Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Istanbul'a hayatim boyunca 1 kere gelmis bi adam olarak yardima ihtiyacim var.Malum ucak biletleri ucuk fiyatlara suanda.30 aralik gunu Istanbul Ataturk havaalanina inicem 11.25 gibi.Gel gelelim,ataturk havaalanindan ankaraya ucuz 1 tane bile ucus yok.Thy'de var bitek oda 120 ytl. Simdi benim sorum,ben burdan ankaraya nasil giderim ataturk havaalanindan ucak disinda. Sabiha Gokcen'e gecmek cokmu vakit alir? Tren istasyonu cokmu uzak,trenle falan gitsem ankaraya?(fiyati?) Otobusle gitsem otobus terminali dahami yakin?(fiyati?) Yani isin özu, ataturk havaalanina en yakini hangisi bunlardan? Enucuz ve rahat yollu nasil gidebilirim acep istanbulu hic bilmeyen birisi olaraktan? Hani sonra taksiye binip 48 ytl falan taksi parasi odemek istemiyorum. Tenks simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 istanbulun neresindesin? tren bileti 17 ytl restorant var içinde wireless falan gayet mükemmel onu kullan derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sabiha gokcen dunyanin obur ucunda ataturkten cikarsan. avrupada otobus duragi nerde bilmiyorum, ama anadoluda haremle(otobus), haydarpasa(tren) birbirine yakin, havaalanina ikiside uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sansa bak ya,ayda yilda iyiki bi ucuz bilet bulduk :) yani simdi ataturkten cikmayim daha iyi ozaman,taa oraya kadar otobustu,metroydu,taksiydi zaten 30-40 ytl vericem heralde.Bide otobus bileti desen 30-40 lira eder 80 zaten.Of, cok zahmetli bi is oldu bu ya. Ataturk havaalani avrupadami anadoludami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 avrupada sitesinden bakabilirsin aslinda ulasim seceneklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi anlamadım sen geldiğin gün geri mi dönüceksin :D cidden anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 başka biryerden istanbula geliyor oradan da ankaraya geçecek istanbulda kalmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hea tamam anladım bak ozaman havaalanından biniyosun metroya esenlerde iniyosun otogardan biletini alıyosun 48 ytl metroda 1.4 ytl tamamdır ankara yolcusu kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Abi bence sen yaz ankaradan binip istanbulda indikten sonra nereye gidecegini ulasmak istedigin yere rahat ulasman icin oneride bulunalim. Ankara donusunde de istanbulun neresinden yola cikacagini soyle ona gore suradan trene rahat binersin yol su kadar ucuz olur, oradaysan otobus en iyisidir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 cemad said: başka biryerden istanbula geliyor oradan da ankaraya geçecek istanbulda kalmadan durum buysa adaminbirinin yazdigi en mantiklisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 atatürk havaalnndan geç havaşla esenlere illaki bırakırlar ordan otobüsle geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ne havaşı abi:D metroya bincek 2 durak sonra esenler tam karşıda metro babalar gibi her saat başı otobüs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 cemad said: başka biryerden istanbula geliyor oradan da ankaraya geçecek istanbulda kalmadan karmasik olmus biraz kusura bakmayin,acikcasi bu. Stockholm > Istanbul > Ankara olcak. 2 durak sonra esenler diyosun yani, ataturk havaalanindan dimi?Oyleyse enucuz yollusu basiti bu olur heralde,gayet iyi cozum yani.Metro havaalaninda degilmi?Biyere falan gitmeye gerek yok havaalanindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yok yok havaalanının içinde kime sorsan gösterir zaten inceğin durağın ismi otogar direk:D ama trenle gidicem illa diyosan o metroda en son durakta inicen aksarayda ordan tranvaya yürüycen sirkeciye geçicen o şekilde tren'e binicen ama bence uğraşma yol yorgunu okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Yok yok abi ugrasilmaz okadar,ilk dedigin yol gayet iyi.Simdi amac birine sormayim yani :D Goren alamanci bu falan der,bide carpilmayalim ayakustu gelmisken hehe. Sagolasin buarada valla super oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 önemli değil nedemek ama benden tavsiye eğerki karnın aç olursa havaalanında falan ye otogarda hiç bişi yeme yolculuğun zindan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bak iste simdi iyi degil super oldu bunu dedigin.Ben 6 aydir uzak olmanin hirsiyla sakatat döner falan nevarsa saldiracaktim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aman diyim otogarda bişi yeme valla bikere yaptım o hatayı 2 saatlik yol nasıl geçti hiç bilmiyorum hayatımın en uzun 2 saatiydi git burgerda ye bişi ye:D ankaraya dönünce yersin kebabını kokoreçini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Abi ne burger'i lan,kustum burda burgerdan mcdonaldstan.iner inmez doner,iskender,kokorec falan bisey bulup yiyesim var yani.Ama otogarda yemicem tabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 adamınbiri said: yok yok havaalanının içinde kime sorsan gösterir zaten inceğin durağın ismi otogar direk:D ama trenle gidicem illa diyosan o metroda en son durakta inicen aksarayda ordan tranvaya yürüycen sirkeciye geçicen o şekilde tren'e binicen ama bence uğraşma yol yorgunu okadar sirkeciden nasil trenle gidicek bu adam ya :) karsiya gecmesinden mi bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 biniyosun metroya esenlerde iniyosun orda bi ton firmanın saat başı ankara otobüsleri var fiyatları konusunda bilgim yok ama 30dan başlıyor galiba belkibiraz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 illa uçak diyrosan, sabah erken saatte de uyuyorsa pegasus ankara biletleri yolcu çıkmadığı için çok ucuz ama otobüs saatini yarılarsın havalanı-> taksim 40 dk taksim-> sabiha gökçen 50 dk uçuş öncesi+ucuş-> 90dk 3 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 en kestirme en rahat en ucuz en avantajlı en ... yol SPectre88 nin dediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evet en güzeli metroya bin. metro dediğimizin de hafif raylı sistem olarak geçiyo adı. valizleri aldıktan sonra danışmaya sor bence, bi kaç farklı yol var karıştırabilirsin. uzun yol bi de. minik arabalar oluyo turkcell reklamlı. olmazsa onlara bin eheh. metroya ulaştıktan sonrası kolay. otogarda incen. zaten otogarda inip yukarı çıktın mı tüm otobüs firmalarının göbeğinde kalcan. etrafına bakın, güzel bi firma seç. ps: metroda dikkat et, bayrampaşa ve sağmalcılara giden tayfa tehlikeli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bize gel bi çay içerik,bindiririm sonra ben seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar