DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 viski yalnızlık için lüks kaçar. yalnızken en iyi dost biradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Kojiroh said: Aç bi film Bi ara Sin City korsana ilk düştüğünde orta boy kırmızı ucuz şarap eşliğinde izlemiştim. ikinci cd'den sonra bruce willisle oyuncu değişikliği yapıp filme ben girmiştim... O gün bügündür ara sıra yaparım bunu. Castte adımı göremesem de izlediğim filmde oynamak güzel oluyor. Alkol sen nelere kadirsin... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ben yanlizken sekerli ickilere takilirim. Baileys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Masticore said: sek viski içemiyorum niye acaba ? İçe içemi alıştınız tadının agırlığına yoksa insandan insana değişen bir şey mi. yarım Viski yarım cola içebiliyorum, Cok sert geliyor yoksa. Birde yanında çerez olucak yoksa yine içemiyorum :) .yanlis viskiyi iciyorsundur. j&b, red label, jack daniels falan nefret ederdim ben de. black label ic, hosuna gider baya, biseyle de karistirma tabi, bol buz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 j&b direk igrenc ztn. black label , chivas regal ve bence jack daniels iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 vodka tonik limon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Penthesilea said: Masticore said: sek viski içemiyorum niye acaba ? İçe içemi alıştınız tadının agırlığına yoksa insandan insana değişen bir şey mi. yarım Viski yarım cola içebiliyorum, Cok sert geliyor yoksa. Birde yanında çerez olucak yoksa yine içemiyorum :) .yanlis viskiyi iciyorsundur. j&b, red label, jack daniels falan nefret ederdim ben de. black label ic, hosuna gider baya, biseyle de karistirma tabi, bol buz sadece. yanlış! 2 buzdan fazlası scotch u sulandırır bknz: Hitman de bardaki hatunun 47'yle muhabbeti Hocam alkol olayından şunu anladım ki kişisine göre değişiyo ama uzun vadede alışkanlıklar ön plana çıkıyor. Mesela bi arkadaşımın mide biraya fazlasıyla dayanıklı ama rakı dedin mi adam içemez. Bende de tam tersi biraya aşırı abanamam ama rakı içerim yani tadınıda severim. Başka bir arkadaşım kırmızı şarabı ekmeksiz hayatta içmez kaldıramaz bünyesi. Viskiye müptela ama bira içemeyen birinide tanıyorum ama onla aramızda sınıf farkı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Penthesilea said: Masticore said: sek viski içemiyorum niye acaba ? İçe içemi alıştınız tadının agırlığına yoksa insandan insana değişen bir şey mi. yarım Viski yarım cola içebiliyorum, Cok sert geliyor yoksa. Birde yanında çerez olucak yoksa yine içemiyorum :) .yanlis viskiyi iciyorsundur. j&b, red label, jack daniels falan nefret ederdim ben de. black label ic, hosuna gider baya, biseyle de karistirma tabi, bol buz sadece. ilginçtir yazdıklarının hepsini denedim black'i de denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 jb nasıl iğrenç olabilir ya ? ben çok seviyorum bana da red label black label iğrenç geliyor =) jb ve jack yeterli veya scotch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 SodomVsGomore said: Penthesilea said: Masticore said: sek viski içemiyorum niye acaba ? İçe içemi alıştınız tadının agırlığına yoksa insandan insana değişen bir şey mi. yarım Viski yarım cola içebiliyorum, Cok sert geliyor yoksa. Birde yanında çerez olucak yoksa yine içemiyorum :) .yanlis viskiyi iciyorsundur. j&b, red label, jack daniels falan nefret ederdim ben de. black label ic, hosuna gider baya, biseyle de karistirma tabi, bol buz sadece. yanlış! 2 buzdan fazlası scotch u sulandırır bknz: Hitman de bardaki hatunun 47'yle muhabbetion the rocks abi, fahise etmicen zaten ickiyi beklete beklete, hizli bi sekilde icicen iste :) masti, dene sen black label, seversin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 2 viski seviyorum. Chivas ve Jack. Yalniz da ya viski ya cin tonik icerim. Vodka hic icmem mummunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 dewar's için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bLackcha0s said: jb nasıl iğrenç olabilir ya ? ben çok seviyorum bana da red label black label iğrenç geliyor =) jb ve jack yeterli veya scotch johnnie walker da scotch deil mi ? ben mi yanlıs biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 dooru bilion, jb de coni de scotch. jack amerikan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 black label başarılı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 blue label i deneyen var mı? yoksa ben mi karıştırdım black miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ucuz bi icki icilir,nasılsa icilen ickiden zevk alınmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 denediklerim arasında en sevdiğim ve içimi rahat olan viski: jameson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 viski, tercihen chivas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Yalnızken vodka ve türevleri içilir şahsen viski ağzı için 4 yıl çalıştım halen edinemedim klasik premium viskileri saymakla bitmez bu iş aktif bir içici olman lazım bana kalırsa yalnızmısın git sağlam barı olan bir yere bir 2 tek at, alkol ile yalnız kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 vala viski gerçekten degisk bsy :).Güzeldi ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 alayı olur valla.rakı kral olur hatta bence ruh haline göre.yoklukta kolonya bile gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Yarra yering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 markadan markaya fark var Eyüp Sabri TUNCER :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sek viski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar