsterseniz bu söyledigin arkadaşlarla ben zaten baştan kasıyorum yeni char actım 4. level daha...sizde buraya gelin oynayalm beraber
Sosyal ağlarda paylaş

bugün k8p de cok lag varken bi baska server denim dedim horn da actım bi char. lag hic yok degildi ama k8p ye göre oldukca azdı. eger bi guild kurarsaniz transfer ederim charımı:) lvl 13 blazing sun:p (bide lvl 40 wp mi transfer edersem ohh goldlarida aktaririm knightmima:P)

lvl 13 char transfer yapilir mi derseniz yapilir bilader gold bag kaptim sanslı bi char ayrilamam ondan:p
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ısrarla order oynamak istediğimden ilk serverimda lvl 32 IB (low pop), axe bite da ise 24 IB mi bırakmak zorunda kaldım. Bu gidişle oyunda hiç lvl 40 bir karakterim olmadam oynamaya devam edecem galiba :) IB yerine kotb oynamaya karar verdiğimden bu serverda başlayacağım. Oyundaki ismim "bellar" guild olursa katılmak isterim..

sevgiler,
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar...bende arkadas gibi 3. serverım olacak!Warrior Priest aşıgıyım ama 3.kerede kasılırmı ızdırap gibi gelicek biliyorum ya...Napsam bilmiorm..Karak Norn da adam gibi Vent. li fln bi Türk server ı olucaksa acabilirim..Diger turlu ugrasmiyim artık bıktım WP daha dogrusu char kasmaktan...
Sosyal ağlarda paylaş

Karak-Norn şuan gerçektende inanılmaz aktif.

Ama açıkçası aynı karakteri 0'dan tekrar açıp yükseltmek bana işkence gibi geliyor. Keşke Transfer olanağı olsaydı ama şuan sadece Karak-Hirn ve Karak-Azgal'a geçiş var. Ex Parte de Azgal dedi sanırım, o zaman yol orası gibi gözüküyor sadece Transfer olanağı olduğundan.

Yoksa 0'dan Order karakter açacak arkadaşlar için en akıllıca seçenek Karak-Norn... Dest açmak içinse tabii ki Karak-Eight Peak.

Edit: Yanlız çok saçma değil mi adamlar low serverdan low server'a migration açıyor. Hatta 2 farklı server'a, zaten oyuncu az onlarda bölünecek. Tamam o 2 servera belki 4-5 farklı serverdan adam gelecek ama adam low serverdayken başka bir geleceği belirsiz low server'a geçmek istemiyor... Koy adam gibi Med. server'a migrate...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...