Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başım dertte...

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
basit;

sen ergenlik dönemindesin, bu dönemde karakter arayışı içine girilir , aksileşir insan pekcok sey olur , cogu arkadasınal atışırsın pekcok huyunu çekemezler

kızlar sa bu donemi çokta natlatmıştır daha olgundurlar
seni en az 2-3 yas daha olgun olarak gormek istiyo oda bunu dert ediyo
ama istesende hemen böle yapabilecegin bişi degil sadece bi söz söylemeden bi adım atmadan son bi kere düşünmen yeter bunu çözmeye
yoksa her aksam bole bole olaacm diye kasmak fayda saglamaz
sadece son adımdan once birkere daha düşünmek en iyisi[signature][hline]Grandmaster Hamburger
evim evim güzel evim :)
Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine
GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 06 Mayıs 2004 09:42 tarihinde demiş ki:
bu kdr basit mi?

kız agırlıgını koy ılıskıye,kendını ezdirme flmda dıyor bunnara ne dersın? :)

tmm işte bunu diyorya dynamick da.. anlamak mı istemiyosun ?! :))[signature][hline]sadece ölüm ...
Mesaj tarihi:
Hiic takma olan olsun birak senin alttan alman demek ona daha bi güven vermek ve dominant olması demek hatun kişinin o nedenle birakh bitirmek istiyosan bitsin eger istemiyosan düzgün davran ne benim ne senin başın ağrısın de..BENCE :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
carp azina iki tane =)
ne dmeek agirligini koy filan yaf harbi herseye evet dmeek kadar kötü bisi olamaz uyumlu olcam die herseyede evet denmezki arada artislik yap :P kodummu daitirim filan :P
+ ben su olai anlamadim kiz nasil gidip senin arkadaslarina bid bid bid ederken sana gelip baska seler sölüo sona arkadaslarina ezdirme kendini filan alla alla nasil bi arakdas grubun var bilemicem.. onu gectim kiz sana karsi acik olamioken senin arkadaslarina sizin olaylarinizi anlatio olmasi ilginc geldi..
anlamadigim nokta sen nie ipleri kizin eline verdinki en büyük hata..
rahat ol adam gibi ol cevrendekilerle mesafelerine arakdasliklarina dikkat et..
kizin üstüne cok düşme filan falan
bunlar dengesiz yaratiklar üstüne düşersin sıkıldım der nadasa birakirsin bana cok uzaksin der ortasini bulma sansinyok sanirim[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
bu kadar kafa yoruyor ve onu kendine bağlamak istiyorsan, yapman gereken iki şey var:

1. çiçek almak, hiç gitmediğiniz bir yere götürmek falan gibi bak ben böle şeylere kafa yoruyorum ve seni düşünüyoruma gelecek süprizler yapman lazım.

2. "seni seviyorum" dan farklı bişiler sölemen lazım. biz erkekler kısa ve öz konuştuğumuz için zannediyoruz ki seni seviyorum diyince, sürekli seni düşünüyorum, sen benim her şeyimsin, seni arzuluyorum vs. vs. gibi bütün her şeyi bir paket halinde sölüyoruz. öle olmuo aslında o iş. ne biliim böle garip anlar vardır, yolun ortasında yada evin bir köşesinde birden sarılıp gözgöze gelir insan (hatta ilerleyen yaşlarda devamında mutlaka aksiyon olur falan) işte o anlarda kadınlar tipik olarak sarılıp seni çok seviyorum derler, bu "senin yanında o kadar mutluyum ki" demektir aslında; ve bu tip ve benzeri anlarda (madde 2) ben de seni dersen o iş monotona biner kızın gözünde. ne biliim sen de sarıl ve "beni hiç bırakma", "keşke hep böle kalabilsek" vs. de ... onun senin için neden özel olduğunu betimleyebilecek, sana neler hissettirdiğini ona hissettirebilecek şeyler söyle e bu esnada gözlerde hafif buğu da oldumu iş bitmiştir. sakın burdan numara yap dediğimi çıkarma, gerçekten seviyorsan bunlar kendiliğinden olur zaten; olmuyorsa da zorla biraz :)

ha işte bu noktadan sonra yaklaşık 2-3 haftalık bir dengede ilişkin olur. bu noktadan itibaren, taaa en başta yaptıklarını yapmış olsan, sana trip atmak yerine sana sarılıp "beni bırakma" ya gelecek sözler sarf edecektir. yada olasılık 2, tötü kalkar ve nasılsa beni seviyor edasıyla davranacaktır, bu durumda da sen biraz geri çekileceksin; çünkü ilişkiler bazı yaşadıklarım / yaşanılanlar hariç kaçan kovalanır presibine dayalıdır. misal "çok monoton ilişkimiz var" demek, ben seni kovalamıom ki, zaten dibimden ayrılmıyorsun demektir aslında :)

neyse uzadı mevzuat sen bunları bi yap hele de önce ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Mesaj tarihi:
Bu kadar lafa numaraya veya benzerine gerek yok nedense
Oğuz olursan biticekse bitsin

Zaten sen Oğuz olmadığın için devam edicekse kız senle beraber olmuycak sadece rolünü oynadığın o adamla olcak.

Uzun lafın kısası her türlü ilişkinizde kendiniz olun , öle numaralar falan ancak mutlak sonu geciktirir gereksizdir.

Açık olmak bazen hiç beklenmeyecek sonuçlar doğrurur...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
konu numara yapmak değil, ki zaten böle bişi de sölemedim, üstüne üstlük öle anlaşılabilir diye de öle yapmayın diye yazdım.

anlaşılmayan nokta şu ki, ben ona direkt git burda okuduklarını yap demiyorum, aynı işlevi yapacak ama ona ait kelime ve hareketleri göstermesininin yararlı olacağını söylüyorum.

ve tabii bunun sonucunda çıkacak olan sonuçları ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Mesaj tarihi:
Bu ne biçim bir yazıdır.
İçerik olarak ayrı da
anlatım , üslup , imla şaka gibi.
yahu derdini anlatıyorsun
biraz özen be kardeşim.[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
armra'ya artı kaç desem az gelir. Sen yazdıklarına özenmezsen bizim derdin olduğunu iddia ettiğin şeyi önemseyip cevap yazmamızı hangi hakla beklersin ki.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
anlamışınızz işte .... ee sorun=?[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
pyr0 abi bu kadar adam tavsiye verdi bak :)
ıhım ıhım hanımlarda olabilir tabi pardon
neler oldu dun aksam fln soyle barı... yani barıstınız mı fln rahat edelim :P
ne derdimizeyse :P[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
Dantes barıştık barışmasınada çok soru işareti uyandırarak gelıp kendı barıstı...ama hala bana karsı ne hısettıgını bılmeden barısmıs ark.tan ögrendim..ayrıldıgımızı bıle barısırken ben senden ayrıldım ama devm etmek ıstıyorum dıyınce ögrendım...

bugun bı ark sevgılısını gormeye gıttı bı okul bende yanınd gıttım ısde benımkının eskı cıktıgıda bu okuldaydı bende gıdıp örencem kımmıs flm saka yapıyordum buna..neyse aksam ustu eve gırdım ıste bana dalga gecerek msj attı o sırada "noldu cok yakısıklı ve karızmatık doguscanımı gordun mu?" diye...benm cvp aynen su "sormak aklıma bıle gelmedı herhalde aynıdır ztn benı o ilgilendırmıyor sen ılgılendırıyorsun" dedım :) bılmıorum artık ne kdr işe yarar bişi dedım :) bu ask kumardan beter yemınle...[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
yarın dersane cıkısında alcam onu bı yerlere oturup konuscaz soracam mrk ettıgım tum soruları...yarın hersey cozulcek ya ayrılcaz ya da dvm hayırlısı...[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
abi karakterler çok karışık bi şey anlamadım ama soğuşmuşsunuz heralde olur arada sırada takma kafana.. hiç bişey yapma kandi kendine düzelir.. özel bişiler yaparsan senden onları her zaman bekler.. bulamayınca da hüsranla karşılaşıp soğuma aşamasını hızlandırabilir.. başıma geldi ordan biliyorum.. ama kişiden kişiye değişir tanımam etmem kimdir o.. en iyisini sen bilirsin iyice bi düşün bu yazılan şeyler sana yol göstersin ama fazla kapılma... ama helal olsun delikanlı ilişkiymiş... hade hayırlısı........[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
  • Yeni Oluştur...