vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 acil laptop almam gerekiyodu.nakit sıkıntım vardı ve kredi kartı limiti ancak lenovo ya yetti :( herneyse özelliklerini yazayım,patiler çok mu karamsarım yoksa makina idare edermi :S işlemci : Intel Pentium Coreduo T3200 2.00 GHz 1 mb L2 önbellek ekran : 15.4''/1280x800 Wxga Tft display sistem belleği : 1024mb 667Mhz sabit disk : 160gb 5400 rpm sata optik sürücü : dvd double layer dvd+rw pil ömrü : 6 Cell li-on 1-3 saat arası kullanım odaklı değişim işlemci hızı aralığı : 2Ghz-2.9Ghz ayrıca ram 1 gb tı.onu 2 gb yaptırdım.işletim sistemi XP fiyatta 1.100 e falan geldi taksitle.işte böyle 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Abi oyun filan oynamayacaksan, kasıntı çizimlerin yoksa (ileri derece mimarlık filan) yeterli bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yok aga çizimim falan yok.ama oyun oynanmaz mı diosun?hmm ama oyun meraklısı diilim.hani yeni nesil oyunlarda pek gözüm yok.warcraft 3 ü falan rahat oynayayım yeter bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Oynarsın onları rahat merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 harbi dimi iyi yahu gerisi hikaye benim için offf ya aptallaştım.arkadaşlar falan akıl danışırken ii oluyor kafana göre söylüyosun 8-) kendinegelince böyle kasıntı oluyor 8-) teşekkür ederim patiler bilgilendirdiğiniz için :) eyvallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 intel ekran kartları wow çalıştırabiliyo mu? oyun seçer o kartlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mr_Hand said: intel ekran kartları wow çalıştırabiliyo mu? oyun seçer o kartlar :D dur dur yüreğime indireceksin sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Lenovoların genel olarak bir pil sorunu var yalnız. 1 sene bile dolmadan pillerin ömrü bitiyor 5 dakika bile zor dayanır hale geliyor aletler. Hepsinde böyle mi bilmiyorum ama bu sorunu yaşayan 3-4 insan tanıyorum. Warcraft 3 rahat oynarsın da WoW kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 @holy teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ancak lenovoya yetti nasıl oluyo yaa? Lenovo en pahalı markalardandır, ayrıca çok da sağlamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 özellikleri açısından öyle dedim.ayrıca lenovo yu çine verdi ıbm.yani çin malı :D :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aktiftablet said: Ancak lenovoya yetti nasıl oluyo yaa? Lenovo en pahalı markalardandır, ayrıca çok da sağlamdır.lenovo gayet de ucuz markalardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar