Odinn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Geçen sene Braun CruSer 3 aldım, kirli sakal kısaltmak için ama kısaltırken acaip zor kısaltıyor(15-20 dk yiyor :o) ve sanki kesmeyip çekiyor, acaip canımı yakıyor. Tavsiye edebileceğiniz özellikle kirli sakal kısaltmak için alet nedir? Ekonomik olsa bide tadından yenmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sinbo marka saç kesme makinası var arkadaşlarda çokd a memnunlardı. Bir Cruzr fiyatına yaklaşık 20 tane Sinbo alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bıçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ben kullanıyorum arka tarafında kısaltma warda ucuz diye aldm memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 berberlere git sor bak onların kullandıkları makineler güzel yapıyo yani kirli felan istediğin uzunlukta uçlarınıda takarsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 babyliss seti var. 50 lira mı ne. ben onu kullanıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Cruzer 3 ile nasil cekiyor ya, gandalf sakali mi var sende nasil is anlamadim ben ehahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yahu 10 ytl ye berber makineleri var.bisürü başlıgı var kısaltıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 derby banyo jileti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sinbo enfes, başka birşeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 enfes he.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 cilot bıçaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 2-3 mm den uzunsa düzeltici aparat veya kısaltıcı bir makina falan varsa onunla 1-2 günlük sakal mertebesine indir, ardından giriş cruzerla yoksa evet cımbız gibi çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bunlar lavaboyu felan kirletiyor mu? Berberde bayağı kirleniyor da temizliği nasıl yapıyor kullananlar acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 balkondan aşşaa sallayıp tıraş ediyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 http://www.hepsiburada.com/panasonic-er-240-sacsakal-biyik-duzeltme-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgocer240 öle pek ayarı yok ama güzel kesiyor vatantda philips in vakumlu, kıl toplama hazneli modelleri var onlar güzele benziyor ama birisi denemden almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sinbo saç sakal bilmemnesi var. sakın almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bu iyi gözüktü, kullanan varmı acep?: http://www.hepsiburada.com/philips-philisphave-turbovac-qg-3020-sarjli-vakumlu-sakal-biyik-duzelme-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgphhqg#tablnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 belki kendi dökülür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 lan bunlara 50-60 gayme vereceğinize işportadan alın bi tane, aynı işi görüyor zaten. öle alengirli şekil verme ya da über kesme için brauna philipse falan para bayılınır. kalanın da standart makine iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 işportaların şarjları yalan oluyor düzenli kullanılacaksa bence paraya kıyılmalı en azından haftada 2-3 kere aslında en güzeli berberleri dolaşıp hoşuan giden bir makinayı sormak, sirkecide varmış zaten böle kuaför sektörü üzerine belli bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kablölü alın.. ben de teee zamanında alınmış bi kablolu var hâlâ çalışır. rus malı! sıfır kullanımda bile kirli sakal bırakır, hiç tıkanmaz. çok acele bi traş gerektiğinde uzun sakalı fırtıtıtıtı diye keser alır. detaylı kesim yapmaz ama genel kirli sakal görünümü için en hızlı çözümdür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Odinn said: bu iyi gözüktü, kullanan varmı acep?: http://www.hepsiburada.com/philips-philisphave-turbovac-qg-3020-sarjli-vakumlu-sakal-biyik-duzelme-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgphhqg#tablnk bende var bundan . Tras makinasının yanında hedıye vermıslerdı 2 3 sene oldu kullanıyorum hala , memnunum benım ısımı goruyor hatta 5 6 kere bununla kafamı 3 e de vurdum , sapasaglam duruyor bıcaklarıda eskimedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar