Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ders çalışırken sürekli başka bişeylerle ilgilenesim geliyor. Sonra testler falan bitince hiç bişey yapasım gelmiyor. Ne bileyim boş boş bakınıyorum, sıkılıyorum herşeyden falan .. ya şu 3-4 günde 1.7K soru çözdüğümden aşırı yükleme oldu, beyin sulanmaya başladı ..(normalde 3-4 haftada o kadar çözerim) Ev zaten anasının şeyine(pardon :() döndü milyon tane akraba geliyor tanımadığım. Bi cümbüş bi şey .. OOOF OF !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dışarı çık yeni bi insanla tanış, süper bişey. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dışarı sürekli çağırıyorlarda.. cumartesiye 1k soruyu yetiştirmem lazım artık bugün yarın bi tam gaz çalışıp cuma kafa tatili yapmak istiyorum tüm gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bana da ders çalışırken gel bak şurda maden işi var beleşe çalışıcan deseler ona bile giderim. acaip sıkılıyorum ders çalışırken. son sınıf oldum max 50 saat ders çalışmışımdır oturup üni de. ortalama yine de yüksek gerçi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 50 saat ders çalışmayla son sınıf olmak bile iyi bence, ortalamayı boşver huehu. bölüm nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Uni dediğin lise gibi değil ki. Bölüm var, bir de bölüm var yani... Bu arada 1k soru yetiştirmek ne demek ya. Abi sizler 'pardon ama' kafayı mı yediniz. 1k soru yapsan o kadar sorunun 'feedback'i ne kadar yararlı olur ki. Son zamanlarda 'şuursuzca' soru çözen gençleri gördükçe üzülüyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Dynun said: dışarı çık yeni bi insanla tanış, süper bişey. cidden.sen yeni biriyle mi tanıstın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ayar vermiş bence,get a life demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dışarı çık manitalarla takıl kendine gelirsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 yok yok süper fln da demiş ama.var bi iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Privhunter said: Ders çalışırken sürekli başka bişeylerle ilgilenesim geliyor. Sonra testler falan bitince hiç bişey yapasım gelmiyor. Ne bileyim boş boş bakınıyorum, sıkılıyorum herşeyden falan .. normal Privhunter said: ya şu 3-4 günde 1.7K soru çözdüğümden aşırı yükleme oldu, beyin sulanmaya başladı ..(normalde 3-4 haftada o kadar çözerim) normal değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 geçen gün gazeteye baktım vay ak aralık ayı gelmiş daha pek bişey yaptığın yok diye bide sevgilim bi üst sınıfa çıktı o yüzdende moralim bozuldu biraz falan .. fena gaza geldim. Ha o 1k sorunun çözebildiğimi çözücem, çözemediklerimi daha sonra kontrol edip eksikleri tamamlıyacağım. Zaten şuursuzca test çözmek çözmemekten daha iyidir. Çünkü bi katkı sağlamaz eksiklerini kontrol etmediğin sürece .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 1.7K güzel bir rakam, ama şöyle bişi var, o 1.7K'nın üstüne 1K daha gideceğine, bence o 1.7K nın yapamadıkların olan kısmıyla ilgilensen, birazcık da tatil yapsan daha motive edici ve faydalı olur sanırım. yoksa dönem içinde sıkıntıdan daha çok patlarsın. tamam çok soru çözmek falan önemli ama sürdürülebilir bir tempoda ve anlayarak çözmen daha önemli. kısaca, biraz da tatil yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 irin said: Dynun said: dışarı çık yeni bi insanla tanış, süper bişey. cidden.sen yeni biriyle mi tanıstın yoksa? hayır tanışınca mutlu oluyorum ama. ovv yeni bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aklıma kimya hocamız geldi günde 4 saat uyuyun geriye kalanında 1.5k soru çözün derdi millet de çözerdi, ben bakardım böyle yaşlı gözlerle. ;_;. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 zaten hergün oturup 350-400 soru çözecek zamanım yok. Okul dersane falan eve en erken 8 buçukta geliyorum. Bu bayram hani hazır tatilken eve kapanıp bolca soru çözmeliyim dedim kendi kendime. Zaten öyle yok ilk bilmem kaça gireyim derece yapayım falan düşünmüyorum. Sabancı olsun bizim olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 1.7k soruyu ben hayatim boyunca cozmedim lan, manyak misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 allahım ben kimlerle yarışıyorum =( benim acilen yarından başlayarak şu bayramda milletin çözdüğü kadar+çözeceği kadar test mi çözmem gerekiyo şimdi of lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ulam neler yapıonuz.1.7k soru wtf. akıl karı bi iş değil ciddi anlamda fazla gereksiz. yazık etmeyin kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi yazik ya test mest. uzuldum olm sizin adiniza. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Fly said: aklıma kimya hocamız geldi günde 4 saat uyuyun geriye kalanında 1.5k soru çözün derdi millet de çözerdi, ben bakardım böyle yaşlı gözlerle. ;_;. 4 saat??Bu ultra zeki insanı dikkate mi aldılar bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aquila said: 1.7k soruyu ben hayatim boyunca cozmedim lan, manyak misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 insan gibi çalışın olm, biz de kendi çapımızda çalışıyoruz da 1.7k ne şaka mı ? nasıl öğüteceksin o kadar soruyu, anlayacaksın, büyük kafa varmış takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Lancelion said: insan gibi çalışın olm, biz de kendi çapımızda çalışıyoruz da 1.7k ne şaka mı ? nasıl öğüteceksin o kadar soruyu, anlayacaksın, büyük kafa varmış takdir ettim. Hafiften okuldaki nerd'lere özendimde sayılmaz bakalım noluyomuş diye giriştim ama harbi kafa kalmadı bende. Normalde çok sallamayan rahat bi insanımdır.. İlk başta zor görünsede 1 saat çalış 1 saat ara ver falan rahatladım soru çözmek konusunda.. edik: Bunları yazarken camımdan iki tane kuş girdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 okuldaki nerd dediklerin muhtemelen eğitim hayatları boyunca düzenli çalışma cart curt geyiklerine alışmış kişiler. bir anda ben de yapıcam edicem dersem çarpar doğal olarak. ikincisi, aralık ayında çalışma dediğin en fazla o günkü dersin tekrarı, 2-3 test falan olur. nisan falan gibi YİRMİ TANE KİTAP BİTİRDİMMMM diye gezmeye çalışırsın belki de, yorma kendini şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar