Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 namevt defet turn undead'den daha karizmaymış. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Güncelci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 abim git yat yaa, Ne diyon ne zombisi yaa Git yat işe başla bi an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Güncelci said: abim git yat yaa, Ne diyon ne zombisi yaa Git yat işe başla bi an önce. Gizliden zombi üreten çılgın profesörler gibi konuştun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Güncelci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Yok abi tecavüzcü coşkun gibi konuştum. Istanbulda deprem olduktan sonra antalyadada Bağırdılar DEPREM diye çıktık dışarı tabi haliyle gece bi baktık motorla biri geliyor Tecavüzcü coşkun. (bizim mahallede oturuyordu evet ciddiyim son derece) Dedik abi deprem olcak niye eve çıkıyorsun. YA gidin yatın ne depremi olum işiniz gücünüz yokmu demişti.Evde hatun vardı kesin varya :D çakaaaal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Hangi filmdeyiz o söylenmemiş. Neye göre zombi? Kime göre zombi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Hangimiz birazcik zombi degiliz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 zombie ile saka olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 evet zombiyim ama bir sor neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Velev ki zombi saldırısının sabahında uyandık. nolcak? bunlar hep sol partinin bizi çekememesidir. zombi halkımız onlara gereken yanıtı verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 zombi garılar çok taşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 silah dükkanı bulmak için harekete geçerim. Ama ondan önce bu zombiler bulaşıcımı yani ısırdımı şeker gibi eti koparabiliyomu yada.. koşabiliyomu yada bulaşıcıımı bunları araştırıdım. kedi köpek atardım üstlerine :D bizim ev zaten kale gibi. Öyle Amerikan filmlerindeki gibi evler yok neyseki türkiyede. hepsi birer Barad_dür mübarek.. Yavaşca 2 gün araştırı sonra tehlikenin boyutuna göre arkadaşlarımı ve ailemi arardım.Bide otobüs çalardım. *unutmiym bide ekliym silah dükkanı ve Bol bol domuzdelen alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Milamber said: bunun hakkında bir anket vardı kurtulurum ben kesin. öncelikle arkadaşlar şehir merkezinden uzak durmak gerek en çok zombi orada olur. şehir dışındaki ufak mahallelerden birine bir üs kurulabilir onun dışında gündüzleri hareketli olmalıyız malzeme toplamalıyız geceleride gizlenmeliyiz. mümkünse yerleştiğimiz mahalleye çıkan yolları bloke etmeliyiz. zombiler genelde ölü değildirler beyinlerinin bir kısmı çalışır ve sonuçta yemeğe ihtiyaçları vardır bu yüzden açlıktan gebermelerini beklemek gerekir. silah fln varsa arada fantazi amaçlı zombi avına çıkılabilir eğer bir arkadaşınıza bulaşırsa düşünmeden kafasına sıkınız imkan varsa bir adaya yerleşilebilir zira zombiler yüzme bilmez. adada zombi fln kalmışsa bir güzel öldürülür/yakılır ardından uzaylıların bizi kurtarması beklenir asdldad "28" filmi miydi neydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Açar "AYEMLECIND" izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Nerde izliyosun arkadaşım, elektrik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Detaylarda kaybolmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ipodda falan izlicek belki NE BİLİYOSUN? HA NE BİLİYOSUN? sakinim sakinsin sakin o değil de elektrik ve su neden yok. hadi elektrik bi yere kadar da su yoksa olmaz lan. makarna bile pişmez. direk ölürsün yani, hatta ecelinle öleceğin için öldükten sonra da herşey biter. ama onun yerine gidip zombilere katılırsan öldükten sonra da bişeyler yaşabilirsin, hem insan yeniliklere açık olmalı. zombilerle anlaşma yaptım, eğer 20 kişiyi ikna edebilirsem beni yemeyeceklermiş, ama edemezsem msn paralı olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hakkaten niye zombi kasıyoruzki, paticiğe desen 2 ay elektriksiz yaşıcan, hadi lan ordan .kill targetself direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 İnt. ve elektriği bi şekilde çözersek hep beraber türkiyenin belirli bir noktasında buluşur PaticikDefcom u kurabiliriz:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 atlarım üzerlerine işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Afush said: Milamber said: bunun hakkında bir anket vardı kurtulurum ben kesin. öncelikle arkadaşlar şehir merkezinden uzak durmak gerek en çok zombi orada olur. şehir dışındaki ufak mahallelerden birine bir üs kurulabilir onun dışında gündüzleri hareketli olmalıyız malzeme toplamalıyız geceleride gizlenmeliyiz. mümkünse yerleştiğimiz mahalleye çıkan yolları bloke etmeliyiz. zombiler genelde ölü değildirler beyinlerinin bir kısmı çalışır ve sonuçta yemeğe ihtiyaçları vardır bu yüzden açlıktan gebermelerini beklemek gerekir. silah fln varsa arada fantazi amaçlı zombi avına çıkılabilir eğer bir arkadaşınıza bulaşırsa düşünmeden kafasına sıkınız imkan varsa bir adaya yerleşilebilir zira zombiler yüzme bilmez. adada zombi fln kalmışsa bir güzel öldürülür/yakılır ardından uzaylıların bizi kurtarması beklenir asdldad "28" filmi miydi neydi bu hayır ekşi'den copy/paste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Keşke olsa da benide yiseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Valla Türkiyede, hele İstanbulda o filmlerdeki atmosfer olmaz. Herkes apartmanlarda bekler, artık ya açlıktan ölürüz yada biri kafamıza nuke atar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 istanbul diyince aklıma geldi trafik sorunu çözülür mü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 zombi diye bir şey yok arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yapıldımı bilmiyorum ama Zombi insanın kendine yakışanı giymesidir!!:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar