Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ...yine öyle oldu. Neyseki tatile denk geldi. Yoksa düşünsene, otobüste bir yandan burnunu silmeye çalışırken bir yandan tutunmaya çalış falan. Sevindim neredeyse hasta olduğuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 en son ne zaman nezle grip olduğumu hatırlamıyorum hahaah:)3 5 10 sene oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 sınavda böyle kafanı kağıda paralel eğmişken akmaya çalışan sıvıcıkları içine çekersin, çıkardığı ses olsun genzinde hissettiğin iğrençlik olsun berbat bişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Sınavda burnun akmasından büyük acı var mıdır ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 sınavda montla burnunun akması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 KillWithMe said: ekmek arası köfte yerken bunum bi boşaldı direk ekmeğe.. yemeye devam ettim tabi çaktırmadan ne var? benden çıkan bana geri girsin alla alla O bizden biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 şairin burada asıl demek istediği msjları gelicektir biliyorum ama o sınav kağıdı olayını hastanın ağzına eğilmişken canlandırın.neyseki maske var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hayatımın en iğrenç anları sınaw başında oldu, böle de talihsiz biriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bi de bunun otobüste tutunmaya çalışırken burnunu silmesi ve eş zamanlı olarak kulaklığın bi yerinize takılıp yere düşmesidir. gerçekten nefret ederim. murphy rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 4 gundur yatıyorum öyle bi hastalandım. grip aşısı da olmuştum. 39.5 ateşler gördüm hastahanelere falan gittim. iğnelerle ilaçlarla uyuyabiliodum artık. Neyseki düzeldim. ha sevınıorum bi yandan bende tatilde oldum geçti bitti die (gerçi bende nezle öksürük hapşuruk yoktu sadece ateş halsizlik ve başağrısı) bi yandanda tatilim yalan oldu die üzülüorum çok. nese davası olmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Geçmiş olsun 39.5 gerçekten riskli ucuz atlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 365 gün burnum akar, sabahları kalktığımda artarda 10-15 kere hapşururum.. alıştım artık ben. doktora gitmeye de üşeniyorum var bi pislik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 her yıl sadece bir kere hastalanırım oda 12 ila 24 saat kadar sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ben hala iyileşemedim. geceleri falan çok sorun oluyo ya. dün gece yüzelli kere uyandım. uyuduğumdan da bişey anlamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bu kış da nezle bizi teğet geçiyor. hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hiç olmadım. ne grip ne nezne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 tatile denk gelmesi bombastik olmuş gerçekten de. ben uzun zamandan beri ilk defa tüm günü yatakta geçirdim dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mr_Hand said: bu kış da nezle bizi teğet geçiyor. hehe :D abooooov çok geçmiş olsun cidden. umarım biran önce ayağa kalkar ve normal hayatına devam edersin. cidden çok çok geçmiş olsun. ypabileceğimiz bişey olursa söyle nolur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yoo geçmez benim griplerimin ömrü 1-2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sina senden böyle bir yorum beklemezdim, grip virüsüne immunolojik cevap süresinden başlayan bir analiz gelmeliydi. ben yapim dicem ama hatırlamıyorum, hatta bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bana dokunamayan yılan bin yıl yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ya bende bi bug oldu ya da grip değil bu. ölümcül bişeyse gülerim acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Voys said: Mr_Hand said: bu kış da nezle bizi teğet geçiyor. hehe :D abooooov çok geçmiş olsun cidden. umarım biran önce ayağa kalkar ve normal hayatına devam edersin. cidden çok çok geçmiş olsun. ypabileceğimiz bişey olursa söyle nolur :( noluyo lan?! 0.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 razzRaziel said: 365 gün burnum akar, sabahları kalktığımda artarda 10-15 kere hapşururum.. alıştım artık ben. doktora gitmeye de üşeniyorum var bi pislik ama alerji testi yaptırmanı tavsiye ederim. büyük şehirde yaşıyorsan neme karşı falan alerjin olabilir. sabah akşam burda her deliğe ikişer fıs olcak şekilde nasocort yada rhinacort aqua (kortikosteroid içeren antialerjik ilaçlar) sık. çok faydasını görceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar