EgeKose Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ben yeni üyelerdenim, daha önce star craft konusu varmıydı bilmiyorum ama konulara bi göz attıımda merak ettim yani neden böle dev bi oyunun konusu yoktur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bölüm dersen bölümler sadece mmorpg ya da online potansiyeli yüksek rpg'lere açılıyor %95 ihtimalle, o nedenle starcraft için froum bölümü olmaması normal. ama tonla başlık var eskilerden kalma bu bölümde, aratıp ulaşabilirsin..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ve tonla iyi oyuncu var patide sanırım[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ve sc bölümü 2 güne açılıyo bitti biticek...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 sc bölümü mü açılıyor? 6 yıllık oyun insaf yani nesi kalmış konuşulacak onu da bilmiyorum ya..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Sam, 29 Nisan 2004 22:32 tarihinde demiş ki: sc bölümü mü açılıyor? 6 yıllık oyun insaf yani nesi kalmış konuşulacak onu da bilmiyorum ya.. Aynen bende bilmiyorum.. Zaten forum açılıcak rehabet olmassa kapanır.. Zaten proje 2 yıl önce başlamış aksamış.. Da 2 yıl sonra ben ele aldım şimdi bakıcam rehabet olmassa kapatılır zaten boşa yer kaplamasın.. Ne biliyim oyun bir kasik 6 yıldır hala oynuyorum hergün açıkcası..İstanbuldada halen bitek sc oynanan kafeler war.. Belki ilgi görür bakıcaz.. Mesala citti sc sevenlerle bi takım projeler we buluşmalar yapılabilir sadece sc kafe olan int. kafeler biliyorum vs.. Bakıcaz... =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 prince of persia 1 neden konuşulmuyorsa, starcraft da o nedenle konuşulmuyor.. çünkü, çok eski oyunlar.. ve konuşulacak herşeyi konuşulmuş, konuşulcak birşeyi kalmamış.. bundan sonra sen sus oyunun konuşsun.. not: starcraft ile ilgili bir sürü topic var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kolay gelsin öncelikle de sc'nin popüler olduğu dönem geride kaldı, halen oynayanı olabilir ama en azından paticik'te ben böyle bir kitle görmüyorum forumunu dolduracak..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Sam, 29 Nisan 2004 22:40 tarihinde demiş ki: kolay gelsin öncelikle de sc'nin popüler olduğu dönem geride kaldı, halen oynayanı olabilir ama en azından paticik'te ben böyle bir kitle görmüyorum forumunu dolduracak.. İşte zaten merak ettiğimde bu.. Böyle bir kitle warsa ne güzel ortam olur.. ama yoksada iptal zaten =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 sc nin çıkış tarihi forumdan eski :) bu da sebeplerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 not: üstteki mesajı quotelamak yasaktır :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgeKose Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ayrıca açılıcak olan bölümde CrayTotem ve benim replaylerim olucak. Bazı arklar sc yi pek önemsemiyo ama bizim takıldığımız cafede bi soldat bi de sc oyananır... Önemsemiyen arklar önemsemesin ama bizim için önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgeKose Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Zaten bu bölüm önemseyenler için aöılıcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgeKose Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Şunuda ekliyim wcg de hala sc oynanıyo demekki baya bi etkilemiş rts olayını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 iyi her oyuna bölüm açalım arcane işsiz kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: EgeKose, 29 Nisan 2004 22:11 tarihinde demiş ki: Ben yeni üyelerdenim, daha önce star craft konusu varmıydı bilmiyorum ama konulara bi göz attıımda merak ettim yani neden böle dev bi oyunun konusu yoktur? Olm 10 senelik oyun hala oynuan çok ama pekde konu$ulacak oyun deil.. Bizim burada 100 metre ilerde Star Craft die bir int.cafe bile war ama artıq eskidi :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ehehe... De işte siz sc'ye sadece Single bir oyun olarak bakıyosunuz oysa sc wcg de oynanan devasa bir mp oyunu.. Yani halen mp olarak fazlasıyla oynana bir oyun...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Bonecrusher, 29 Nisan 2004 22:38 tarihinde demiş ki: prince of persia 1 neden konuşulmuyorsa, starcraft da o nedenle konuşulmuyor.. çünkü, çok eski oyunlar.. ve konuşulacak herşeyi konuşulmuş, konuşulcak birşeyi kalmamış.. bundan sonra sen sus oyunun konuşsun.. not: starcraft ile ilgili bir sürü topic var.. prince of persia mp bir oyun değil.. Wcg de oynanmıyo.. oynanmış bitmiş bişey o.. =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: CrayTotem, 29 Nisan 2004 23:32 tarihinde demiş ki: Ehehe... De işte siz sc'ye sadece Single bir oyun olarak bakıyosunuz oysa sc wcg de oynanan devasa bir mp oyunu.. Yani halen mp olarak fazlasıyla oynana bir oyun... sc'ye single bir oyun olarak bakmıyorum. mp olarak korede paso oynandığını biliyorum.. bak yukarda ne yazmışım: "oyun hakkında konuşulacak birşey kalmamış, sen sus da oyunun konuşsun" yani burda kastettiğim şu: (illa uzun uzun yazdırcaksınız) oyun çıkmış kaç sene evvel. "oyunun şu özelliği çok güzel" "zergleri alien filminden mi özenmişler warhammerdan mı?" "diablo 2'den alınan laflar neler?" "brood war ne zaman çıkcak?" gibi şeyler konuşulması bitti. neden bitti? çünkü bu tip şeyler, oyun çıktığı sene çok konuşuldu. En ince detayına kadar konuşuldu. Artık konuşulcak birşeyi kalmadı. Ama Multiplayer oynanıyor dediğim gibi.. Senin dediğin gibi WCG diye bir olay var, prince WCG'de yok ama SC var.. WCG'de olması, Paticik forumları altında konuşulmasını gerekli kılmıyor.. SC de, Prince gibi, eskiden çok konuşuldu. İnsanlar doyana kadar konuştu. Ve bu konuşmalar bitti. Nedeni, dediğim gibi, oyun hakkında konuşulacak birşey kalmadı.. Ayrıca WCG dedin, konuşulması için bir bahane dedin.. WCG'ye veya büyük Starcraft turnuvalarına katılmış, katılcak, katılabilecek insanlar olduğunu sanmıyorum. WCG'de SC oynanması ne getirebilir? Oyun hakkında değil, Oyun'un taktikleri hakkında konuşulmayı.. Ve dediğim gibi WCG'ye katılcak oyuncular yok burda, sanmıyorum, varsa bile fazla aktif kullanıcı değildir, ya da burda çaktırmak istemiyordur.. Dediğim gibi WCG'ye katılcak oyuncular yok burda. Bu yüzden, yukarda bahsettiğim Oyun taktiklerini konuşabilecek oyuncu kitlesi de yok.. Yani özetlersek: Starcraft hakkında konuşulabilecek konular: 1- Oyunun kendisiyle ilgili 2- Oyunun taktikleriyle ilgili. 1 için oyun yeni çıkmış olması lazım. Oyun ne kadar über olsa da, oyunun cinciğini çıkartacak kadar konuşuldu bu konu geçmişte. Ve sanırım o sıralar Paticik Forumları daha açılmamıştı bile.. 2 için ise, burda WCG'ye katılan en az 2 oyuncu olması lazım ki, turnuvadaki stratejilerini tartışsın.. Uzun oldu, umarım aklındaki soru işaretlerini kaldırır. Anlamadıysan cümleleri birkaç kere daha okumanı istiyorum :) Açıklayıcı olduğunu, ne demek istediği anlattığımı umuyorum.. ayrıca starcraft rulz: I I I I V[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Tamam açmıyalım.. Teklif war ısrar yok =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kim açmıyalım dedi? sadece neden konuşulmuyora yanıt amançlı yazdım..[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Bu arada yazıldı mı bilmiyorum ama StarCraft için 1.11 yaması çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Bonecrusher, 30 Nisan 2004 00:11 tarihinde demiş ki: kim açmıyalım dedi? sadece neden konuşulmuyora yanıt amançlı yazdım.. Açmıyalım.. Hevesim kaçtı.. =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 tüh ya.. ne güzel sc bölümümüz olcaktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bone öyle bir propaganda yapıyorsun ki amiga'da nuclear war diye bir oyun vardı, orada gandhi böyle propaganda yaptı mı ..ğünü sıkardı adamın nükleer bomba haltederdi, ha işte öyle yani.. :-p[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar