malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Efem üniversite öğrenimi için yurtdışına gidecek bir adamım.Almanya ya gidiyorum.Muhtemelen yılbaşıdnan önce Almanya da olacağım.Amma velakin şöyle bir durum var.Yaklaşık olarak bir buçuk yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var.O burada kalacak.Oturup konuşup ayrılmamaya karar verdik.En azından gittiği yere kadar gidecek.Neyse mevzu bu değil.Mevzu şu ki ben şöyle güzel bir hediye almalıyım ona.Güzel bir hediye ve değişik,güzel öneriler gelebilir diye patilere bir yazayım dedim.Olay bundan bundan ibarettir. Ha benim aklımdada bir iki bişey var bunlardan en ağır basanı şöyle hoş bir kolye.Klasik belki ama duruma göre hediye dedik ya hani hep yanında falan hep takar makar ondan öyle düşündüm.Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kızsa victoria's secret erkekse yine victoria's secret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yara kabuğu olabilir lan. ciddi ciddi düşünüyorum ben bunu. ya da bi kavanoz kan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 dostum kolye çok klasik kalır.eğer daha önce yapmadıysan ikinizin resimlerinden oluşan bir albüm hazırla.yazılar şiirler yaz on numara olur ama kolye almak istersen de yine alırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 benim tırnağım düşmüştü onu getirmiştim saklayıp neden yaptım öyle bişi bilmiyorum eline ne oldu diye sorduklarında eskiden bu duruyodu orda diye gösteriyodum bende niye kız arkadaşım yok diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Albüm olayı evet olabilir.Birde bir arkadaşım şey dediydi.Bir kutu al sonra orda burda gezerken gözüne takılan ufak büyük bulduğun birsürü şey al sevgiline uygun,onlarla doldur.Sonra o kutuyu hediye et direk falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bizim bi arkadaşın sevgilisi arkadaşa yapmıştı bence çok güzel birşey..Şıpsevdi sakızları var ya onlardan birşey çıkyıo aşk bir şeyler paylaşmaktır vs vs gibi şeyler onlar 100 tane we numaraları war onların hepsini bulmaya çalış yani bir sürü sakız al bi albüm yap gayet güzel oluyo :D Yada 2nizin bi resminin kara kalem çalışması olabilir... Ya kısacası Uğraşılmış birşey bence daha çok ilgisini çeker bi albümde olabilir bir sürü fotorafnızdan oluşan ama kolye falan maddi değer yüksek ama yapılması pek zor olmayan bi hediye alma derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Yok o sakız işi olmaz yahu.Sanıyorum haftaya gidicem.Süre kısıtlı.Ben bir albüm yapayım şöyle güzel bikaç resmimizden sade hoş birşey.Sonracıma kolyede almak istiyorum canım.Bide bişey daha almalıyım ama ne.Bişey daha düşünem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bilezik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yüzük direk. ne düşünüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 takım elbiseni giy,masaya otur ,tayyibin halka seslenişi tadında yarım saatlik bi video çek, hissettiklerini anlat. salla bişeyler. sonra cdnin dışında güzel bi baskı yaptırt, sonra güzel kapaklı bi cd kutusu. bide hediye paketi yaptınmı tamamdır :) . bunu arkadaşlarından birine ver sen amerikaya gittikten sonra versin sevgiline daha etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 O birlikte olan bir resminizin kara kalem çalışmasını da düşün derim arkadaş çok etkilemşti kızı bunla..bide Kolye yerine bence yüzük daha etkili olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Yüzük evet evet.En başta yüzük almayı düşünüyordum hatta bir hafta öncesine kadar falan amma vazgeçtiydimdi.Şimdi düşünüyorumda yüzük almalıyım.Evet evet.Yüzük albüm karakalem falan bide kolye.Kolyeye taktım onu alıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 vivavale said: dostum kolye çok klasik kalır.eğer daha önce yapmadıysan ikinizin resimlerinden oluşan bir albüm hazırla.yazılar şiirler yaz on numara olur ama kolye almak istersen de yine alırsın..ohaa romantik! ben de yüzük diceem ama,diğerlerinden gordum söyliiim.ben hiç anlamıyorum bu işlerden en iyisi gideyim kalabalık etmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sen kolyeni al gene. bi de üzerinde ikinizin yada senin olan böyle yavşak gülümsemeli bi yastık yaptır. sarılıp yatsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 benim fikrimde iyiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 İyiydi canım.Ama bana olmaz yapamam öyle.Yüzük kolye albüm iyidir.Bu arada haftaya salı yada perşembeye bilet alıyorum biraz hızlanmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Bu arada bugün benmde hediyeye ihtiyacım olcak yapıcam artık birşeyler dün çok kalbini kırdım kız arkadaşımın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bende çok kırdım ama hediye ihtiyacım yok terketti çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 "dünyanın en güzel hediyesini vermek isterim ama seni sana veremem kiiiiii. ehi." yazılı bi kağıt verirdim ben olsam. kağıt da spiralli harita metod sayfası olmalı ki kenarı saçaklı gibi olsun. bedavadan süsleme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 saat al bi tane siyah olsun kaliteli olsun hep taksın bir süre sonra alışır ona onsuz yapamaz hep seni hatırlatır hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ayıcık al bi tane ben yokken sana badigard aldım de : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 1,5 sene için kolye idealdir =p ayıcık da iyi bak. kullandığın parfümü sıkarsın üstüne bol bol veya ayıcığı koynuna sokup uyursun 1-2 ay ki iyice kokun sinsin üstüne. ayrıyetten kolay gelsin umarım iyi bir şekilde sürdürürsünüz ilişkinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar