Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Star Craft Konuşulmuyor?

EgeKose

Öne çıkan mesajlar

ben de diyordum bu başlığa da cevap vermezse artık hiçbirşeye cevap vermez.. :-p

myth sc'yi havada karada döver de senin güzel hatırın için seç birini sadece orada dövdüreceğim.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

daha su anda 2 tane 1v1 atip geldim bu arada sam, sc yi kolay birakmam sizin gibi mitcilere ehe.

bi de hala baymadiysan eu2 yle sabahliycaz simdi unitiyle, istersen gel. isteyen eu2ci katilabilir bu arada.

[Bu mesaj dark-dr tarafından 30 Nisan 2004 02:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eh myth'in de yok, ona rağmen döver işte denizde de.. :) su yansımaları ve yağmurun okun rotasını etkilemesi gibi özellikleri yeter..

ben aylardır dokunmadım eu2'ye, dokunasım da gelmiyor hani heart of iron ve victoria'yı gördükten sonra, belki başka bir akşam..

işin hülasası yerim dar diye oynamıyorum..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

wraith/scout etc filan kullansak :P olmuomu hani deniz yok hava verelim cinsinden :)
Valla az evvel (1 saat evvel :P) netten bi arkadasla kapistik aldim icime tanklari oldum olasi sevmemisimdir cakeonroofun terran oynayisini adam bi kere hirt :P
nese Sc Rulz
acilsin konuscak bisiler buluruz biz
bu bone varya bu bne hani shu kemikkiran olani tam sopalik adam muhalefet her bisiye tam sopalik model[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 30 Nisan 2004 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eh arcane zamane çocuklarından olduğu için ancak o tartışmayı hatırlar tabii, o headless keserken biz dark'la sc'nin million men march'ı mı yoksa myth'in vanguard formasyonu mu strateji türüne daha büyük yenilik getirmiştir diye tartışıyorduk.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

benim strateji anlayışım verimden yanadır, 1 milyon gomnis çin askeri yapacağıma bir tane terminatör yaparım onu da uygun şekilde desteklerim. "oyun başlar başlamaz 3 kere şuna, 5 buna buna basın, toplayın hepsini düşman üssüne yollanın" diye rehber yazan adamdan mı öğrenicem stratejiyi? blizzard'da da böyle adamlar var diye haline wc3 gibi oyunlar var 21. yüzyılda, benzer adamlar britney spears'ı meşhur etti..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

sami cokmu yendiniz yav zerling rushiyla adam pek bi kinli konusuo :P
yapmain etmeyin dha uzasin oyn adam zevk alsin sona fantazi yapardiniz :P
baksanize hizli oyun bitirme konusundaki yazilanlara takmish adam :P
her oyunda vardir o timing bi kere :P
eskiden rd alerttada belirli ünitelere hizli cikip adami ümmüğünü sıkı vermek olai vardi :P neden bu kadar büyütüonki :P yok 3sn de suna bas 5 tane bundan basmish cik cik :P
yapamiondur sen kesin o timingi :P[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyu açtığıma göre herkese genel bi cevap weriyim bari. Şimdi biz sc şöle sc böle diye konuşmicaz sc taktikleri ve wcg hakkında konuşucaz ya da sc merkalılarıyla toplanıp turnuvalar felan yapıcaz. Bu arada bi ark wcg ye burdan biri katılmaz demiş. Ben katılıcam mesela. Ben şey demiyorum giricem de dağıtıcam demiyorum ama ben wcg den alınmış demoları izledim yapamıyacığım bişi değil. Neyse ben konuyu kendime çekmiyim craytotem arkaa söliyim sc bölümünü açsın harbi eğlenceli şeyler olabilr... Yani ön yargıyla yaklaşmayınız. Lütfen[signature][hline]Vakit nakittir, nakt vakit ve hepsi biradır!
Sosyal ağlarda paylaş

starcraft.mizzah.com

Bu site türkiye starcraft camiasını barındırıyor. Forumlara kayıt olup mesajlarınızı atabilir ve diğer sc oyuncularıyla konuşabilirsiniz. Hemen hemen bütün sc camiası burada toplanmış bulunmaktadır.

Forum Starcraft ın yanı sıra Warcraft ve Diablo bölümlerinide bulunduruyor , kısacası blizzard oyunları tartışma alanı.

WCG ile ilgili tartışmalar ve türk sc milli takımı ile ilgili düşünceleri buradan okuyabilir , yeni gelişmeleri takip edebilirsiniz.[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...