Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Pyro said: Masquerade said: Gotta Go nerflense bile yine belediye dağıtmış olmayacak. Nasıl olmayacak? Bir tane zor achiev bile kalmıyor. Ha gerçi VH deki şansına bağlı olarak yapmadığın bosslar haricinde ki o da şans yani bir numarası yok. Oculus 20 min run fixlenince çoğu kişi takılacak ona bence. yapanların %80 i normal rundan loot alıp heroice çevirip abuse ediyor oculusu. edit: ayrıca gotta go skill'den çok şans gerektiyor ki. pound casti vs tutması gerekli istediğin kadar dps kus o cast tutmadıkça kesemessin 2dk'da. ha zaten yeterli dps'i yapabilen bir grup çok istiyorsa bineği 2 gün şuursuzca dener, elbet cast vs denk gelir alır bineğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Absolut said: Warlockların summonına 2min CD gelmiş. Artık herkes kosacak :P Demonic circlea yakınken mana drink icemiyormusuz. Emberstorm da sorunlar varmış bazısı calısıyor bazısı çalışmıyor diye conf ile. Pet HPlerinde artış yapılmamış hatta azalanlar varmış. Warlocklar buff bekliyordu ama (((o) aldık. bug o 2 min cd, hotfix ile düzeltilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 E patch nerden indiriyorsunuz siz? BackgroundDownloader bişi bulamıyor. : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 WArlocklara düzelticez dedikleri hersey buglı çıktı patchde ona guluyorum ben. HotFixlenir elbette ama bir tanemi adam yok kontrol eden warlock patchlerini yani adam gibi patch çıkarmak çok mu zor ulen Blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Levitate spam yapıcam patch gelsin herkesin ayağını yerden kesicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Masquerade said: Pyro said: Masquerade said: Gotta Go nerflense bile yine belediye dağıtmış olmayacak. Nasıl olmayacak? Bir tane zor achiev bile kalmıyor. Ha gerçi VH deki şansına bağlı olarak yapmadığın bosslar haricinde ki o da şans yani bir numarası yok. Oculus 20 min run fixlenince çoğu kişi takılacak ona bence. yapanların %80 i normal rundan loot alıp heroice çevirip abuse ediyor oculusu. edit: ayrıca gotta go skill'den çok şans gerektiyor ki. pound casti vs tutması gerekli istediğin kadar dps kus o cast tutmadıkça kesemessin 2dk'da. ha zaten yeterli dps'i yapabilen bir grup çok istiyorsa bineği 2 gün şuursuzca dener, elbet cast vs denk gelir alır bineğini. Eheh o oculus bugı efsaneydi ama, herkes sömürdü anca yeni 80 olanlara acıyorum ben. Gotta go' ya zor derken o cast işinin rast gelmesi bakımından demiştim yoksa skill gerektiren anlamda değildi zaten. Şans olayını en iyi bilenlerdenim merak etme, kötü anılar olsa da tecrübe ile sabit eheh. Bu arada absoya +1 ve bust lockz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Nessarien said: Levitate spam yapıcam patch gelsin herkesin ayağını yerden kesicem :P, haha yemin ederim 2 gündür aynı şeyi düşünüyorum :) inşallah partyde olmak zorunda koşulu koymazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Greeny said: Nessarien said: Levitate spam yapıcam patch gelsin herkesin ayağını yerden kesicem :P, haha yemin ederim 2 gündür aynı şeyi düşünüyorum :) inşallah partyde olmak zorunda koşulu koymazlar. He he ^^ Wow tarihinin en gereksiz buffı :P Neyi amaçladıklarını çok merak ediyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 nedense downloader çalışmadı bende bir türlü. kendim indirmek zorunda kaldım. 56 mb büyüklüğünde patch. mmo-champion direct dl rapidshare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bendede bir 15 dkdr açık bakışıyoruz ilgnç =)saol linkler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bug var sanki cok yahu oynayamadim herkesin ismi unknown cikiyor kendimi goremedim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yüklemeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 said: Account-Wide Death Knight Creation It was anticipated that with the release of the current patch, 3.0.8, players would be able to create a new death knight on any realm within their region. Unfortunately, due to unforeseen circumstances, we are not able to make this available as of yet. We do anticipate making this available in the near future and will do our best to keep everyone informed of when this becomes available. Please keep in mind that when implemented restrictions will still apply to new, non-transfer realms such that death knights cannot be created on those realms until you level a character to level 55 on that realm or until transfer restrictions are removed. [...] Please be aware that select players are currently able to create death knights on realms other than the one they currently have a level 55+ character on while others are still unable to do so at this time. We are currently working to address this issue and anticipate this to be corrected as of tonight’s rolling restarts. We will post additional updates after the completion of the restarts. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben denedim diger serverlarda yaratabiliyorum dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bazılarında olmuyor, çözecez falan demiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 heh asıl bomba haber Wintergrasp'ın laga sebep olduğunu anlamış sonunda blizz. gerekirse kaldırırız geçici olarak diyorlar, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Aluriel said: heh asıl bomba haber Wintergrasp'ın laga sebep olduğunu anlamış sonunda blizz. gerekirse kaldırırız geçici olarak diyorlar, lol. üzücü mü sevindirici mi,her oku görüyor da işte işine geldiğine =)insanlar wg ye bayılmıyor ya kaldırırz lag yapıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 şimdi anladığım kadarıyla birkaç kişi oyuna girmeyi başarmış fakat ben şifremi yazdıktan sonra, unable to validate game version diyor. napacağük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 wow-europe anasayfasında da "The site is down for maintenance. We'll be back soon!" yazıyor saatlerdir?! Launcher de network bağlantı problemi yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oyuna girmeyi başaran kim :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Aluriel said: heh asıl bomba haber Wintergrasp'ın laga sebep olduğunu anlamış sonunda blizz. gerekirse kaldırırız geçici olarak diyorlar, lol. Geçici olarak kaldırmışlar bile :) Due to Wintergrasp issues affecting realm stability, the Battle for Wintergrasp has been temporarily disabled on all realms. We’re actively working to resolve this issue and we’ll provide an update as soon as it becomes available. Thank you for your continued patience. said: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=14498231690&pageNo=1#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 FreEmoon said: 24 saat Cd var ya onda. Kaldırmışlarmı CD'yi, nerden gördün. Tanesi 15 goldan 400 tane frozen orb stokladım valla 1 aydır, servera gem'e boğarım eğer CD yoksa. fotografta cd yazmıodu mmo-championda hımmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sonunda şu salak wintergrasp ı kaldırdılar be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Burda verilen linkten download edip update ettim ama unable to validate game version diyor. Yardım edebilecek birisi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 serverlar acık değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar