Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Dün kesilen boğazlanan onca hayvan görütülerinin, rüyamda beni; sevmediğim cins tiplemeli bir elemanı elimde uzun kasatura benzeri bıcakla bogazlamaya götüreceğini, bu yaşımda etkileyeceğini hiç düşünmezdim... Sol elimle çenesini tutarken sağ elimle sürdüm bıçağı, hızlıca ve bastırarak çektim. O kanın fışkırırken çıkarttığı ses ve elemanın direnen vücuduna engel olmak, o elime akan kanın sıcaklıgını hıssetmek... Sanırım ben SADİST ve PSİKOPATIM... Çunkü bundan hoşlandım. Zaten ilk okul dönemimden beri tavuk tavşan falan keserdim ama insan kestiğimi/keseceğimi rüyamda bile düşünmez/düşünemezdim. Kurbanda çocuklar olumsuz etkilenir rüyasında korkar ağlar... Büyük/yetişkinler için acaba rüyada bir dışa vurum olarak mı ortaya çıkıyor? Varmı hayatının daha önceki herhangi bir evresinde İNSAN BOĞAZLAYAN? Edit:Tonla imla düzelttim.Ayrıca gidip biraz et kıyıcam >:D<
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 beyler bu çocuğa dikkat edin, yeni bir arenda doğuyor.
Fly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bu konuşma frekansı rıza'nın karşı tepelerde olduğunu gösteriyor
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ahahahah ay ahaha of ahaha beklemedigim yerden vurdun.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 millet deliye hasret biz akilliya
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kurbanlıkların yanağına bi kesik atarsın seneye antreman olur.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Kamyon devirmişsin sen, kan değil o elindeki.
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Harbi ya onu anlatmayı unuttum... Bir kız vardı orada elemanın sevgilisi ve o da benden hoşlanıyormuş. Nasıl bir ruhiyatsa artık o esnada bir bütün olduk kanlar içinde seviştik...
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sadistle psikopatın yanına sapık kelimesini ekle istersen :D
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 şeytan aldatmış o zmn kamyon devirmek semeri devirmek falan.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 SoulCube said: kurbanlıkların yanağına bi kesik atarsın seneye antreman olur. sdlkfjsl
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Warchief said: Sanırım ben SADİST ve PSİKOPATIM... Çunkü bundan hoşlandım. Zaten ilk okul dönemimden beri tavuk tavşan falan keserdim ama insan kestiğimi/keseceğimi rüyamda bile düşünmez/düşünemezdim. çok alternatif :/
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ginaly said: beyler bu çocuğa dikkat edin, yeni bir arenda doğuyor. ne arendası ya bildiğin dexter bu ahaha
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 üşeniyorum yoksa dağ gibi koç un nasıl olupta 4 poşete sığdırdığımın resmini koyacaktım. Bu arada ilk defa bir kurbanda pirzolaların hepsini düzgünce çıkardım 6-7 kilo pirzola çıktı pişirip pişirip yiyorum .
Öne çıkan mesajlar