Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Velev ki zombi saldırısının sabahında uyandınız...

throne_eins_meister

Öne çıkan mesajlar

Yok abi tecavüzcü coşkun gibi konuştum.

Istanbulda deprem olduktan sonra antalyadada Bağırdılar DEPREM diye çıktık dışarı tabi haliyle gece bi baktık motorla biri geliyor Tecavüzcü coşkun. (bizim mahallede oturuyordu evet ciddiyim son derece) Dedik abi deprem olcak niye eve çıkıyorsun. YA gidin yatın ne depremi olum işiniz gücünüz yokmu demişti.Evde hatun vardı kesin varya :D çakaaaal.
Sosyal ağlarda paylaş

silah dükkanı bulmak için harekete geçerim. Ama ondan önce bu zombiler bulaşıcımı yani ısırdımı şeker gibi eti koparabiliyomu yada.. koşabiliyomu yada bulaşıcıımı bunları araştırıdım. kedi köpek atardım üstlerine :D bizim ev zaten kale gibi. Öyle Amerikan filmlerindeki gibi evler yok neyseki türkiyede. hepsi birer Barad_dür mübarek.. Yavaşca 2 gün araştırı sonra tehlikenin boyutuna göre arkadaşlarımı ve ailemi arardım.Bide otobüs çalardım.

*unutmiym bide ekliym silah dükkanı ve Bol bol domuzdelen alırdım
Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:
bunun hakkında bir anket vardı kurtulurum ben kesin. öncelikle arkadaşlar şehir merkezinden uzak durmak gerek en çok zombi orada olur. şehir dışındaki ufak mahallelerden birine bir üs kurulabilir onun dışında gündüzleri hareketli olmalıyız malzeme toplamalıyız geceleride gizlenmeliyiz. mümkünse yerleştiğimiz mahalleye çıkan yolları bloke etmeliyiz. zombiler genelde ölü değildirler beyinlerinin bir kısmı çalışır ve sonuçta yemeğe ihtiyaçları vardır bu yüzden açlıktan gebermelerini beklemek gerekir. silah fln varsa arada fantazi amaçlı zombi avına çıkılabilir eğer bir arkadaşınıza bulaşırsa düşünmeden kafasına sıkınız imkan varsa bir adaya yerleşilebilir zira zombiler yüzme bilmez. adada zombi fln kalmışsa bir güzel öldürülür/yakılır ardından uzaylıların bizi kurtarması beklenir asdldad

"28" filmi miydi neydi bu
Sosyal ağlarda paylaş

ipodda falan izlicek belki
NE BİLİYOSUN? HA NE BİLİYOSUN?

sakinim sakinsin sakin

o değil de elektrik ve su neden yok. hadi elektrik bi yere kadar da su yoksa olmaz lan. makarna bile pişmez. direk ölürsün yani, hatta ecelinle öleceğin için öldükten sonra da herşey biter. ama onun yerine gidip zombilere katılırsan öldükten sonra da bişeyler yaşabilirsin, hem insan yeniliklere açık olmalı.

zombilerle anlaşma yaptım, eğer 20 kişiyi ikna edebilirsem beni yemeyeceklermiş, ama edemezsem msn paralı olcakmış
Sosyal ağlarda paylaş

Afush said:
Milamber said:
bunun hakkında bir anket vardı kurtulurum ben kesin. öncelikle arkadaşlar şehir merkezinden uzak durmak gerek en çok zombi orada olur. şehir dışındaki ufak mahallelerden birine bir üs kurulabilir onun dışında gündüzleri hareketli olmalıyız malzeme toplamalıyız geceleride gizlenmeliyiz. mümkünse yerleştiğimiz mahalleye çıkan yolları bloke etmeliyiz. zombiler genelde ölü değildirler beyinlerinin bir kısmı çalışır ve sonuçta yemeğe ihtiyaçları vardır bu yüzden açlıktan gebermelerini beklemek gerekir. silah fln varsa arada fantazi amaçlı zombi avına çıkılabilir eğer bir arkadaşınıza bulaşırsa düşünmeden kafasına sıkınız imkan varsa bir adaya yerleşilebilir zira zombiler yüzme bilmez. adada zombi fln kalmışsa bir güzel öldürülür/yakılır ardından uzaylıların bizi kurtarması beklenir asdldad

"28" filmi miydi neydi bu

hayır ekşi'den copy/paste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...