Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bel ağrısı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

2 gündür belim ağrıyor, yürürken falan zorluyor. Hani hiç ağır yük falan da kaldırmadım. Havalar soğuk, üşütmüşsündür desen paso evdeyiz. yat, kalk, film, yemek falan vaktimizi hovardaca, boş boş geçiriyoruz kısaca. Üşüyecek bir ortama da çıkmadım yani :/. Yakı falan mı koysak ne yapsak ya da krem neyim var mı böyle ağrılar için.. Hatta şimdi visk midir nedir ondan alıcaz bakalım faydası olur umarım, bir de ağrı kesici alıcam yanında. üf fena bişi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
yat, kalk, film, yemek falan vaktimizi hovardaca, boş boş geçiriyoruz kısaca.

Olay o zaten. Tavsiyem otururken, yatarken mutlaka yastık destekli ve elinden gelince düzgün oturmaya çalış. Neden TV izlerken yamuk yumuk yatmak, oturmak bu kadar zevkli bilmiyorum bende ama öyle...

Onun haricinde banyoyu doldur, ayaklarını muslugun üstünde tutarak yat biraz iyi gelir... Bu arada bunların hepsi bana doktor tavsiyesi bilgine. Bel ağrısı problemlerim var benimde... :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
valla traş olamıyorum sırt ağrısından mola veriyorum bildiğin.2dk eğilip saçımı yıkarken ölüyorum

sandalyede yastıksız oturamıyorum.yastıklı da fena ağrıyor.bi kalkıp 2-3 esneme hareketi yapmadan rahat edemiyorum :).

ama onun harici hareket halinde yaptıgım şeylerde bi sıkıntı olmuo.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kesinlikle hastaneye git fizik tedavi bölümüne görün. Egzersizler,merhem, ağrı kesici ve kas gevşetici falan verecek muhtemelen bana öyle yapmisti =) Özellikle egzersizleri yaparsin her gün direk etkisini göreceksin ilk günden. Egzersizleri aksatmadan yaparsan zaten geçiyor belli bir süre sonra
Sosyal ağlarda paylaş

bel ağrısı için fizik tedaviye gidin, verdikleri egzersizler işe yarıyo, yataktı yastıktı fıstıktı bunlar ikinci planda.
Red senin olay gövde ekstansör kaslarının kısalığı olabilir, fizik tedaviye görün egzersizler versinler, yaparken ağrıyor falan ama cillop gibi oluyosun sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...