Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavye temizlemek // nasıl olcak bu işler?

Bone

Öne çıkan mesajlar

klavye tuşlarının çevresi (üstü değil de yanları) çok kirlenmiş.
bu kirleri temizlemek için ne yapabiliriz? kulak pamuğu mu? çubuğa takılmış kolonyalı mendil mi?
en etkili temizleme yöntemi nedir?

ayrıca klavyenin içi, tuşların altına doğru çok kıl-kir felan birikmiş.
bunları temizlemek için ne yapabilirim?

teşekkürler şimdiden..[signature][hline]i'll kill you myself.
i see you have an appetite for destruction
it is a good day to die!
i sense a soul in search of answers.
honor guide me!
Sosyal ağlarda paylaş

Yanları ve tüm plastik aksanı,az çamaşır sulu ıslak bez ile silebilirsin.Olmadı Cif kullan.Bulaşık deterjanı yani.
Tuşlarıysa,tuşların altına bişey sokarak hafifçe çıkar.Ama dikkat et,dişleri kırabilirsin hızlı yaparsan.Bi bölgeyi yada tamamını çıkar tabi tuşların yerini hatırlarsan.Hatırlamazsan ufak ufak çıkar.

Tavsiyem budur,ben hep böyle yaparım cillop gibi olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

önce klavyeyi ters çevir, iyice bir salla. içerdeki tataklar bir dışarı çıksın.

daha sonra klavyenin arasına az pamuklanmış, kolanyalı ıslak mendil sok ve temizle.

not: istersen tuşları çıkarmadan arkasını çıkarabilirsin. ama tuşların yanını nasıl silersin bilemem..

ensonbirnot: yeni bir klavye alabilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

Tek tek sökülecek ya oyüzden :)[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

bir kere başladınmı temizlemeye sürekli devam edersin. içinde bir şeytan dürter seni. bana hep öyle oluyor. en sonunda tani çok temizlemekten yüzey artık sana yetmez klavyenin içinede girersin. arkasını falan açarsın tam bir yapboz olur. en sonunda ya klavye laçka olur tuşlar fırlar, zor basmaya başlar, rengi gider. göze kötü gözükür. eee sonra nemi olur? tabiki kendine yeni bir klavye almak zorunda kalırsın. euhehu çok başıma geldi o yüzden öyle pahalı klavyeler almıyorum. 5 dolara kafam rahat hem multi media klavye kullanmıyorum ben. klasik adamım ben herşeyi elle kontrol etmeliyim yerinden. çift tıklamalıyım sesi elle çevirerek açmalıyım. :p ben derimki klavye yerinde kalsın. hiç temizleme.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

yaw hepinizde mi eski klavyelerden var ( hani entegre devreli olanlarindan ) .... o çay kaşiği ile zıplatma eskide kaldi ... şimdi yeni klavyelerin içinde 3 adet plastik layer var devreler içinden geçio ... arkadan vidalari sok bonecim , sonra tüm tuşlari at bulaşık makinesinin çatal kaşık bölümüne , klavyenin kasasini da koy yanlarina ... sonracııma o plastik layerların sağ üst köşesini de suya sokmadan kalan heryerini güzelce sabunlu suya sok ...
ohh mis gibi kokan klavyen hizmetinde ...

PS : tuşlar için digital foto tavsiye .. kesin çözüm ...
ps2 : bu yöntem kendi 50$ lik klavyemde denenmiştir , piril oldu abisi ablasi piril :)[signature][hline]Now it's time to say :
Save your tears for the day when our pain is far behind,
On your feet,come with me,we are soldiers
STAND or DIE
Save your fears take your place, save them for the judgement day
Fast and free,follow me,time to make our sacrifice
We RISE or FALL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...