Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Geçtiğimiz günlerde Istinye Park'ta arabamı park ettim. Geri döndüğümde arabayı saatlerce aradım fakat bulamadım. Arabamı kaybettim yani. Alt kattaymış meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sırf gülmek için çekici ile arabanın yerlerini değiştiren manyaklar tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bizim de başımıza geldi aynısı. Bir katı 3 kere dolaştık anahtarın düğmesine basa basa. Üzüm üzüme baka baka kararmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ben sports intıneyşınıl tek katlı otoparkta kaybettim. beat this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bi gece galeria nın otoparkında arabamı bulamadığım için arkadaşımda kaldım.. sabah bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ayni sekilde bi ust kattaki evin kapisini zorlamistim bizim ev diye yarim saat civari:( oluyo arada oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ilerde kesin bir gün arabayı park ettiğim yeri unutacağım salak gibi diyordum kendi kendime rahatladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ben uçağımı bulamamıştım hava alanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 papadapulos said: ben sports intıneyşınıl tek katlı otoparkta kaybettim. beat this. Senin arabayı çalışır halde park edip gittiğini bilirim bodrum tek katlı otoparkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Park ederken de başka bi arabayı 45 derece büktüğünü bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 AHAHAAHAHAHAAH arabayı bıraktım gidiyorum osman bekliyo bide napıyo bu manyak der gibi bakıyodu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 evet yan döndürmüştüm sklvmdsövscn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 dayım bir keresinde arabam çalındı diye polisi çağırmıştı da, bir sokak yukarda bulmuştu polis arabayı 10 dakikada. dayımsa bugün dahi, arabasının çalındığını ve gezip tozan serseriler tarafından oraya park edildiğini iddia eder. kapının ve camların sağlam olması durumunu açıklamasını hiç istemedik; çünkü dayım çok rezil bir adam. direk çirkinleşebilir böyle bir açıklama istenmesi durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 OogahBoogah said: bi gece galeria nın otoparkında arabamı bulamadığım için arkadaşımda kaldım.. sabah buldukahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 aslında itirafçıların demek istedikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 çok kaliteli ve elit bir itiraf, sabancılılardan da bu kaliteyi beklerim zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sabancı olarak kendi websitemize yazalım buraya prim vermeyelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 arabanın çekilmesi en boktanı, 10dk'da gitmek varken 2 saatte gidiyosun bide bintane dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 banada olduydu galeriada.. okadar dalgın bi şekilde park etmişimki.. arabanın yerini bırak..hangi katta olduğunu bile unuttum basa basa gezdim biraz katlarda öyle buldm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 herkesin de arabasi varmis, kriz bize paralel park etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben bizim evi bulamadım meğersem üst kattaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben akmerkeze parketmiştim arabayı, bulamayınca, babama merkezi satın aldırdım böylece geride kimseyi bırakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar