Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ne kadar topladınız bayramda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 2 erbezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 3 parça baklava. birini yiyemedim fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 =( lanet olsun memleketten uzak bayramlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kriz vurmuş bizimkileri. bi dedem 20 verdi. nşa da 100 den aşağı vermez. diğer dedem de 100 verdi, o parayı da babamla annem hacıladı resmen. bi de vermek istemedim, trip yaptım, şimdi lafını ediyolar. bok gibi bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 2k+boğazdan yalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Senede 2 kez bayramdan bayrama para werirler umuduyla gittiim babamlarn sülaleden 15 ytl çktıı her bayram 100e yakın olurdu o 15 ytlnin 5 ini'de benden ufak yeğenime werdm bana 10 kaldı annem babam 20şer werdi krizmş düz hesap 50 topladm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 roket adam said: kriz vurmuş bizimkileri. bi dedem 20 verdi. nşa da 100 den aşağı vermez. diğer dedem de 100 verdi, o parayı da babamla annem hacıladı resmen. bi de vermek istemedim, trip yaptım, şimdi lafını ediyolar. bok gibi bir durum. hayırsız evlat işte nolcak :D:D sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 3 koyun derisi, bi kaç kilo kıyma biraz ciğer, homemade baklava, yarım tencere yaprak sarması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar