Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Huntard Nerf

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

Raidleri göremedim daha (dün gecenin köründe pugla girdiğim saçma sapan patchwerk fight'ını saymazsak, ki o da tanknspank bir olayı yok zaten) ama heroicler antimelee moblarla dolu her zamanki gibi, hoş dk, paladin ve warriorlar dmgleri bir şekilde absorb ediyor da gariban roguelar olarak 1.5sn de 10yard menzilli cleaveden 21k dmg yemeye mecburuz her zamanki gibi, ayrıca deli gibi AoE gerektiriyor fightlar, hoş rogue o konuda eskisinden çok daha iyi, 2-3 mob çekip blade flurry/fan of knives/killing spree kombosu yapmak ekranın sarardığını görmek çok zevkli ama yine de çılgın gibi AoE yapıyor diğer classlar geri kalıyoruz. Dün gundrak heroicte hunter'ın tekinin total dmginin %35'i volley shottu ve mavi gearıyla 2k civarı dpsle oynadı tüm fight.

Kısacası buff rogue/nerf others

(Bu arada tankların dps yapabiliyor olması (artık tankların gerisinde kalmak normal birşey :P) ve DK'ların tadı yerinde gayet. Ha ama PvP'de DK'lar OP oğlu OP orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:
Ne var ne yok kullaniyorum mage olarak, gearimin adamdan iyi olmasina ragmen BM hunter her turlu 4% fark atiyor over-all, gayet yerinde bir karar olmus bence.

bu hep böleydi zaten mageler yeni yeni bişiler yapmaya başladılar. Değişikliklere gelirsek bence çok abartı bi nerf olmamış pve hunterlar tek tüfek gibi hepsi BM di belki başka speclere kayarlar ki ben MM/Surv daha cok seviyorum hatta bm i kaldırsalar tamamen sevincem :)
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:
Ne var ne yok kullaniyorum mage olarak, gearimin adamdan iyi olmasina ragmen BM hunter her turlu 4% fark atiyor over-all, gayet yerinde bir karar olmus bence.

aynen.ben de frostfire mage oynuorm gearımın gayet iyi denilebilir derecede oldugunu düşünüyorum,ama BM hunterı geçmek bazen gerçekten imkansız.patchwerkte 3.2k üzeri dpsle oynadı adam ki gearı benimkinden daha aşagı bi kalitedeydi,bense 2800-3000ü anca zorlayabildim.

eksilerin yanında pek çok artı da oldugunu varsayarsak nerften ziyade "daha akıl işi bi hale getirmek" olmuş,hem farklı specleri dengelemek babında da gayet iyi yukardaki arkadaşın söyledigi gibi.herkes bm hunterdı yahu nerde o eski MMciler :) hadi bakalım bu vesileyle biz mageler de hakettigimiz birinciliğe otururuz artık dmg meterde :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi mageler nasil gecemiyor yapmayin allah askina ya, benim guildimdeki mageler patchwerkte 4.5-5k ya oynuyor dps'de, tamam yine biz gecebiliyoruz ama magelerin acinacak bir hali yok. ozellikle su an pvpdeki durumlarini goz onune alirsak.

abarti bir nerf olmamis diyen arkadasi da kutluyorum. hunter hakkinda tek bildigi classin ok atarak dps yaptigi galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Bael, kimse acınıcak haldeyiz demedi ki abi,1. hunter olsa 2.likte oluyorum (ben kendi adıma konuşayım yanlışlık çıkmasın) ama yine de bazen abartı farklar açıyor BM hunter,zorluyor baya yani.volley mesela,hunterın o kadar kuvvetli bi aoesi olmamalı bence,hani öyle yerde süründürcek bi nerf te olmamış benim fikrimce.dengelemek için dmgdan kısılmış biraz,o eksilerin yanında pek güzel artılar da konmuş.

ama tabi haliyle insan classının en ufak bi nerf yedigini görünce sinirleniyor hak veriyorum şuanki kızgınlıgına bael :P
Sosyal ağlarda paylaş

Baalzebub said:

abarti bir nerf olmamis diyen arkadasi da kutluyorum. hunter hakkinda tek bildigi classin ok atarak dps yaptigi galiba.

bu tip insanlar her nerf topicinden sonra ortaya cıkar kendi classının bittiğini zanneder ama yok öyle birşey, sen daha bu foruma kayıt olmamısken ben hunter oynuyordum ve yineliyorum gercekten aşırı derecede abartılacak bir nerf deil özellikle volley nerfi güzel olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...