Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Ataturk havaalanindan Ankara'ya...

Korax

Öne çıkan mesajlar

Istanbul'a hayatim boyunca 1 kere gelmis bi adam olarak yardima ihtiyacim var.Malum ucak biletleri ucuk fiyatlara suanda.30 aralik gunu Istanbul Ataturk havaalanina inicem 11.25 gibi.Gel gelelim,ataturk havaalanindan ankaraya ucuz 1 tane bile ucus yok.Thy'de var bitek oda 120 ytl.

Simdi benim sorum,ben burdan ankaraya nasil giderim ataturk havaalanindan ucak disinda.

Sabiha Gokcen'e gecmek cokmu vakit alir?
Tren istasyonu cokmu uzak,trenle falan gitsem ankaraya?(fiyati?)
Otobusle gitsem otobus terminali dahami yakin?(fiyati?)

Yani isin özu, ataturk havaalanina en yakini hangisi bunlardan?
Enucuz ve rahat yollu nasil gidebilirim acep istanbulu hic bilmeyen birisi olaraktan?

Hani sonra taksiye binip 48 ytl falan taksi parasi odemek istemiyorum.

Tenks simdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

sansa bak ya,ayda yilda iyiki bi ucuz bilet bulduk :)

yani simdi ataturkten cikmayim daha iyi ozaman,taa oraya kadar otobustu,metroydu,taksiydi zaten 30-40 ytl vericem heralde.Bide otobus bileti desen 30-40 lira eder 80 zaten.Of, cok zahmetli bi is oldu bu ya.

Ataturk havaalani avrupadami anadoludami?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence sen yaz ankaradan binip istanbulda indikten sonra nereye gidecegini ulasmak istedigin yere rahat ulasman icin oneride bulunalim. Ankara donusunde de istanbulun neresinden yola cikacagini soyle ona gore suradan trene rahat binersin yol su kadar ucuz olur, oradaysan otobus en iyisidir gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
başka biryerden istanbula geliyor oradan da ankaraya geçecek istanbulda kalmadan

karmasik olmus biraz kusura bakmayin,acikcasi bu.

Stockholm > Istanbul > Ankara olcak.

2 durak sonra esenler diyosun yani, ataturk havaalanindan dimi?Oyleyse enucuz yollusu basiti bu olur heralde,gayet iyi cozum yani.Metro havaalaninda degilmi?Biyere falan gitmeye gerek yok havaalanindan?
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
yok yok havaalanının içinde kime sorsan gösterir zaten inceğin durağın ismi otogar direk:D
ama trenle gidicem illa diyosan
o metroda en son durakta inicen aksarayda ordan tranvaya yürüycen sirkeciye geçicen o şekilde tren'e binicen ama bence uğraşma yol yorgunu okadar

sirkeciden nasil trenle gidicek bu adam ya :)

karsiya gecmesinden mi bahsediyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

evet en güzeli metroya bin.
metro dediğimizin de hafif raylı sistem olarak geçiyo adı.
valizleri aldıktan sonra danışmaya sor bence, bi kaç farklı yol var karıştırabilirsin. uzun yol bi de. minik arabalar oluyo turkcell reklamlı. olmazsa onlara bin eheh.
metroya ulaştıktan sonrası kolay. otogarda incen. zaten otogarda inip yukarı çıktın mı tüm otobüs firmalarının göbeğinde kalcan. etrafına bakın, güzel bi firma seç.

ps: metroda dikkat et, bayrampaşa ve sağmalcılara giden tayfa tehlikeli olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...