Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni jazz


wEll

Öne çıkan mesajlar

yani sen şimdi bana ikiside ayrı mı diosun :)

2 gün getz kullanmıstım.onun harici ailede jazz ı olan var uzun yıllardır

bana bu arba arasındaki farkı açıkla o zaman :)

aynı bokun yeşili.biri honda biri hyundaki.başka bişi değil.tip olarak donanım olarak.performanslarıda birbirine yakın

ve hala gereksizler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
yok ben almasınlar demiyorum.şehir içi kullanım için uygun arabalar.sadece sevmiyorum ve çok gereksiz buluyorum o kadar.

şimdi jazz ı olan adama ne adamsın sen jazz a mı biniosun diyicek halim yok.

25-30 bin ytl yi arabaya ayıranlar için ideal arabalar.


Neden gereksiz buluyorsun peki?

Sevmeyebilirsin ama ne olursa olsun gerekli bence..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyatina gore degil arabaya gore karsilastirma yapilirsa daha mantikli gorunecektir.

Arac diger c sinifi araclarin daha yuksek fiyata sunamadigi ic hacmi daha kucuk bi aks araliginda sunuyor, bu sinifta en genis araclardan golf , 307 lerle neredeyse kafa tutup , minivan gibi bir bagaj hacmiyle gayet genis ve rahat bi arac.

Ustelik en dusuk tuketimli benzinli motor da saniyorum hala honda da , yine ayni sekilde en dusuk emisyonlarida bu aracla vermiyorlar. Vites degistirme gostergeli yari otomatik sanzuman, hillholder gibi yardimcilarda sehir icinde araci sadece arac olarak kullanan insanlar icin fazlasiyla tatmin edici olsa gerek.

ustune birde sinifindaki araclar arasinda bildigim kadariyla en sessiz calisan motor ve bununla birlikte en iyi ses yalitimiyla oldukca konforlu bi arac. Rivayete gore dalginlikla calisan araca tekrar mars basan insan sayisi diger araclarin 4.2 katiymis.( kusuratli vereyim salladigim belli olmasin)

Uzerine ustluk sportif arac olmak gibi bi kaygisi olmamasina ragmen, 1000 kusur kiloluk hafif siklet yapisina ragmen kolay kolay savrulmayan gayet kararli bi yumusakliktaki suspansiyonlariyla bile oldukca guzel yol tutan bi arac. Eski modelinde varmi bilmiyorum ama yeni jazz da hem onde hem arkada viraj gergi cubuklarida kullanilmis, 200 kusur beygirlik hede hodo motoruyla type-r dan falanca yerde hizliymis diye bi rivayet de var, henuz arastirmadim.

Sonuc olarak tum bunlari sunabilen opel zafira, ne bileyim, renault scenic; ford c max gibi araclardan tum aksesuarlariyla 10k ytl daha ucuz olmak gibi bi basarisi var.

En nihayetinde bu butcede bu tarz bi arac ariyor olsam daha aktif bi surus istedigim icin tercih edecegim bi arac olmaz ama aklimin kalacagi bi arac olurdu heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
prozzak said:
ford batıo


Yanlış hatırlamıyorsam fordun sahibi dünya zenginlerinde ilk yüzde içindeydi batması çok zor gibi gözüküyor ki sadece Amerika da ki taşıtları düşüdüğümde nasıl sorusu geliyor aklıma.


Yanlış hatırlıyorsun

Geçen sene 14 milyar dolar zarar açıkladılar sadece..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...