ardelen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 adamınbiri said: yağın kızgınlık derecesi ve patateslerin kesimleri ile alakalı aslında tam olarak yağ kızdıysa neyin derecesi, ayrıca patatesin şekli tadını nasıl değiştiricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 triple bikere yemeye çalıştım cidden çene kaslarım ağrıdı yiyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ardelen said: adamınbiri said: yağın kızgınlık derecesi ve patateslerin kesimleri ile alakalı aslında tam olarak yağ kızdıysa neyin derecesi, ayrıca patatesin şekli tadını nasıl değiştiricek. patates cips'i ve kızartması örneğini göstersem? ikiside patates kızartması ama biri çok ince kesim diğeri normal kesim 1 derece bile lezzeti değiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 adamınbiri said: triple bikere yemeye çalıştım cidden çene kaslarım ağrıdı yiyemedim deme ya daha çok merak ettim şimdi :) afişi vardı burger kingte kocaman 3 tane köfte üstüste olcak iş deil, tadından yenmez walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 e biz de abuk geometrik şekillerde kesmiyoruz zaten, ince uzun patates dilimleri. ayrıca kimse fish royale dememiş. onion ringsle kıtır kıtır gidiyor ben sigarayla geçiştirmeye çalışıyorum sabahın dördünde nası bi muhabbete girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bayıyo ama double en iyisi triple böyle nebilim 2 gün yemek yiyemezsin bidaha öyle yoğun bi et var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ardelen said: e biz de abuk geometrik şekillerde kesmiyoruz zaten, ince uzun patates dilimleri. ayrıca kimse fish royale dememiş. onion ringsle kıtır kıtır gidiyor ben sigarayla geçiştirmeye çalışıyorum sabahın dördünde nası bi muhabbete girdim ben. haydaaa sorunların mı var evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ardelen said: e biz de abuk geometrik şekillerde kesmiyoruz zaten, ince uzun patates dilimleri. ayrıca kimse fish royale dememiş. onion ringsle kıtır kıtır gidiyor ben sigarayla geçiştirmeye çalışıyorum sabahın dördünde nası bi muhabbete girdim ben. ya sorma walla burger king konusunda çok hassasım, hele bu saatte çok feci :) adamınbiri said: bayıyo ama double en iyisi triple böyle nebilim 2 gün yemek yiyemezsin bidaha öyle yoğun bi et var :D et oburum ben güveniyorum kendime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sen çözebilicen mi diye baktım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 et oburum diyosan kesinlikle yemelisin sadece et çünkü ekmek incecik kalıyo :D edik: triple yedikden sonra cidden lazım o bantlardan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Voys said: Ardeth said: adamınbiri said: hazır patates değil tek farkı o :D yani eve aldığın hazır patatesler önceden kızartılmış oluyo genelde yada bi işlemden geçmiş oluyo bunlar direk soyuyolar yolluyolar yok bi olayları var onların sanki patatesin üretimi ile ilgiliydi diye hatırlıyorum ama emin değilim. kim bilir ne yediriyolar bize ne haddine be adam, adamınbiri gastronomi okuyan, yemekten bu forumda en iyi anlayan adam. onun mesajı üstüne mesaj yazmak ne haddine? kimin ne haddine alo. adamınbiri öyle diosa öyledir. gastroloji okuyo mu peki kim bize güvence verecek o patateslerin midemi delmeyeceğine dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sen ye hacım ye günahı bana sen ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 dasaaa said: ben! oh çok rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 götüm çok sağlam farkettiğin gibi lşaksfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 boşverin götürün ya bidaha mı gelcez dünyaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 MegaMac, BigMac'in 4 köftelisi. Açıkçası o sos yüzünden sadece. Thousend Island deselerde o sosa çok Thousand Islands denedim, o sos tadını bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bigking in sosları fln eksik yaw. Sonuçta tadı tuzu eksik oluyor öyle oluncada... Hatirlarmısınız bilmemde MCdDoNALSDS ın en ünlü olduğu Burgerking in daha yeni türkiye piyasalarına girdiği dönemlerde Whooper okadar suluyduki yerken paramparça olurdu. Sırf bu yüzden whooper almazdım :I neyse sonradan anladılar biraz suyundan aldılar ,ha bide aynı dönemde Wendys vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bigmac yonetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 tripple whooper FTW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Big MC FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 big big (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ADANA DÜRÜM FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Donmus Patatesler 178 derecede haslaniyo yanlis hatirlamiyosam. Yarin kontrol ederim MC de. ve 4 dk ya yakin bi süre haslaniyo. Fazla durursa sertlesir, az durursa cig kalir. Ayrica bizim pazardan aldigimiz patatesleri de kullanmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar