Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 2 gündür belim ağrıyor, yürürken falan zorluyor. Hani hiç ağır yük falan da kaldırmadım. Havalar soğuk, üşütmüşsündür desen paso evdeyiz. yat, kalk, film, yemek falan vaktimizi hovardaca, boş boş geçiriyoruz kısaca. Üşüyecek bir ortama da çıkmadım yani :/. Yakı falan mı koysak ne yapsak ya da krem neyim var mı böyle ağrılar için.. Hatta şimdi visk midir nedir ondan alıcaz bakalım faydası olur umarım, bir de ağrı kesici alıcam yanında. üf fena bişi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Geçmiş olsun. Dipnot: Herhangi imalı postları direk sileceğim cıvığı çıktı her yerde belaltı muhabbetin tşk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ağrıyan yere yakı koy dicem de sinir sıkısması falan varsa ters tepebilir acile bi gorunsene en olmadı bi novalgin vurur rahatlarsın o kadar ağrıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Masquerade said: yat, kalk, film, yemek falan vaktimizi hovardaca, boş boş geçiriyoruz kısaca. Olay o zaten. Tavsiyem otururken, yatarken mutlaka yastık destekli ve elinden gelince düzgün oturmaya çalış. Neden TV izlerken yamuk yumuk yatmak, oturmak bu kadar zevkli bilmiyorum bende ama öyle... Onun haricinde banyoyu doldur, ayaklarını muslugun üstünde tutarak yat biraz iyi gelir... Bu arada bunların hepsi bana doktor tavsiyesi bilgine. Bel ağrısı problemlerim var benimde... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 meeeh. disklerde sinir sıkışması varmış. ağır kaldırmıcan, ani hareketler vs yapmıcan dedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 insanlar bluray kullanıyor sen hala disket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 şaka yapma olm hastalık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 pc başında uzun süre oturuyosan oturduğun sandalyeden dolayı rahatsızlık oluyo belde söyleyim. arkadaşım aynı sıkıntıdan gitti doktor metal bi korse verdi belin kemikler kaymışmı bişi olmuş ne tam bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kesinlikle yastık destekli otur sandalyede, felaket rahatlatıyor. Bi de şey, bi post-it bişi yapıştır monitörün kenarına dik oturman gerektigini hatırlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bel ve sırt ağrısı öldürecek beni sanırım yıllardır ogrenciliğin verdiği birşey.eğik duramıyorum 2dk dan fazla. yastıga yatağa verdiğim paralar da bi işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 aynısı bende de var. acını paylaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Masquerade said: meeeh. disklerde sinir sıkışması varmış. ağır kaldırmıcan, ani hareketler vs yapmıcan dedi :/ e bel fıtığı değil mi bu bildiğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 aynısı kaynımda var çekme yapıyo demedimi kimse.. fıtık ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 paspatur said: Masquerade said: meeeh. disklerde sinir sıkışması varmış. ağır kaldırmıcan, ani hareketler vs yapmıcan dedi :/ e bel fıtığı değil mi bu bildiğimiz böyle daha bi cool oluyor. bel fıtığı ne? herkesde var o fsdgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 valla traş olamıyorum sırt ağrısından mola veriyorum bildiğin.2dk eğilip saçımı yıkarken ölüyorum sandalyede yastıksız oturamıyorum.yastıklı da fena ağrıyor.bi kalkıp 2-3 esneme hareketi yapmadan rahat edemiyorum :). ama onun harici hareket halinde yaptıgım şeylerde bi sıkıntı olmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Abi kesinlikle hastaneye git fizik tedavi bölümüne görün. Egzersizler,merhem, ağrı kesici ve kas gevşetici falan verecek muhtemelen bana öyle yapmisti =) Özellikle egzersizleri yaparsin her gün direk etkisini göreceksin ilk günden. Egzersizleri aksatmadan yaparsan zaten geçiyor belli bir süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yatagında olabilir problem, yumuşaksa özellikle yatagın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bel ağrısı için fizik tedaviye gidin, verdikleri egzersizler işe yarıyo, yataktı yastıktı fıstıktı bunlar ikinci planda. Red senin olay gövde ekstansör kaslarının kısalığı olabilir, fizik tedaviye görün egzersizler versinler, yaparken ağrıyor falan ama cillop gibi oluyosun sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ugraşamam valla doktor falan.bana az çok hangi tarz hareketler yapcagımı söleyin yapayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar