progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 10 yıl önce Harmony kasabasında Tom Hanninger adlı bir acemi maden işçisi bir kazaya sebeb olmuştur ve 5 madenci ölmüş biride komaya girmiştir. Bu olaydan tam 1 yıl sonra sevgililer gününde komadan uyanan işçi vurulmadan önce bir kazma ile 22 kişi öldürmüştür. Şimdi Tom Hanninger sevgililer gününde tekrardan Harmony kasbasına gelir. Başrolde Supernatural dan Jensen Ackles'ın oynadığı film büyük ihtimalle ilk 3D korku filmi. Dünyanın Merkezine Yolculuğu RealD de gördükten sonra bu filmden umutluyum. Trailer: http://www.traileraddict.com/trailer/my-bloody-valentine-3-d/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Emo filmi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hahah hakkaten bende bunu sorucaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sırf afişe bakarak, saçma sapan gore filmlerin 3D ile tanışmış olduğunu görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 gitmeye değer mi. bi de teeeeeeeeeeeee carrefourdaymış bursada. boşuna yorulmayalım. izleyen arkadaşlar yorum yapabilir mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hiç kasma rezil bir film konu 0 oyunculuk da ona yakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 güzel oyunculuk sahneleri vardı öyle deme ama. şu Irene'i oynayan sarışın hatun 10 numara oyuncu mesela. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 dayanamadık gittik :D daha doğrusu zorla götürdüm şu benden önce post atan şahsı. korkmadık filmde,accık gerilim vardı, en çok da patlama-saçılma-dağılma sahnelerinde etrafa bişeyler sıçrıyomuş gibi olduğunda ön koltuktaki kızların elini siper etme şeklinde guard alması komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 iğrenç iğrenç iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sinema adına hiçbirşey yok. Görsel efenkt adına çok şey var. Hele o sivri uçlu aletlerin edevatların efekleri çok güzeldi. yalnız alt yazıları okurken başım ağrıdı benim, size de oldu mu aynısı?. böyle alt yazılar en ön layerdaymış gibi duruyordu. Keşke tüm filmleri bu teknoloji ile yapsalar ama, derinlik duygusunu almak sinemada bambaşka bişiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 3 boyut güzel de yarım saat izlemekle bile feci baş ağrısı yaşıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 aynen baş agrısı yapıyor gözlükler. maksat 3d zaten. kolpa gore filmi yoksa, bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 mallıkta sınır tanımıyorsun bakıyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 imaxtemi drealdamı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 realD yalnız bu realD olayının imax'ten farkı ney? benim bildiğim imax bi format, çok devasa çözünürlükte çekiyorlar filmleri, perdeler fln da devasa oluyor. realD bambaşka bi olay. çift kamera ile çekiyorlar, sinemada da çift projeksiyon kullanıyorlar bi sağ bi sol göze göre fln, o yüzden derinlik hissi oluşturuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 imaxtede çift kameralı film çekilebiliyo, yani en azından ben beowulfu imaxte 3 boyutlu falan izledim gözlüklen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar