Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 klavye tuşlarının çevresi (üstü değil de yanları) çok kirlenmiş. bu kirleri temizlemek için ne yapabiliriz? kulak pamuğu mu? çubuğa takılmış kolonyalı mendil mi? en etkili temizleme yöntemi nedir? ayrıca klavyenin içi, tuşların altına doğru çok kıl-kir felan birikmiş. bunları temizlemek için ne yapabilirim? teşekkürler şimdiden..[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yanları ve tüm plastik aksanı,az çamaşır sulu ıslak bez ile silebilirsin.Olmadı Cif kullan.Bulaşık deterjanı yani. Tuşlarıysa,tuşların altına bişey sokarak hafifçe çıkar.Ama dikkat et,dişleri kırabilirsin hızlı yaparsan.Bi bölgeyi yada tamamını çıkar tabi tuşların yerini hatırlarsan.Hatırlamazsan ufak ufak çıkar. Tavsiyem budur,ben hep böyle yaparım cillop gibi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 tuşları tek tek sök temizle sonra tekrar tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Unutmadan,çamaşır suyu yada cif kullanırsan daha sonra ıslak ve Çamaşır suyu yada cif olmayan bir bez kullanarak sil,sonra kullan. Ayrıca önce tuşlardan başla temizlemeye.Kıl pörtük çörtük falan onları al önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 en etkilisi tuşları tek tek çıkarıp silmek, katılıyorum...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bone diyor ki yani "Ben pis bi insanım, kıllıyım 1 haftada berbat ediyom klavyeyi" :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inNoMine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Tuşları söküp bir leyene koy ve içine az camaşır suyu damlat.. bir saat sonra kurulıyıp yerine tak. off mis gibi bir klavye oldu bu. :)[signature][hline]Bu serverda canavar nerde bulunur?(Gelen Bir Page) in NoMine (Noir UO Shard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 tuşları sökmek dışında birşey önerirseniz sevinirim :) en ilkel metod o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 önce klavyeyi ters çevir, iyice bir salla. içerdeki tataklar bir dışarı çıksın. daha sonra klavyenin arasına az pamuklanmış, kolanyalı ıslak mendil sok ve temizle. not: istersen tuşları çıkarmadan arkasını çıkarabilirsin. ama tuşların yanını nasıl silersin bilemem.. ensonbirnot: yeni bir klavye alabilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Madem tembelsin yeni klavye al bencede hehe Yada bak ben tembelim klavyemde pis ama kasmıyorum hiç böle takılıyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Klavye Tuslarını tek tek sök Bi ufak kova gibi birşeyin içine deterjanlı ve sıcak suda tek tek ovuştur ve kurumaya bırak ardından tusarı tek tek tak tmm bu kadar servise Hazır :-P[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 klavyeyi ters çevirip salla sonra klavyeyi masaya parçalamamak suretiyle geçir:D sonra kulak temizlenen ucu pamuklu alete biraz daha pamuk ekleyip kolonya boşalt sonrada sil:):D[signature][hline]the mAD maXimus - msn: [email protected] [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 05 Mayıs 2004 09:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 adamda belki 50 $'lık klavye var, önerilere bak be, yeni klavye alsınmış.. :-p e peki tuşları sökünce nasıl hatırlıyoruz nereye takacağımızı?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Tek tek sökülecek ya oyüzden :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 windows me de ekran klavyesi diye bir olay var onu açarsanız hangi tuş nereye konuluyordu derdinden kurtulur rahat rahat tuşları söker temizleyip takarsınız :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bir kere başladınmı temizlemeye sürekli devam edersin. içinde bir şeytan dürter seni. bana hep öyle oluyor. en sonunda tani çok temizlemekten yüzey artık sana yetmez klavyenin içinede girersin. arkasını falan açarsın tam bir yapboz olur. en sonunda ya klavye laçka olur tuşlar fırlar, zor basmaya başlar, rengi gider. göze kötü gözükür. eee sonra nemi olur? tabiki kendine yeni bir klavye almak zorunda kalırsın. euhehu çok başıma geldi o yüzden öyle pahalı klavyeler almıyorum. 5 dolara kafam rahat hem multi media klavye kullanmıyorum ben. klasik adamım ben herşeyi elle kontrol etmeliyim yerinden. çift tıklamalıyım sesi elle çevirerek açmalıyım. :p ben derimki klavye yerinde kalsın. hiç temizleme.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 benim bu klavyemin tuslari cok inatci, nasi sokcem onnari yerlerinden?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 çay kaşığı ile zıplatma yöntemi uygundur. not: lütfen sapını kullanınız. :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 sivri bi cismi altina dayiyorsun tuşun, sonra aşşa doğru bastırcan. tornavida,kalem,anahtar falan işini görür ama kırılırsa karışmam :)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 tuşları çıkarmadan pratik başka ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 başka yolu yok demişler işte bone, anlasana.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 tek tek sokme i$i igrenc otesi kasior, icinden ekmek kirintisindan tutun, saclara, cikolata kiriklari falan, hic kasmayip yerine yeni 1 klavye al, o kadar i$kence oluyor ki tek tek temizlemek anlatamam. 10 milyon icin o pislige girmeye degmez yani.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yaw hepinizde mi eski klavyelerden var ( hani entegre devreli olanlarindan ) .... o çay kaşiği ile zıplatma eskide kaldi ... şimdi yeni klavyelerin içinde 3 adet plastik layer var devreler içinden geçio ... arkadan vidalari sok bonecim , sonra tüm tuşlari at bulaşık makinesinin çatal kaşık bölümüne , klavyenin kasasini da koy yanlarina ... sonracııma o plastik layerların sağ üst köşesini de suya sokmadan kalan heryerini güzelce sabunlu suya sok ... ohh mis gibi kokan klavyen hizmetinde ... PS : tuşlar için digital foto tavsiye .. kesin çözüm ... ps2 : bu yöntem kendi 50$ lik klavyemde denenmiştir , piril oldu abisi ablasi piril :)[signature][hline]Now it's time to say : Save your tears for the day when our pain is far behind, On your feet,come with me,we are soldiers STAND or DIE Save your fears take your place, save them for the judgement day Fast and free,follow me,time to make our sacrifice We RISE or FALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar