Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duruma göre hediye.

malvolyn

Öne çıkan mesajlar

Efem üniversite öğrenimi için yurtdışına gidecek bir adamım.Almanya ya gidiyorum.Muhtemelen yılbaşıdnan önce Almanya da olacağım.Amma velakin şöyle bir durum var.Yaklaşık olarak bir buçuk yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var.O burada kalacak.Oturup konuşup ayrılmamaya karar verdik.En azından gittiği yere kadar gidecek.Neyse mevzu bu değil.Mevzu şu ki ben şöyle güzel bir hediye almalıyım ona.Güzel bir hediye ve değişik,güzel öneriler gelebilir diye patilere bir yazayım dedim.Olay bundan bundan ibarettir.
Ha benim aklımdada bir iki bişey var bunlardan en ağır basanı şöyle hoş bir kolye.Klasik belki ama duruma göre hediye dedik ya hani hep yanında falan hep takar makar ondan öyle düşündüm.Öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim bi arkadaşın sevgilisi arkadaşa yapmıştı bence çok güzel birşey..Şıpsevdi sakızları var ya onlardan birşey çıkyıo aşk bir şeyler paylaşmaktır vs vs gibi şeyler onlar 100 tane we numaraları war onların hepsini bulmaya çalış yani bir sürü sakız al bi albüm yap gayet güzel oluyo :D

Yada 2nizin bi resminin kara kalem çalışması olabilir... Ya kısacası Uğraşılmış birşey bence daha çok ilgisini çeker bi albümde olabilir bir sürü fotorafnızdan oluşan ama kolye falan maddi değer yüksek ama yapılması pek zor olmayan bi hediye alma derim ben..
Sosyal ağlarda paylaş

takım elbiseni giy,masaya otur ,tayyibin halka seslenişi tadında yarım saatlik bi video çek, hissettiklerini anlat. salla bişeyler. sonra cdnin dışında güzel bi baskı yaptırt, sonra güzel kapaklı bi cd kutusu. bide hediye paketi yaptınmı tamamdır :) .

bunu arkadaşlarından birine ver sen amerikaya gittikten sonra versin sevgiline daha etkili olur
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:
dostum kolye çok klasik kalır.eğer daha önce yapmadıysan ikinizin resimlerinden oluşan bir albüm hazırla.yazılar şiirler yaz on numara olur ama kolye almak istersen de yine alırsın..
ohaa romantik!

ben de yüzük diceem ama,diğerlerinden gordum söyliiim.ben hiç anlamıyorum bu işlerden en iyisi gideyim kalabalık etmeyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...