Chastise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=38620631068&ref=nf http://www.facebook.com/group.php?gid=38457930348 http://www.facebook.com/group.php?gid=47795160947 Üye sayılarına bakmak yeter bence. tonla invite geliyor bi de, deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Yok bunlar da lazım. Şööle olüyür; bu gruplara üye olanları direkt olarak "mondofon arkadaş" listesine taşıyabiliyoruz, ona göre davranıyoruz. Şayet bööle gruplar olmasa bu ayrımı yapamayabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 belki belli bi rakama ulaştıktan sonra grup ismi değiştirmeyi düşünüyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ama gerçekten görebiliyosun kim seni eklemk istemiş son anda vazgeçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 conanx said: belki belli bi rakama ulaştıktan sonra grup ismi değiştirmeyi düşünüyolardır. grup adını değiştiremiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 2pacAmaruShakur said: ama gerçekten görebiliyosun kim seni eklemk istemiş son anda vazgeçmiş. yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 2pacAmaruShakur said: ama gerçekten görebiliyosun kim seni eklemk istemiş son anda vazgeçmiş. çok kötü kandırmışlar seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ahuauhauh grup adı değişse acaip senaryolar geliyo aklıma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Fikirlerinizi bizimle de paylaşın Bay El. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 düşün ben abaza değilim diyen erkekler buraya diye grup açıp 100k üye toplayıp ismini gayiz biz diye çevirirsen çok bomba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 geylikle uuraşacağıma reklam alırım gruba daha iyi. para basarım şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 2pacAmaruShakur said: ama gerçekten görebiliyosun kim seni eklemk istemiş son anda vazgeçmiş. 3-4 ay önce falan Kim bakmış diye zırtapoz diye bişey vardı ya buda onun kopyası gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=41925607658 neden insanlar katılıyor böyle gruplara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 şu sebepten, said: Gold Üyenin Avantajları - Arkadaş Olmadan Diger Üyelerin Profilini Ziyaret Etmek - Kişilerin Üye Oldugu Mail Adreslerini Görebilmek - Sınırsız Arkadaş Ekleyebilme Ve Sınırsız Mesaj Gönderebilme - Kimsenin Kopyalamaması İçin Resimlerine Koruma Getirebilme - Profiline Değişen Resim Slaytları Koyabilme - Profilini Ziyaret Eden Kişileri Görebilme - Profiline Müzik Ekleyebilme - Ve Daha Bir Çok ÖZellik... Facebook'ta ayrıcalıklı üye olmak istermisiniz ? Yapmanız gereken 01.01.2009 tarihine kadar grubumuza katılmanız ve tüm arkadaşlarınızı grubumuza davet etmeniz. İşte Kazanımlarınız : 1- Profil sayfalarınızı kişiselleştirin. 2- Profilinize bakanları,engelleyenleri görün. 3- Şubat 2009'da facebookun her ülkeden seçeceği "top 100 users" listesine katılma şansı elde edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ya gerçekse::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bir dine mensup olmakla böyle bir facebook grubuna üye olmak arasında hiç fark yok. temel çıkış noktam üstteki mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 inanmıyosan bile saygı duy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 he demin iletime yazdımdı ben de: 'gold üye' ve 'paralı hesap' zamazingolarına kıçımızla gülelim; salak olmayalım. hiç laf etmez direkt ignore ederdim de bu defa ilgilenesim geldi iletime falan yazdım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bu gold üye olayından gelmiş banada.acaba hakkaten bunların olucagının düşünerek ekleyen varmıdır.yani ekledin diyelim.milleti davet etmekle hiç ugraşmam :) bzn o kadar cok grup invite gelioki eee koy gitsin diyip onaylıyorum bazılarını:) sora siliyorum.bunu ignorelamanın bi yolu varmı.grup invite istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ahahah abi bir grupta 70k üye gördüm ya asdhsahdashdahsdhas ulan 2 tanesi de arkadasım allah kahretsin utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 genelde bazı arıza arkadaşlar oluyo habire bişeyler gönderen. Ben öyle olunca 'bu kişiden gelenleri yoksay' gibi bişey var ona basıyorum, siz de basın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar