Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whoper mı? big Mc mi?

Tron

Öne çıkan mesajlar

ardelen said:
adamınbiri said:
yağın kızgınlık derecesi ve patateslerin kesimleri ile alakalı aslında tam olarak

yağ kızdıysa neyin derecesi, ayrıca patatesin şekli tadını nasıl değiştiricek.

patates cips'i ve kızartması örneğini göstersem?
ikiside patates kızartması ama biri çok ince kesim diğeri normal kesim

1 derece bile lezzeti değiştirir.
Sosyal ağlarda paylaş

ardelen said:
e biz de abuk geometrik şekillerde kesmiyoruz zaten, ince uzun patates dilimleri.

ayrıca kimse fish royale dememiş. onion ringsle kıtır kıtır gidiyor ben sigarayla geçiştirmeye çalışıyorum sabahın dördünde nası bi muhabbete girdim ben.

ya sorma walla burger king konusunda çok hassasım, hele bu saatte çok feci :)

adamınbiri said:
bayıyo ama double en iyisi triple böyle nebilim
2 gün yemek yiyemezsin bidaha öyle yoğun bi et var :D

et oburum ben güveniyorum kendime :)
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
Ardeth said:
adamınbiri said:
hazır patates değil tek farkı o :D
yani eve aldığın hazır patatesler önceden kızartılmış oluyo genelde yada bi işlemden geçmiş oluyo
bunlar direk soyuyolar yolluyolar

yok bi olayları var onların sanki patatesin üretimi ile ilgiliydi diye hatırlıyorum ama emin değilim. kim bilir ne yediriyolar bize

ne haddine be adam, adamınbiri gastronomi okuyan, yemekten bu forumda en iyi anlayan adam. onun mesajı üstüne mesaj yazmak ne haddine? kimin ne haddine alo. adamınbiri öyle diosa öyledir.

gastroloji okuyo mu peki kim bize güvence verecek o patateslerin midemi delmeyeceğine dair?
Sosyal ağlarda paylaş

bigking in sosları fln eksik yaw. Sonuçta tadı tuzu eksik oluyor öyle oluncada... Hatirlarmısınız bilmemde MCdDoNALSDS ın en ünlü olduğu Burgerking in daha yeni türkiye piyasalarına girdiği dönemlerde Whooper okadar suluyduki yerken paramparça olurdu. Sırf bu yüzden whooper almazdım :I neyse sonradan anladılar biraz suyundan aldılar ,ha bide aynı dönemde Wendys vardı sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...