Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 insanlarda panik bombaymş =) saat 12de geri gelcek serverlar o zmn girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 patch geldigin haftalarda, genelde 12-1 gibi acılmıyomuydu serverlar hep, neden bole gaz olduki bu gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Wotlk daki ilk böle ciddi değişim , skillerde fln ondan herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 her patchte ayrı panik, ayrı dert tasa. halbuki cok kolay, basıyosun iniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 indirse iyide %99 da takıldı terbiyesiz patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bisey olmaz sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Koştur eve git. Raidin başlamasına 10 dk kala bilgisayarı aç. Bu addonlarda çalışmaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Çoğu chat addonu patlayabilir bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Addon'larla ilgili sorun olacağını sanmam. O yeni eklenen Gm arayüzü, adı üstüne ayrı bir pencerede olacağından mevcut olanlar etkilenmez kanımca. Hem bir sorun olsaydı beta sırasında farkedilip güncellenirdi mutlaka. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Chat ekranının interaktiflik olayını kaldıran olaydan dolayı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Chate ne oldu haberim yok bişimi getirdiler yenilik? Ve GM ekranı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 merakla gangreni beklioruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bişe yok ya. nicklerin üzerine basınca whisper gonderebiliyosun falan ya, o interaktifligi kapamak icin bi secenek olacakmıs. bi de gm'le mesajlasmak icin ayrı bir ui geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Gangren said: Chat ekranının interaktiflik olayını kaldıran olaydan dolayı dedim. Bunu senden duydum ilk defa, araştırayım neymiş :) GM ekranı da, bundan böyle GM'lerle iletişime geçtiğinde ayrı bir pencere açılacak, oradan konuşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Sabredemiyosanız (ki ben sabredemedim, resmen 10KB/s ile iniyodu lan) Ausgamers'dan indirin. Daha iyi en azından, 100 ile falan iniyo. Bu arada korkuyorum ya, dr00d staffları değişti, tüm ayarım kayacak diye :( Bi de druid polearm mı kullanır off jksdafhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 gmlerle konuşmak istiorum her an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 işte olduğumdan patchin boyutu ne kadar rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 56mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bu arada unabler to validate sorunsalı çözüldü.Aynı sorunu yaşayanların bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 serverların acılma saati yaklastı da ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Son 15 dakika! Priest'ler, korkun artık bizden, tek tuş heale son! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 realmler açılınca bi yazın pls buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben shadow olcam zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bende dicipline olcam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Launcher ekranı çalışmaya başladı, 1-2dk'ya sunucular da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar