Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 tatil düzeni bozdu. hiç uyuyamadım. akşamdan beri çizimler projeler araştırmalar. 1 saate okula gidip akşam 5'e kadar derse girmem gerekiyor. ühüh. höüho çok kötüyüm lan ödevler bitince hep bir OH BE BİTTİ uyucam lan moduna girdim psikolojik olarak. bi an öyle olmadıgını anlayınca fenalaştım. ay bayılazam. neyse bununla ilgili bir şiir yazdım. paylaşayım. yatak bana bakıyor. ben yatağa. yatak ne yumuşak yorgan daha da. girsem içine önce soğuk sonra ısınsa ılık ılık uyusam camış gibi yastığı çevirsem soğuk tarafa daha da keyiflensem olm bi girsem o yatağa bi uyurum varyaaa ulan uyumak ne güzel ya ::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(( (:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::( (:(:(:(:(:(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 2 buçuk saat sonra dersim var. Akşam 5te kalkmıştım yatamadım, uyumak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 9da ders var.tatilde sapıttıgım için uyumamayı makul gördüm.uyusaydım suankinden 10 kat daha maymmun olucaktım.ve kesin kalkamazdım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Aynen :( Ama uyumak istiyorum ya off. Nası dayanıcam acaba bugün :S Yazın 3 gün uyumamıştım resmen, şimdi bi güne dayanamıyorum. Kalkalı daha 14 saat oldu be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 uyumak istiom ama okuldayim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 uyuyamamak da çok kötü lan. okuldayım, mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ikinici öğretim olup ta boşluktan erken kalkmak oohh uyku mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bnde 3-4 gibi yatabildim anca gece sabahta kalktım sonra yataktan çıkana kadar uyuya kaldım bi kalktım saatlerimiz 13ü gösteriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ben yakın sen uzak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 HAHAHA ADAM ŞİİR YAZMIŞ ÇILDIRMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yok uyumak kötü bi şey. zaman kaybı. kalkın hadi bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ulan öğleden sonraki dersleri ektim. yahu saat 12 gibi okuldan eve çıktım saat 11 fln civarlarını resmen hatırlamıyorum. vuah. resmen kafa yapmış uykusuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yazık lan nası bi pskolojiye sahipki adam şiir yazmış.. para toplayıp doktoramı yollasak napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar