roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=72350165012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bu dahil butun genellemeler yanlistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 facebookun da çivisi çıktı vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Kominist köpekler dinsiz ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben sana şimdi bi slogan atardım ama neyse. bütün polis teşkilatı üşüşür başıma yoksa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 OOO KOMÜNİSLER SAVUNMAYA GEÇTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 said: Siyasi Görüş: Türkçü / Turancı / Ülkücü; ) Dini İnanç: ELhamdürrüllah Müslüman Alkıış!1!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Desqpio said: said: Siyasi Görüş: Türkçü / Turancı / Ülkücü; ) Dini İnanç: ELhamdürrüllah Müslüman Alkıış!1!? efferem lam gel cumada görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ahahah bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 "inkar etmeyin işte kızlar siz de istiyonuz ;) yoksa etek giyermiydiniz ;) dimi ;) canım kızlar gelin şöyle yamacıma ;)" Kominst Kızlarda Bu Gruba Üye Olabilir :D Çünkü ülkücü erkeklerin, her yönleriyle erkek olduklarının farkına varmak komünist kızında hakkıdır :) bukadar egoistlik, bukadar "burnu" kalkıklık... allahım oralarda biyerdeysen 3-5 yıldırım iş görür, kimse bilmeyecek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ne fasızm ne komunızm tek yol erotızm gibi bisey vardı laaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ne sağcıyım ne solcu, futbolcuyum futbolcu kampanyası varmış 80lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 facebook a arada bir girip gülmek harika oluyor :D tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yakında dahada komik gruplar oluşturulur ztn xaafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 viole said: ben sana şimdi bi slogan atardım ama neyse. bütün polis teşkilatı üşüşür başıma yoksa lol baboş sen tehlikeli adamsın aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 selam ben Atatürkçüyüm bundan 1-2 ay öncesinde komunist ve dinsiz bi kızla çelik çomak oynuyorduk (ban filan yeriz ne gerek var..) saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Üff deli oluyorum şu tiplere siyasi görüşünü etiket gibi üstünde taşıyan her ortamda 'bak benim ideolojim şu ben böle adamım' diye kendini gösterenler dini inanışları çıkar için kullananlar milleti bu ayakla sömürenler ne zaman bırakıcaksınız bu ayakları? Tmm bir insanın ideoloji sahibi olması olabiliyorsa idealist bir insan olması çok güzel bişi ama bu böyle olmamalıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 SodomVsGomore said: Tmm bir insanın ideoloji sahibi olması olabiliyorsa idealist bir insan olması çok güzel bişi ama bu böyle olmamalıydı... hepsi agent smith in suçu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 löl ne sağı bu ekonomik sağ mı sosyal sağ mı bi kere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 birde bu var http://www.facebook.com/group.php?gid=6943212146 BU GRUBA ÇÖKÜLMÜŞTÜR BU GRUP ARTIK TÜRKLÜK İÇİN HİZMET EDECEKTİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 facebook ile pasif agresif siyaset vücut buldu "united nations"'ın çakması "model united nations" gibi "model activist youth" kavramı doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hem turancı hem müslüman nasıl oluyolar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Reogmar said: birde bu var http://www.facebook.com/group.php?gid=6943212146 BU GRUBA ÇÖKÜLMÜŞTÜR BU GRUP ARTIK TÜRKLÜK İÇİN HİZMET EDECEKTİR gruba bakayım dedim şöyle bi üye gördüm. LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ilişkiside yokmuş haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 elime geçseler kafalarını kırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar