Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 feysten bunlara laf atmak çok zevkli ya. 2 kelime ettim, hemen biri ana bacı kaydı PM'den, 2 kelime daha ettim dahada sinirlendi ahahah köpürüyodur şimdi sinirden. tavsiye ederim acayip zevkli. ne güzel bi ülkede yaşıyoruz heey hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 valla ha küfür yemekten zevk alanlar falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sanal milliyetçi demek biraz yanlış olmuş.daha çok sanal salak desek daha doğru olur.ama harbiden salaklar gerizekalılar.şimdi sana karşı feysbukta grup kurarlarsa şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Voys said: valla ha küfür yemekten zevk alanlar falan var bunuda illa birisi dicektir zaten kaçınılmaz:) şimdi küfürü yediğin kişinin kim olduğuna bağlı dimi? yakın bi dostun bu küfürü ederse koyar. misal bi beyinsiz ederse koymaz. sana koyarmı onu bilmiyeam bana koymuyor hatta onda yarattığım o sinir beni mutlu ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ben küfür etmiştim birine. annemin cinsel organını içeren bi küfür etti. bi daha ettim. bu sefer babamın arka cinsel organına laf etti. ben de gay olduğunu anladım. ibretlik böyle insanlar, zevk alıyorum ben laf yemekten. kendimin kıymetini anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 garbage dimi burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 noldu beğenemedinmi? YA SEV YA TERKET!!! benzedimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 garbageden çıkmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Drall said: noldu beğenemedinmi? YA SEV YA TERKET!!! benzedimmi? ıııh olmadı. olması için paticikten ban yemeyi göze almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 feysten laf atıp eğlenmek te hoş bi davranış burada anlatmak için. dalga geçtiğin sonuçta kendi ülkenin insanı. cahil ya da değil , dalga geçtiğin ırk kendi ırkın sonuçta. insanlar Türkiye'deki insanlar derken o bu şu demiyorlar malesef. nice done friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 oha ayara gel. halbuki ben şu abuk gruplardan birine girip doru düzgün şeyler yapın feysten bi cacık olmaz yazmıştım. onu görüp özelden küfürü bastı eleman. yoksa bi kurban seçmiyorum. sırf ayar vermiş olmak için ayarcılıkta ayrı bi komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 düzgün bişey yazsan direk küfürle girmezdi sanırım. kaşınmışsın kaşımış. salağa bak küfür etti bana kudurdu diyorsun, adam ağzının payını verdim oh diyordur, herkes yine mutlu. gidebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 haha estağfurullah abuk bişey niye yazim. o seviyeye inmem ben. konuştuğumuz insan türünü biliyorsunuz hepiniz şimdi. geçen gün biri daha öyle büyük harflerle -busefer küfür etmeden- yazdığıma karşı çıkmıştı, yine konuşarak elemanı yaptığının anlamsız olduğunu gösterdim ve hak verdi sonunda. bu daha bi cengaver ama ikna olamadı kfjdkfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 iddaa ediyorum ki "iddaa ediyorum ki" diye başıyan tüm gruplardan nefret eden 1.000.000 şanlı türk evladı bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 peh. ayar ne demek lan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 paticikte kendine olgunlaşma fırsatı bulmuş bir meslek dalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Dynun said: düzgün bişey yazsan direk küfürle girmezdi sanırım. kaşınmışsın kaşımış. salağa bak küfür etti bana kudurdu diyorsun, adam ağzının payını verdim oh diyordur, herkes yine mutlu. gidebiliriz. Ya bu Dynun var ya yemin ediyorum aynı benim gibi bi adam ya.HELAL OLSUN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 SELAM , BEN LÜZUMSUZ İŞLER MÜDÜRÜ VE MEGALOMANIM SAYGILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 esesci topsun olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 23 inviteyşın, 2 si çete şavaşı, kalanlar tek ülke tek bayrak turan türküm diyen 70 milyon hede hödö yapabilirim CCCTürküzCCC gibi şeyler edik : faceden iş tehlikeli gibimee geldi, ülkü ocağı kavga ağı ile ulaşmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar