Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Dün kesilen boğazlanan onca hayvan görütülerinin, rüyamda beni; sevmediğim cins tiplemeli bir elemanı elimde uzun kasatura benzeri bıcakla bogazlamaya götüreceğini, bu yaşımda etkileyeceğini hiç düşünmezdim... Sol elimle çenesini tutarken sağ elimle sürdüm bıçağı, hızlıca ve bastırarak çektim. O kanın fışkırırken çıkarttığı ses ve elemanın direnen vücuduna engel olmak, o elime akan kanın sıcaklıgını hıssetmek... Sanırım ben SADİST ve PSİKOPATIM... Çunkü bundan hoşlandım. Zaten ilk okul dönemimden beri tavuk tavşan falan keserdim ama insan kestiğimi/keseceğimi rüyamda bile düşünmez/düşünemezdim. Kurbanda çocuklar olumsuz etkilenir rüyasında korkar ağlar... Büyük/yetişkinler için acaba rüyada bir dışa vurum olarak mı ortaya çıkıyor? Varmı hayatının daha önceki herhangi bir evresinde İNSAN BOĞAZLAYAN? Edit:Tonla imla düzelttim.Ayrıca gidip biraz et kıyıcam >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 beyler bu çocuğa dikkat edin, yeni bir arenda doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hell yeah!!! supersin adamim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bu konuşma frekansı rıza'nın karşı tepelerde olduğunu gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ahahahah ay ahaha of ahaha beklemedigim yerden vurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 millet deliye hasret biz akilliya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kurbanlıkların yanağına bi kesik atarsın seneye antreman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Kamyon devirmişsin sen, kan değil o elindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ahuuhaauhuhauhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Harbi ya onu anlatmayı unuttum... Bir kız vardı orada elemanın sevgilisi ve o da benden hoşlanıyormuş. Nasıl bir ruhiyatsa artık o esnada bir bütün olduk kanlar içinde seviştik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sadistle psikopatın yanına sapık kelimesini ekle istersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 şeytan aldatmış o zmn kamyon devirmek semeri devirmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 h3l4l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 SoulCube said: kurbanlıkların yanağına bi kesik atarsın seneye antreman olur. sdlkfjsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 meğersem dextermışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Warchief said: Sanırım ben SADİST ve PSİKOPATIM... Çunkü bundan hoşlandım. Zaten ilk okul dönemimden beri tavuk tavşan falan keserdim ama insan kestiğimi/keseceğimi rüyamda bile düşünmez/düşünemezdim. çok alternatif :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ginaly said: beyler bu çocuğa dikkat edin, yeni bir arenda doğuyor. ne arendası ya bildiğin dexter bu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 fazla dexter zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 previously on dexter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 next; son of dexter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 finally,memati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasufel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben gaçhayım ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 üşeniyorum yoksa dağ gibi koç un nasıl olupta 4 poşete sığdırdığımın resmini koyacaktım. Bu arada ilk defa bir kurbanda pirzolaların hepsini düzgünce çıkardım 6-7 kilo pirzola çıktı pişirip pişirip yiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 geez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar