Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://blue.mmo-champion.com/28/13275172587-upcoming-hhunter-changes.html hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 mage e gelmiyo mu bişiler yakında şahsen rog olarak adama vuramıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 pala ve dkları nerflesinler ona gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hiç raid mi yapmadınız ne paladini ne dksı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 lvl 70 itemlarıyla 3k dps yapıodu adamlar lazımdı bi nerf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Snefru said: pala ve dkları nerflesinler ona gelene kadar. harbiden he nerflenecek daha baska classlar varken dk,paladinleri nerflesinler millete ayıp oluyo dps yapıyolar olamaz bole sey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 raid yapmadım gerçekten ama pvp de pala ve dk ikilisi op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ne var ne yok kullaniyorum mage olarak, gearimin adamdan iyi olmasina ragmen BM hunter her turlu 4% fark atiyor over-all, gayet yerinde bir karar olmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Raidleri göremedim daha (dün gecenin köründe pugla girdiğim saçma sapan patchwerk fight'ını saymazsak, ki o da tanknspank bir olayı yok zaten) ama heroicler antimelee moblarla dolu her zamanki gibi, hoş dk, paladin ve warriorlar dmgleri bir şekilde absorb ediyor da gariban roguelar olarak 1.5sn de 10yard menzilli cleaveden 21k dmg yemeye mecburuz her zamanki gibi, ayrıca deli gibi AoE gerektiriyor fightlar, hoş rogue o konuda eskisinden çok daha iyi, 2-3 mob çekip blade flurry/fan of knives/killing spree kombosu yapmak ekranın sarardığını görmek çok zevkli ama yine de çılgın gibi AoE yapıyor diğer classlar geri kalıyoruz. Dün gundrak heroicte hunter'ın tekinin total dmginin %35'i volley shottu ve mavi gearıyla 2k civarı dpsle oynadı tüm fight. Kısacası buff rogue/nerf others (Bu arada tankların dps yapabiliyor olması (artık tankların gerisinde kalmak normal birşey :P) ve DK'ların tadı yerinde gayet. Ha ama PvP'de DK'lar OP oğlu OP orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 @deadwoll mele düşmanı fightlara rağmen meleler boostluyor raidleri heroicleri vs. casterlara çok item lazım o seviyeye gelebilmeleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 YOU HAD THIS COMING BİÇEZ !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bingildak said: Ne var ne yok kullaniyorum mage olarak, gearimin adamdan iyi olmasina ragmen BM hunter her turlu 4% fark atiyor over-all, gayet yerinde bir karar olmus bence. bu hep böleydi zaten mageler yeni yeni bişiler yapmaya başladılar. Değişikliklere gelirsek bence çok abartı bi nerf olmamış pve hunterlar tek tüfek gibi hepsi BM di belki başka speclere kayarlar ki ben MM/Surv daha cok seviyorum hatta bm i kaldırsalar tamamen sevincem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bingildak said: Ne var ne yok kullaniyorum mage olarak, gearimin adamdan iyi olmasina ragmen BM hunter her turlu 4% fark atiyor over-all, gayet yerinde bir karar olmus bence. aynen.ben de frostfire mage oynuorm gearımın gayet iyi denilebilir derecede oldugunu düşünüyorum,ama BM hunterı geçmek bazen gerçekten imkansız.patchwerkte 3.2k üzeri dpsle oynadı adam ki gearı benimkinden daha aşagı bi kalitedeydi,bense 2800-3000ü anca zorlayabildim. eksilerin yanında pek çok artı da oldugunu varsayarsak nerften ziyade "daha akıl işi bi hale getirmek" olmuş,hem farklı specleri dengelemek babında da gayet iyi yukardaki arkadaşın söyledigi gibi.herkes bm hunterdı yahu nerde o eski MMciler :) hadi bakalım bu vesileyle biz mageler de hakettigimiz birinciliğe otururuz artık dmg meterde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Doktor bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 0ne said: Doktor bu ne? höh iyiymiş bayaa onlar da tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 abi mageler nasil gecemiyor yapmayin allah askina ya, benim guildimdeki mageler patchwerkte 4.5-5k ya oynuyor dps'de, tamam yine biz gecebiliyoruz ama magelerin acinacak bir hali yok. ozellikle su an pvpdeki durumlarini goz onune alirsak. abarti bir nerf olmamis diyen arkadasi da kutluyorum. hunter hakkinda tek bildigi classin ok atarak dps yaptigi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Classini oynamayi bilen yapiyor dpsini yine. Her patchde millet yeni bir classa gectiginden adam gibi oynayan sayisi oldukca düstü. Artik hunter oynamiyorum ama eskiden yeterince sürünmüstük, biraz da hakettiler suanki hallerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bael, kimse acınıcak haldeyiz demedi ki abi,1. hunter olsa 2.likte oluyorum (ben kendi adıma konuşayım yanlışlık çıkmasın) ama yine de bazen abartı farklar açıyor BM hunter,zorluyor baya yani.volley mesela,hunterın o kadar kuvvetli bi aoesi olmamalı bence,hani öyle yerde süründürcek bi nerf te olmamış benim fikrimce.dengelemek için dmgdan kısılmış biraz,o eksilerin yanında pek güzel artılar da konmuş. ama tabi haliyle insan classının en ufak bi nerf yedigini görünce sinirleniyor hak veriyorum şuanki kızgınlıgına bael :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bi anda bütün hunterlar iyi oynamaya başladı mı diceksiniz abi bunu acıklamak için, gerekiyodu yani. skillbarda tek tuş : volley, oynuyodu heroiclerde %90'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 baf boomkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 spec'e de bakıyor olay ya da spec cycle'ını bilmeye. ben mesela unholy spec ile blood spec'ten baya az dps yapıyorum. tabi aoe yüzünden pet çıkaramıyorum ve arada bir boşluk oluyo hep cycle'ın çözemediğim asdfusd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abi ne olursa olsun, damage meterlardaki warlock hegemonyası bitti, bunu bilir bunu söylerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Baalzebub said: abarti bir nerf olmamis diyen arkadasi da kutluyorum. hunter hakkinda tek bildigi classin ok atarak dps yaptigi galiba. bu tip insanlar her nerf topicinden sonra ortaya cıkar kendi classının bittiğini zanneder ama yok öyle birşey, sen daha bu foruma kayıt olmamısken ben hunter oynuyordum ve yineliyorum gercekten aşırı derecede abartılacak bir nerf deil özellikle volley nerfi güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Yalnız o verilen magelerin patakladığı tablo biraz fazla AoE gibi görünüyor. Sanmıyorum o kadar bariz farklar olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar