horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hocular ben işim gereği iyi raster işlem yapan güzel çözünürlükte cirlop çalışan kartlar kullanma durumundayım. halihazırda cici bi matrox kartım var. lakin bu zirzop 16MB. 3d dilan sorma zaten. oyuna gelmiyo anlıcanız. lakin oyun oynamam lazım kardeşim! allah allah! yeni bilgisayar mı alıcam illa ki! hayret bişi... nedir çözüm. öneri.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 radeon 9600 xt fiyat performans olarak en uygunu.Oyundada çizimdede lider(kendiçapında)[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 2d'de matrox'un yanına yaklaşabilen yok benim bildiğim, abim de halen g400 müydü neydi onu kullanıyor 32 mb'lik. oyun oynanmıyor ama fotoşap'tı dvd idi üstüne yok. matrox görmemiş olan da anlayamaz vallahi, nvidia dandik kalıyor da ati'ları blmiyorum.. fakat o s3 virge'ler neymiş ya, geçen bizim kuzene vermişler beleşe öyle bir makine, 95'te aldığımız hp'nin bile görüntüsü daha evla idi. 15 dk baktım gözlerim bozuluyordu be.. matrox'un yeni modellerini bir karıştır bence doom 3 half-life 2'ye bulaşmayacaksan..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yeni matroxlar 3d de ortalama performanslar sergiliyorlar ve oyun da oynayabilirsin. Ama Sam' in dediği gibi 2d performansında Matrox üzerine yok. O yüzden sen yine Matrox bak kendine. Yalnıx Matrox da Türkiyede bir saçmalık söz konusu o da fiyatları. Matroxun türkiye distributoru kim bilmiyorum ama Türkleri hıyar yerine koydukları bir gerçek. Amerikada 99 dolara satılan bir matroxu zamanında 350 dolar + KDV fiyat verdiler. O yüzden eğer yurt dışından getirtebilme gibi bir şansın varsa amerikadan felan al bir tane. Ama sen yine de bir fiyat araştırması yap önce. Belki akıllanmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 eski pcmde 4mb matrox millenium 2 var valla pc yi topladıgım zaman en pahalı kart buydu bunu aldıydım bayada idare etti zaten aldıgım sıralarda filmleri en iyi oynatan karttı cok uzun sürede kullanmıştım hakkaten 2d de süper ama 3dfx olayları bi cıktı ozm tükendi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 2 sene öncesine kadar 98 yapimi bir matrox kullandk biz de çizim makiesinde. Corel Draw 2D performansi simdi üzerinde bulunun Geforce da yok kesinlikle. Üstelik o 32mb idi, simdiki 128. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 GeForcelar Radeonlar koptu gidiyorlar ama sadece oyun mantığıyla yapılmış şeyler. Zaten testleri de Doom, quake, splinter cell gibi oyunlarda yapıyorlar. Matrox yıllardır -ki ben 10 senedir biliyorum- çok ünlü ve çok başarılı bir firmadır. 2d performansı konusunda bugun populer olan kartların zaten yanına yanaşması mümkün değil. 3d performansına gelince yeni matrox kartlar bir ati 9800xt kadar bu aralar çıkacak yeni bir matrox' un 9600 ayarında performans vereceğine de hiç şüphem yok. Bu şekilde de 2d işlmelerde uçarsın oyunlarda ortada kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar