Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe ve körelen genç yetenekler

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:
bundan taaaa 10 yıl önce bi emreyle okan çıkardılar diye ammada şımarmış bunlar

Ben buna takıldım xD

Galatasaray büyük kulüpler arasında altyapıdan yetiştirdiği oyuncu kalitesi en yüksek kulüp. Kendi bünyesinde düzgün kullanan da tek kulüp belki.

(umuyorum dalga geçme amaçlı yazmışsındır)
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
adamınbiri said:

Ben buna takıldım xD

Galatasaray büyük kulüpler arasında altyapıdan yetiştirdiği oyuncu kalitesi en yüksek kulüp. Kendi bünyesinde düzgün kullanan da tek kulüp belki.

Cafercan aksu mülayim erdem ? abi allah aşkına 1 tane arda çıktı o da ite kaka çıktı yani sonuç itibariyle toplamda bir genç problemi var takımlarda hani bütün 3 ün de de var
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:
deadwoll said:
adamınbiri said:

Ben buna takıldım xD

Cafercan aksu mülayim erdem ? abi allah aşkına 1 tane arda çıktı o da ite kaka çıktı yani sonuç itibariyle toplamda bir genç problemi var takımlarda hani bütün 3 ün de de var

Tam bir komedisiniz...Hani herşeyde bok atın gs'ye de altyapıda atmayın bari...2 tane isim söylemişsin ben sana anlatayım...Birincisi altyapıdan çıkan HER futbolcu,mükemmel olacak,süper olacak diye bir kaide yok,Mülayim Erdem Arifin yeğenidir,yani ben hiç bir zaman Mülayim süper olacak diye birşey duymadım zaten.Sadece kuluple ilgili değil,kişinin kendinde de bitiyor biraz...Cafercana gelirsek,Cafercan inanılmaz yetenekli olmasına rağmen,fiziksel olarak bir problem var Cafercan'ın..Maçlarda 90 dakikayı tamamlamaya fiziksel olarak yetersiz,bunu daha önce Abdullah Avcı bir röportajında dile getirmişti,yoğun antrenmanlardan sonra midesi rahatsızlanıyor,maçları tamamlayamıyor,onun üzerinde uğraşıyoruz diye..Zaten şu an sanırsam 2. ligde oynuyor,zamanla fiziğini düzeltip yükseltebilir....
Fenerli arkadaşın teki sadece Emre ve Okan'ı çıkardılar diye saçma sapan bir yorum yapmış,
Baksın bakalım son 6-7 yıldaki U-16,U-17,U-19 milli takımlarına kaçı Galatasaraylı kaçı fenerli kaçı beşiktaşlı...Adam gibi birşey bilmeden atıp tutmayın..
Milli takımlar düzeyinde oynayan kaç futbolcunuz var altyapıdan?
2 sene önce kaynağını tam hatırlamıyorum,Gs'de alt milli takımalrda oyanayan futbolcu sayısı fenerbahçe beşiktaşlıların toplamının neredeyse 2 katına yakındı...
Sosyal ağlarda paylaş

ilhan konusunda bişey diyemiycem , ben daha şut çektiğini bile göremedim , kayserisporda falan da dikkat etmiyordum açıkçası..

"körelen genç yetenek" ise türkiyede ve dünyada her ülkede mevcut. her genç yetenek , tahmin edilen potansiyeline ulaşsaydı , her ligde bir "galacticos" bulunurdu. fenerbahçenin bu kadar göze batması , görece daha fazla "geleceğin yıldızı" transferini , görece plansız programsız şekilde yapmasından kaynaklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:
fenerin altyapı skandal kötü de, beşiktaşın alt yapı toplamda bakarsaniz döver cimbomu. Metin ali sergen rıza vb.

Bu yarışa girmeyin ya girmeyin işte :) GS altyapısından daha çok oyuncu çıkıyor gerek yok bunu tartışmaya ha bu ne kadar önemlidir ne kadar değildir tartışılır ama 3 büyükler içinde en çok galatasaray futbolcu çıkarıyor aşşadan...
Sosyal ağlarda paylaş

toggie ve rew, fener olunca falan demissiniz de, bizim aldigimiz adamlari koreltmekten cok fason adamlari aliyoruz. Aldigimiz veya yetistirdigimiz dogru duzgun oyuncular bir sekilde takima direkt girebildiler. Tuncaydi, gokhandi vs. bunlar onemli katkilar... Ilhana da zico 4-5 amcta firsat verdi ve adam hic gol atamadi (galiba bir golu vardi alanyaspora o macta da 8 tane falan atmistik, ona ragmen 1 gol).

Cidden boyle seylerle gaza gelmeyelim, toggie oynamadan goremezsiniz diyor da, insan once kendisini antremanda bi gosterir, bi kivilcim patlatir sonra maclarda ispat etmesi icin firsat verilir. Bkz Gokhan, geldi, ilk 2 ay yedek oynamadi bile, sonra bakti Zico antremanlarda estiriyor yavas yavas Onder'i cikardi onu soktu ve oyle kaldi. Tuncay geldiginde 19-20 yasindaydi, gelir gelmez oynadi. Semih gecen yilin yarisindan sonra sik oynamaya basladiysa bile bundan once en azindan her macta 80 den sonra giriyordu gol mol atiyordu.

Ilhanda cidden bir isik yokmus demekki. Biz kotu yetenek aliyoruz, koreltmiyoruz. Ali bilgin su takimda kac mac oynadi, hic ama hic goze giremedi, ne taraftarin ne teknik heyetin. Kemal Aslan kaptan olacak diye alindi, herif 5 sene kulubede cekirdek dagitip brezilya usulu yumurtali unlu dogum gunu kutlamalarin altin adami oldu... ama faydali olamadi.

Gs iyi yetenek buluyor, bi ara florentin petreler falan filan da gelmisti ama sonra cok guzel bir politika izlediler ve cok iyi oyuncular cikardilar. Genc yetenek bulmada gs basarili, ona laf yok. Fener simdi ankaragucunden bir adam almis, gorecez bakalim neler yapacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...