fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 o zaman iş kolay. atak ver koş peşinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 denize dökerim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bence bütün zombileri öldürürsek zombi sorunu kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bütün insanları öldürsek yine sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Kinkaudonau said: Son aylarda edebiyat ve sinema mecrasına sıkı bir dönüş yapan zombiler, sonunda bilimsel araştırmalara da bulaştı. Araştırmacılar 'Zombilerle insanlar arasında bir savaş patlak verseydi kim galip gelirdi?' sorusundan yola çıktı ‘Zombiler gerçekten var olsaydı, bir zombi saldırısı çok hızlı bir şekilde müdahale edilmediği takdirde medeniyetin sonunu getirirdi...8217; Bu varsayım, Kanada’da yapılmış bilimsel bir çalışmanın sonucu. ‘Infectious Diseases Modelling Research Progress’ adlı kitapta yayımlanan matematiksel hesaba dayalı çalışma, Ottawa ve Carleton üniversitelerinde yapıldı. Zombiler film, bilgisayar oyunu ve kitaplarda ölmeyen yaratıklar olarak karşımıza çıkıyor ve insanları bir ısırıkla zombiye dönüştürüyor. Çalışmadaysa zombi salgınının hızla yayılan ölümcül bir enfeksiyona benzediğinden bahsediliyor. Uzmanlar ‘Zombilerle insanlar arasında bir savaş olsaydı kim kazanırdı?’ sorusundan yola çıkıyor. Prof. Robert Smith ve ekibi, “Popüler zombi filmlerindeki biyolojik varsayımları temel alarak bir zombi saldırısı modeli geliştirdik. Zombi enfeksiyonu modeli oluşturduk ve sayısal çözümlemeler içeren bir sonuç çıkardık” diyor. Araştırmacılar insanlara mücadele şansı vermek için ‘klasik’, yavaş hareket eden zombileri seçmiş. Buna rağmen analizler, zombileri yakalamanın ya da iyileştirmenin, kaçınılmaz olan sonu ancak erteleyebileceğini göstermiş. İnsanın tek umudu sık sık vurmak... Araştırmacılar böyle bir durumda insanlığın tek umudunun zombilere sık sık vurmak olduğunu söylüyor: “Zombilerle çok hızlı bir şekilde başa çıkılmalı. Aksi takdirde başımız büyük belaya girer.” Uzmanlara göre zombilerle gerçek bir enfeksiyonun yayılması arasındaki kilit farksa zombilerin yaşama dönebiliyor olması. Araştırmacılar çalışmalarının, fikirlerin yayılması gibi konularla da parallelik taşıdığına dikkat çekiyor. Çalışma, dünyanın önde gelen salgın hastalık uzmanlarından olan ve İngiltere’nin domuz gribini kontrol konusundaki baş danışmanı Prof. Neil Ferguson tarafından beğeniyle karşılandı. Ferguson, “Bu çalışma çoğumuzun özellikle daha genç yaşlarımızda endişe ettiği bir konuya parmak basıyor; hızla yayılan bir zombi salgınıyla mücadele etmenin bir yolu var mı sorusuna...” dedi. (bbc) Bu tür yazilari kimler hazirliyo bilmiyorum, Üstünü cizdigim kisimlar gereksiz bilgilerden ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 E yuh ya bilimadamı olucam diye uğraş, üniversite filan bitir, kafanda dökülmedik saç kalmasın, sonra uğraştığın işe bak. Git bişeyler icad et ya, zombiymiş vampirmiş filan geek muhabbetlerini gençlere bırakın bi zahmet. Hadi İsviçreli olsalar tamam derim, onları artık mazur görüyoruz da. Kanadalıymış bi de bunlar. Evladım... Koskoca bilimadamı olmuşsunuz, ayıptır. Gidin doğru düzgün bi projeyle filan uğraşın insanlığa bi katkınız dokunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Velev ki bebesi http://img13.imageshack.us/img13/5675/cicibebedv1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 said: Sadece sınırlı alet edevatlar var... ..and if we run out of the bullets..maybe they gonna wish we have! http://www.youtube.com/watch?v=RB9Hg9w1-u8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bi kişi demeyecek mi neden zombi bastı ortamı neden bi ben zombi değilim, neden malzeme kısıtlı, ben nasıl bu kadar b.ka bastım diye şartlandırılma ne kötü bişey be abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 /summon stripper zombies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kendisini bulmaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kütür kütür de memiş yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 mulgear6 said: kütür kütür de memiş yok =( ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 throne_eins_meister said: ilk önce apartmandaki diğer kişilerden bir takım oluştururdum. İzci, avcı, tamirci gibi. Daha sonra elde bulunan ekipmanlarla donanıp hızlı şekilde dış dünyadan yardım arama amaçlı seferlere çıkardık. Apartmanda ise nöbetleşe belirlenen başka bir takım kalır, evin yağmalanmasını önlemek için. İlk arayacağımız şey çalışır durumda bir araç , bir süre idare edecek bir UPS ve FM verici prosesleri olurdu, ardından yakıt, silah, gıda ve yiyecek malzemeleri. Eğer zombiler kooperatif bilinç gösteriyor ve şehrin çıkışlarını tutuyorlarsa (böyle bir film izlemiştim) veya askeri birlikler şehri karantina altına almışsa bu kez amaç silahlanmak (karakollar veya askeri birliklerden geriye kalanlardan) ve ekibimdekilerle bir tekne çalıp kaçışa başlamak olurdu. Kaçış yolculuğu yada evde nöbet sırasınca FM üzerinden verici yayını yapardık ki hala yardım arayanlar şehirden bizimle kaçabilsinler. Bu planı mümkün olduğunca kısa sürede uygulamak hayati çünkü zombiler her gün azalmayacak aksine artacaklardır, ve hayatta kalmak da giderek zorlaşacaktır. inanmak bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 iste budur diorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ahahahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar