Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 almıyorlar ama : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ekşisozluk said: "yalnız 15 dakkadan önce gelmesin, yeni duştan çıktık da - sinemis, ceren, gamze" getiren adama da ayıp oldu ama. adam nefes nefese geldi çaldı kapıyı 4 tane erkek çıktı karşısına... AUHAUHAAUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 alabiliyorlar bana yanlışlıkla bir yerden sigara gelmişti mesela da dükkana, kuryeye ona buna bağlı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 duş da süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 az once dominostan 2 milyona menu yedik ahah ohs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yemeksepetinden soylemistim ondan yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 biz beleşe yedik geçen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben neden yazdığımı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben dun makarnayla salat yedim, bugun acim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sen de dominostan soyle, adresi karisik anlat, sonra bedava y. gerci biz normal anlattik kapiya gelen adam bu seferlik affetseniz dedi, sonra subeyi arayinca tepem atti. cok pis cirkefleştim. bilsem 2 sufle soyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bu arada dominosta o bedava işi buyuk yalan. en fazla 20 ytl eksik odeyebiliosun. 30 ytl de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 dory said: sen de dominostan soyle, adresi karisik anlat, sonra bedava y. gerci biz normal anlattik kapiya gelen adam bu seferlik affetseniz dedi, sonra subeyi arayinca tepem atti. cok pis cirkefleştim. bilsem 2 sufle soyledim şimdi o adam senin yüzünden işten atılsa sonra cinnet geçirip çocuklarını kesse yetmese gece sizin eve gelip hane halkına bayıltıcı sprey sıkıp tecavüz etse. nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 2 gündür çok kral yemekler yiyorum lan geçen sac kavurma felan dürüm böyle bu günde hamsi tava felan çok kraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben pizza yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 eğer gecikirse ödemediğin ücret getiren servis elemanın maaşından mı düşüyo yoksa firma kendisi mi karşılıyo? eğer servis elemanından düşüyosa 40 dakkada da gelse öderim yani yazık adama çok iyi bi para da kazanmıyolardır herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 SodomVsGomore said: eğer gecikirse ödemediğin ücret getiren servis elemanın maaşından mı düşüyo yoksa firma kendisi mi karşılıyo?firma karşılıyor bildiğim kadarıyla. ekşi sözlükte tartışılmıştı böyle bi konu. yemeksepetinde de yazması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Dominos'tan son sipariş verdiğimde zamanında geldi, Dominos'tan birileri arayıp zamanında geldi mi, memnun musunuz diye sordu falan. O ara eklemişlerdi getiren kişinin maaşından falan düşmüyoruz, vicdan yapmayın türevi bir şekilde. Tabi belli bir miktardan fazla geç getirirse düşüyorlardır herhalde =P Sigara aldırmışlığım var McDonalds kuryesine, sağolsun alıyordu valla. Ama çok yararlanmadım tabi ehe. Bira aldıracak kadar suyunu çıkarmadıydım ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ben sigara istemiştim sagolsun getırdıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ula bi banami almadılar istediğim i herkez almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar