Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Gangren said: Hakkını verelim, geç geliyor ama bence iyi geliyor :p 3.0.8 ne var ki iyi gelicek. Major patch öncesi class denge ayar çekmesi vs. Baydı oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Greeny said: Blizzard' ın yaptığı en mantıklı hareket şu ulduar patchini olabildiğince geç çıkarmasıdır. Niye mi? 9 gün önce 80 oldum, item lazım ulduar için :P dün 2 parça valorous çakmışım ohhh Balıq seni ^_^ bende yeni 80 ledim 25man OS girdim 10 kişi rolledik 92 attım.. peşinden naxx yaptım bir boss ta 2 iteme need çektim.. 91 98 attım.. Başka bir bossta iteme 85 attım.. balıqmıyım neim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 World of Warcraft now supports 3-D imaging. Visit http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_Vision_Main.html for more information. öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dworgian said: World of Warcraft now supports 3-D imaging. Visit http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_Vision_Main.html for more information. öh Aha şimdi sıçtık! Yeni kart alma vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Darkthrone said: Dworgian said: World of Warcraft now supports 3-D imaging. Visit http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_Vision_Main.html for more information. öh Aha şimdi sıçtık! Yeni kart alma vakti geldi. GeForce 3D Vision Requirements Minimum system requirements * Microsoft® Windows® Vista 32-bit or 64-bit * Intel® Core™2 Duo or AMD Athlon™ X2 CPU or higher * 1GB of system memory. (2GB is recommended) * 100 MB free disk space bold olan beni patlattı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 WTB 4 çekirdek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi çekird de ramde alınır da ben vista kullanmak istemiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Shadow of Death: The duration has been changed from 45 seconds to 25 seconds and now has a 15 minute cooldown. bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dworgian said: World of Warcraft now supports 3-D imaging. Visit http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_Vision_Main.html for more information. öh supports demiş. tırsmayın hemen yeni makina lazım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yeni makina "lazım" çünkü wtb 3d vision :D hani o opsion varken onsuz oynamak istemiorum aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ozmn Cengaver :P lasım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 o Cengaver ile Undercover oynayan zihniyet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 3d vision nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 3 boyutlu gibi görüosun ağbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 O teknoloji daha yeni o yüzden kesin şaşı yapar biraz daha beklemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 wow u ps3 e yükleneni de çıksında o vesileyle bide ps3 alırız oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konunun 3.0.8 PTR hakkında olduğunu unutmadan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 nfs niye oynanmasın ya, gayet guzel oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hozceri said: Shadow of Death: The duration has been changed from 45 seconds to 25 seconds and now has a 15 minute cooldown. bu nedir Arenalarda öldürdüğün adamın tekrar kalkması çok süper derecede saçmaydı zaten onu düzeltmişler. Dahası arena olmasa bile her ölümde otomatik reslekte fazla abartı oluyordu. 15 dakikada 1 kere reslanmek gayet makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ulan 3dvision gelmıs bende tam iki adet 2233bw aldıydım ınsan haber verır 3dvision gelecek 2233zs alın dıe offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 3d vision super biseymis yalniz yahu. Da aklima bisey takildi, sitesinde mesela youn listesinde age of empires 3 diyor. Bu oyun ciktiginda daha bu yeni nesil kartlar bile yoktu nasil bu ozellik aktif?? Crysis bile fena degil listesinde iken age of 3 mukemmel olarak gecmis listeye. Anlam veremedim. onu birak age of mythology bile varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 oyun motoruna sonrada eklene bilen birsey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 nvidia yok bizde, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 yokmu video hiç aradaki farkı gosteren yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sonunda geliyor. hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar