Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Şu ufak beyaz yaratıkları kesiyordum,birde etrafımda o beyazlardan 5,6 tane daha geldi ve bir an sesislzik oldu hepsi dağıldı bi baktım yerde elini başına koymuş yatıyor bizimkisi.. kızın teki geldi dizin kırılmış dedi yahu 35 dakıkadır dizim kırık yatıyorum ne yapayım?[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 esc.. oyuna kaldığın yerden devam et.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ehe oldu çok sevindim ya =) şimdi o ufak beyaz şeylerin ortamlarını basıp dizimin hesabını almaya gidiyorum.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Eheh kolun felanda kırılıomu?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ehe Guzelmiş :)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ahahah bu benim başıma hiç gelmediydi :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Öne çıkan mesajlar