Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemeksepeti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekşisozluk said:
"yalnız 15 dakkadan önce gelmesin, yeni duştan çıktık da - sinemis, ceren, gamze"

getiren adama da ayıp oldu ama. adam nefes nefese geldi çaldı kapıyı 4 tane erkek çıktı karşısına...

AUHAUHAAUA
Mesaj tarihi:
sen de dominostan soyle, adresi karisik anlat, sonra bedava y.
gerci biz normal anlattik
kapiya gelen adam bu seferlik affetseniz dedi, sonra subeyi arayinca tepem atti.
cok pis cirkefleştim.

bilsem 2 sufle soyledim
Mesaj tarihi:
dory said:
sen de dominostan soyle, adresi karisik anlat, sonra bedava y.
gerci biz normal anlattik
kapiya gelen adam bu seferlik affetseniz dedi, sonra subeyi arayinca tepem atti.
cok pis cirkefleştim.

bilsem 2 sufle soyledim

şimdi o adam senin yüzünden işten atılsa sonra cinnet geçirip çocuklarını kesse yetmese gece sizin eve gelip hane halkına bayıltıcı sprey sıkıp tecavüz etse. nolur ?
Mesaj tarihi:
eğer gecikirse ödemediğin ücret getiren servis elemanın maaşından mı düşüyo yoksa firma kendisi mi karşılıyo?

eğer servis elemanından düşüyosa 40 dakkada da gelse öderim yani yazık adama çok iyi bi para da kazanmıyolardır herhalde...
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:
eğer gecikirse ödemediğin ücret getiren servis elemanın maaşından mı düşüyo yoksa firma kendisi mi karşılıyo?
firma karşılıyor bildiğim kadarıyla. ekşi sözlükte tartışılmıştı böyle bi konu. yemeksepetinde de yazması lazım.
Mesaj tarihi:
Dominos'tan son sipariş verdiğimde zamanında geldi, Dominos'tan birileri arayıp zamanında geldi mi, memnun musunuz diye sordu falan. O ara eklemişlerdi getiren kişinin maaşından falan düşmüyoruz, vicdan yapmayın türevi bir şekilde. Tabi belli bir miktardan fazla geç getirirse düşüyorlardır herhalde =P

Sigara aldırmışlığım var McDonalds kuryesine, sağolsun alıyordu valla. Ama çok yararlanmadım tabi ehe. Bira aldıracak kadar suyunu çıkarmadıydım ama =)
  • Yeni Oluştur...