Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanal milliyetçiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
feysten bunlara laf atmak çok zevkli ya. 2 kelime ettim, hemen biri ana bacı kaydı PM'den, 2 kelime daha ettim dahada sinirlendi ahahah köpürüyodur şimdi sinirden. tavsiye ederim acayip zevkli. ne güzel bi ülkede yaşıyoruz heey hey
Mesaj tarihi:
sanal milliyetçi demek biraz yanlış olmuş.daha çok sanal salak desek daha doğru olur.ama harbiden salaklar gerizekalılar.şimdi sana karşı feysbukta grup kurarlarsa şaşırmam
Mesaj tarihi:
Voys said:
valla ha küfür yemekten zevk alanlar falan var

bunuda illa birisi dicektir zaten kaçınılmaz:) şimdi küfürü yediğin kişinin kim olduğuna bağlı dimi? yakın bi dostun bu küfürü ederse koyar. misal bi beyinsiz ederse koymaz. sana koyarmı onu bilmiyeam bana koymuyor hatta onda yarattığım o sinir beni mutlu ediyor.
Mesaj tarihi:
ben küfür etmiştim birine. annemin cinsel organını içeren bi küfür etti. bi daha ettim. bu sefer babamın arka cinsel organına laf etti. ben de gay olduğunu anladım. ibretlik böyle insanlar, zevk alıyorum ben laf yemekten. kendimin kıymetini anlıyorum.
Mesaj tarihi:
feysten laf atıp eğlenmek te hoş bi davranış burada anlatmak için.

dalga geçtiğin sonuçta kendi ülkenin insanı.
cahil ya da değil , dalga geçtiğin ırk kendi ırkın sonuçta.
insanlar Türkiye'deki insanlar derken o bu şu demiyorlar malesef.

nice done friend
Mesaj tarihi:
oha ayara gel.

halbuki ben şu abuk gruplardan birine girip doru düzgün şeyler yapın feysten bi cacık olmaz yazmıştım. onu görüp özelden küfürü bastı eleman. yoksa bi kurban seçmiyorum.

sırf ayar vermiş olmak için ayarcılıkta ayrı bi komik oluyor
Mesaj tarihi:
düzgün bişey yazsan direk küfürle girmezdi sanırım. kaşınmışsın kaşımış.

salağa bak küfür etti bana kudurdu diyorsun,
adam ağzının payını verdim oh diyordur,

herkes yine mutlu. gidebiliriz.
Mesaj tarihi:
haha estağfurullah abuk bişey niye yazim. o seviyeye inmem ben. konuştuğumuz insan türünü biliyorsunuz hepiniz şimdi. geçen gün biri daha öyle büyük harflerle -busefer küfür etmeden- yazdığıma karşı çıkmıştı, yine konuşarak elemanı yaptığının anlamsız olduğunu gösterdim ve hak verdi sonunda. bu daha bi cengaver ama ikna olamadı kfjdkfg
Mesaj tarihi:
Dynun said:
düzgün bişey yazsan direk küfürle girmezdi sanırım. kaşınmışsın kaşımış.

salağa bak küfür etti bana kudurdu diyorsun,
adam ağzının payını verdim oh diyordur,

herkes yine mutlu. gidebiliriz.

Ya bu Dynun var ya yemin ediyorum aynı benim gibi bi adam ya.HELAL OLSUN .
Mesaj tarihi:
23 inviteyşın,

2 si çete şavaşı, kalanlar

tek ülke tek bayrak turan

türküm diyen 70 milyon hede hödö yapabilirim

CCCTürküzCCC

gibi şeyler

edik : faceden iş tehlikeli gibimee geldi, ülkü ocağı kavga ağı ile ulaşmasınlar
  • Yeni Oluştur...