iorek Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 arkadaslar ben oyuna yeni basladım ve black orc actım item felan düsrdüm ama takamıyorum itemimi repear felan diyor anlamadım itemle ilgili bana bilgi verip aydınlatırmsınız item konusunda hic birsey bilmiyorum nasıl alrım nerden düser bana bilgi verin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 senin classin icin degilmis demek ki o item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iorek Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 koskoca black orc yazıyo itemin altında o kadar online oyun oynadık sende post kasmak icin yazı yazan tiplere benziyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 O zaman 2 seçenek daha var lvlin item için düşük yada renown lvlin düşük.Aslında 3ncü bi seçenek daha var ama böyle bi bug duymadım görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 satıcılardan birine git onlarda repair items diye bir seçenek var pencerenin altında ondan sonra takabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 aquila said: senin classin icin degilmis demek ki o item. iorek said: koskoca black orc yazıyo itemin altında o kadar online oyun oynadık sende post kasmak icin yazı yazan tiplere benziyon Sesli güldüm iorek. Sucladigin arkadasin 10.ooo+ postu var iste altini ciziyorum(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yetmez 10k, moar MOAAARR! evladim okudugunu anlayip anlatsan, yardim ederdik, repear diye bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bak adama 1 post daha kastırdın. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yasasin 1 tane daha kumbara gibi olm, attikca artiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bi vendorda repair ettir onu. kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 okadar mmo oynadın ama üstünde black orc yazdığı gibi gör gözüne kurşun misali beni onar yazan item ı niye giyemiyorum mu diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 iorek said: koskoca black orc yazıyo itemin altında o kadar online oyun oynadık sende post kasmak icin yazı yazan tiplere benziyon hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hayır otostopçu halinle geçen arabayı beğenmediysen binme, neden taş atıyorsun camına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Metafor treni kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bLaQ said: bi vendorda repair ettir onu. kullanabilirsintek işe yarar mesaj bu olmuş heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 cado said: bLaQ said: bi vendorda repair ettir onu. kullanabilirsintek işe yarar mesaj bu olmuş heralde :) olur mu ya boşuna mı açıkladım o kadar. bakınız: baştan 5. mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sat gitsin itemiya sana itemmi yok koca oyunda ne dert edıyosun olmuyo falandı fılandı. at yere bakma arkana bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar