forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=768695&title=85-bin-ytl-veren-vapur-sahibi-olacak 85 bin ytl ye satıyorlar 85 kişi toplaşıp, bin ytl koysak mis gibi gemimiz olur orgy yaparız nerden baksan 1000m2 kullanım alanı vardır koyarız denize, drop anchor, durur öle, bir kaç tane de şişme bot gidip geliriz party, lokanta, sinema, hatta lazerli paintball(işte adı neyse etraf kirlenmesin maksat) bile oynatırız cs haritası gibidir içersi çıkartır bence masrafını efsane olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 85 kişi karmaşa çıkar, öm at 2 kişi girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 çok karlı iş yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 3. şahıs olarak aranıza katılsam? öğrenciyim yalnız sermaye yok işgücü olarak kullanırsınız evet amele olarak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ortağa danışmam lazım bi dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 abi nedir son durum? balık tutmayıda biliyorum az çok çapariye çıkmışlığım vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 başlık çok ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 vazgeçtim okuyup adam olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Masquerade said: başlık çok ofsayt. Obaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hemen alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Zaman mı okuyön leyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 SodomVsGomore said: abi nedir son durum? balık tutmayıda biliyorum az çok çapariye çıkmışlığım vardır oha ya nasıl aklıma gelmedi sırf balık tutarak ayrı ayrı armatör oluruz 7 haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 85 bin ytl iyimiş.arabadan ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 de_ship olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 vapuru masrafı kısa zamanda fiyatından fazla olur. yoksa al dursun kenarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 vapurda partiler, davetlerle 1 yıldan kısa sürede parasınıda, masrafınıda çıkartırsın aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Red said: 85 bin ytl iyimiş.arabadan ucuz Pardon hangisinden ucuz ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 iiymiş bunu alırım ben sağını solunu boyar geri devlete satarım 200 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Hangimiz girmiyoruz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben alıcam heryerini pırlantayla süsleyip 7trilyona satıcam. ya da 80 kişi girelim, pırlantayla süsleyip 8trilyona satalım. adam başı 100 milyar. kıyak iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ciddiydim bunda garbage a taşınması büyük facia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aslında olabilir. kişi sayısını yarı yarıyada azaltabilriz herkes 2k koyar. zaman/çizelge vs belirlenir ona göre paintball vs atılır grup grup çokta kalabalk olmaz hatta takım takım turnuva olabilir daha güzel olur. yazın gelenler gelir benzin koyulur ortak akdeniz turu yapılır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ben 42.501ytl sini ödemek istiyorum anca öyle ortak olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 The Ship oynaruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar