Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 nuclear war mu oynuyum yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 oynamana gerek yok zaten oradaki gandhi gibisin.. :-p[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 sonuc olarak sc mythten iyi [Bu mesaj dark-dr tarafından 30 Nisan 2004 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ben de diyordum bu başlığa da cevap vermezse artık hiçbirşeye cevap vermez.. :-p myth sc'yi havada karada döver de senin güzel hatırın için seç birini sadece orada dövdüreceğim.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 deniz olur mu abi? denizde dover bak. deniz birimi yok sc de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 daha su anda 2 tane 1v1 atip geldim bu arada sam, sc yi kolay birakmam sizin gibi mitcilere ehe. bi de hala baymadiysan eu2 yle sabahliycaz simdi unitiyle, istersen gel. isteyen eu2ci katilabilir bu arada. [Bu mesaj dark-dr tarafından 30 Nisan 2004 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 eh myth'in de yok, ona rağmen döver işte denizde de.. :) su yansımaları ve yağmurun okun rotasını etkilemesi gibi özellikleri yeter.. ben aylardır dokunmadım eu2'ye, dokunasım da gelmiyor hani heart of iron ve victoria'yı gördükten sonra, belki başka bir akşam.. işin hülasası yerim dar diye oynamıyorum..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 wraith/scout etc filan kullansak :P olmuomu hani deniz yok hava verelim cinsinden :) Valla az evvel (1 saat evvel :P) netten bi arkadasla kapistik aldim icime tanklari oldum olasi sevmemisimdir cakeonroofun terran oynayisini adam bi kere hirt :P nese Sc Rulz acilsin konuscak bisiler buluruz biz bu bone varya bu bne hani shu kemikkiran olani tam sopalik adam muhalefet her bisiye tam sopalik model[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 30 Nisan 2004 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bu bana çok eski bir topici hatırlattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Strateji Anlayışım Mammothtur ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 tek hatırlayan ben değilim neyse ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 eh arcane zamane çocuklarından olduğu için ancak o tartışmayı hatırlar tabii, o headless keserken biz dark'la sc'nin million men march'ı mı yoksa myth'in vanguard formasyonu mu strateji türüne daha büyük yenilik getirmiştir diye tartışıyorduk.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ooo, sene 2001.. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 işte abi çözdük olayı neden starcraft konuşulmuyor ? çünkü Sam var. bu kadar basit bi cevabı varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ahahhaa[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 güzel cevap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hadi hadi varsa yoksa zergling raş grunt raş, stratejin oraya kadar senin.. ezbergling seni..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hadi ben aldırış etmiyorum cevap bile yazmicam da dark yazarsa birşey bu thread de uzar gider bi önceki gibi..yine senin strateji anlayışının mammoth olduğu ortaya çıkar, yine üzülürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 benim strateji anlayışım verimden yanadır, 1 milyon gomnis çin askeri yapacağıma bir tane terminatör yaparım onu da uygun şekilde desteklerim. "oyun başlar başlamaz 3 kere şuna, 5 buna buna basın, toplayın hepsini düşman üssüne yollanın" diye rehber yazan adamdan mı öğrenicem stratejiyi? blizzard'da da böyle adamlar var diye haline wc3 gibi oyunlar var 21. yüzyılda, benzer adamlar britney spears'ı meşhur etti..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Bonecrusher, 30 Nisan 2004 00:03 tarihinde demiş ki: ayrıca starcraft rulz: Otesi yok.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 isteyenler starcraft geyiklerini http://starcraft.mizzah.com dan sürdürebilir şu an online oyun sıralamasında counterdan sonra en çok oynanan oyunun starcraft olduğunu da unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 sami cokmu yendiniz yav zerling rushiyla adam pek bi kinli konusuo :P yapmain etmeyin dha uzasin oyn adam zevk alsin sona fantazi yapardiniz :P baksanize hizli oyun bitirme konusundaki yazilanlara takmish adam :P her oyunda vardir o timing bi kere :P eskiden rd alerttada belirli ünitelere hizli cikip adami ümmüğünü sıkı vermek olai vardi :P neden bu kadar büyütüonki :P yok 3sn de suna bas 5 tane bundan basmish cik cik :P yapamiondur sen kesin o timingi :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgeKose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bu konuyu açtığıma göre herkese genel bi cevap weriyim bari. Şimdi biz sc şöle sc böle diye konuşmicaz sc taktikleri ve wcg hakkında konuşucaz ya da sc merkalılarıyla toplanıp turnuvalar felan yapıcaz. Bu arada bi ark wcg ye burdan biri katılmaz demiş. Ben katılıcam mesela. Ben şey demiyorum giricem de dağıtıcam demiyorum ama ben wcg den alınmış demoları izledim yapamıyacığım bişi değil. Neyse ben konuyu kendime çekmiyim craytotem arkaa söliyim sc bölümünü açsın harbi eğlenceli şeyler olabilr... Yani ön yargıyla yaklaşmayınız. Lütfen[signature][hline]Vakit nakittir, nakt vakit ve hepsi biradır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 starcraft.mizzah.com Bu site türkiye starcraft camiasını barındırıyor. Forumlara kayıt olup mesajlarınızı atabilir ve diğer sc oyuncularıyla konuşabilirsiniz. Hemen hemen bütün sc camiası burada toplanmış bulunmaktadır. Forum Starcraft ın yanı sıra Warcraft ve Diablo bölümlerinide bulunduruyor , kısacası blizzard oyunları tartışma alanı. WCG ile ilgili tartışmalar ve türk sc milli takımı ile ilgili düşünceleri buradan okuyabilir , yeni gelişmeleri takip edebilirsiniz.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgeKose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bu konuya yorum yaptığın için Saol. Bari burda da belirtiyim ben Blitz[eLf]... :)[signature][hline]Vakit nakittir, nakt vakit ve hepsi biradır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar