Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ilkinden biraz daha iyi olmus. seslendirme kadrosu felan hepsi ayni. guzel olmus aslinda ama hem cocuklara hem buyuklere yonelik oldugundan komik oldugu kadar cok basit espirilerde var. penguenler gene gulmekten yariyor. trailer: http://www.madagascar-themovie.com/ imdb: http://www.imdb.com/title/tt0479952/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 O penguenler yıllardır çıkmış en iyi animasyon karakterleri sanırsam,Madagaskar'in ilkinde az ama öz görünüyorlardı ama yeterliydi ya :) ÇAVUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 name is so nice, you say it twice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 madagascar'ı izleten bence o penguenler zaten ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 escape olcak o başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ben filmi çok sevdim.Çok güldük eğlendik.İzleme fırsatı olan varsa izlesin bence çok eğlenceli.Birincisi gibi bu da çok güzel olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Torrentlerin neredeyse hepsi fake. Uyandırayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 walla bız arkadaslarda rusça dublaj ızledık 3hafta kadar once onda bıle penguinler bıtırdı. Maymunlarla yaptıkları pazarlık cok salamdı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben penguenler dışında pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 penguenler ıcın bıle ızlenır. bir numaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar