Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalnızken alkol olarak ne içilebilir?

Chewy

Öne çıkan mesajlar

Kojiroh said:
Aç bi film

Bi ara Sin City korsana ilk düştüğünde orta boy kırmızı ucuz şarap eşliğinde izlemiştim. ikinci cd'den sonra bruce willisle oyuncu değişikliği yapıp filme ben girmiştim... O gün bügündür ara sıra yaparım bunu. Castte adımı göremesem de izlediğim filmde oynamak güzel oluyor.

Alkol sen nelere kadirsin... :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
sek viski içemiyorum niye acaba ? İçe içemi alıştınız tadının agırlığına yoksa insandan insana değişen bir şey mi.

yarım Viski yarım cola içebiliyorum, Cok sert geliyor yoksa. Birde yanında çerez olucak yoksa yine içemiyorum :) .
yanlis viskiyi iciyorsundur.

j&b, red label, jack daniels falan nefret ederdim ben de. black label ic, hosuna gider baya, biseyle de karistirma tabi, bol buz sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Masticore said:
sek viski içemiyorum niye acaba ? İçe içemi alıştınız tadının agırlığına yoksa insandan insana değişen bir şey mi.

yarım Viski yarım cola içebiliyorum, Cok sert geliyor yoksa. Birde yanında çerez olucak yoksa yine içemiyorum :) .

j&b, red label, jack daniels falan nefret ederdim ben de. black label ic, hosuna gider baya, biseyle de karistirma tabi, bol buz sadece.

yanlış! 2 buzdan fazlası scotch u sulandırır
bknz: Hitman de bardaki hatunun 47'yle muhabbeti

Hocam alkol olayından şunu anladım ki kişisine göre değişiyo ama uzun vadede alışkanlıklar ön plana çıkıyor. Mesela bi arkadaşımın mide biraya fazlasıyla dayanıklı ama rakı dedin mi adam içemez. Bende de tam tersi biraya aşırı abanamam ama rakı içerim yani tadınıda severim. Başka bir arkadaşım kırmızı şarabı ekmeksiz hayatta içmez kaldıramaz bünyesi. Viskiye müptela ama bira içemeyen birinide tanıyorum ama onla aramızda sınıf farkı var :D
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Masticore said:

ilginçtir yazdıklarının hepsini denedim black'i de denemedim
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:
Penthesilea said:
Masticore said:

yanlış! 2 buzdan fazlası scotch u sulandırır
bknz: Hitman de bardaki hatunun 47'yle muhabbeti
on the rocks abi, fahise etmicen zaten ickiyi beklete beklete, hizli bi sekilde icicen iste :)

masti, dene sen black label, seversin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnızken vodka ve türevleri içilir şahsen viski ağzı için 4 yıl çalıştım halen edinemedim klasik premium viskileri saymakla bitmez bu iş aktif bir içici olman lazım bana kalırsa yalnızmısın git sağlam barı olan bir yere bir 2 tek at, alkol ile yalnız kalma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...