Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Big King yada 6 pack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 whooper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ikilide whopper tabi de, bk xxl ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 whoper..kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 mokoko said: steakhouse burger buyuk seçim + 16lı soğan halkası (tu) he son 2 burger'a gidişimde aynı komboyu çekiyorum bende,big king'e de dönmem bir süre ama hala bir numaradır benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 steakhouse > big king xxl > whooper > mc all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 whooper diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Abi valla Mc cheeseburger hepsini döver. ama steakhouse da harbi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 steakhouse yeni favorim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 aç olan dayanamayan açmasın AÇMA DEDİM of ya hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 tiribıl vupur yada bigkingxxl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 mokoko yannız o kızarmış herneyse pek hoş görünmüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 BİgMac ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 o big değil artık, minimac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mr_Hand said: o big değil artık, minimac. kesinlikle katılıyorum. ama şundanda olabilir diye düşünüyodum ben geçenlerde... Acaba biz çocukkende yiyoduk da o sırada büyük geliyodu şimdi yaş artık erdi.. küçük mü gözüküyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 big king xxl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mr_Hand said: mokoko yannız o kızarmış herneyse pek hoş görünmüyo :D chicken fries onlar. cok guzeller ya. yedin de mi bole yorum yapıosun? ye bi kere soora bi goruselim senle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 double quarter pounder gibi burgergillerin babası olan bişeyi nasıl kimse yazmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Türkiyde Big Tasty yokmu? Yada Royal TS? (mc donalds) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 big king xxl double kofte burger bigMc siralamam budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Söz konusu şey yemek, hatta fast food olduuna göre ben de varım. Big King XXL Mega Mac Steakhouse Triple Whopper Quarter Pounder Benim sıralamam da böle. Son ikisi insan yemeği değil yalnız. Yedim ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 mc donald's'ı sevenleri anlamıyorum. Icetea'yi şeftalili sevenlerden farkınız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Yersem bi triple whoper yerim sanırım. phyx çok odunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ya şimdi onu yedim mi, chicken fries'tı, ek patatesti, bu tarz şeylere yer kalmıyo. Ondan yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Phyxantar said: mc donald's'ı sevenleri anlamıyorum. Icetea'yi şeftalili sevenlerden farkınız yok ilk cümlene katılıyorum mcdonaldssta kampanya vardı bi ara 1 menu alana 1 bedava diye istiyorlarsa 3 tane versinler yine değişmem burger kinge. big king xxl en iyisi.. 2. cümlene gelince icetea, nestea artık ne dersen şeftalisi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar