Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'nın 1950'lerden beri bütün dünyadan sakladığı gerçekler

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

sir said:
bu tarz konularda merak ettiğim şey, neden bütün ufoların illa gidip amerikaya çöreklendiğidir..

biz görünce taşlıyoruz amerikalılar gel abi sen şöyle bizim 51. bölgeye sana bi bakım yapalım diyorlar euheeuheu

koca evrende sadece insanların yaşadığını düşünmek yanlış olur. belki bilinçli bir varlık olarak sadece insan olabilir olma ihtimali daha yüksek ama başka canlı yok demek çok çok minicik bir oranda ifade edilirki limiti 0a gider :P

islamda uzaylı yoktur Allah sadece insanları yaratmıştır diye bir olay yok. islam insanlara geldiği için kutsal kitabıda insanlardan bahseder. kaç yüz yıl öncesi insanlara uzaylılardan füzelerden fln bahsetmek garip olurdu.

ha şu videodaki tarikat fln bunlara inanmıyorum saçmalık... para toplama amacıyla yapılan çalışmalar gerçekten amerikanın elinde olsa bişiler açıklanmasına kesinlikle izin verilmez varsada bilmiyoruzdur rosewill gibi olaylar sadece insanların meraklarını gidermek başka şeyleri araştırmamaları için oluşturulmuş kurgulardır. belki bazı şeylerin altyapısı oluşturuluyordur kim bilir

bide şu var. galaksiler arası aşmış bir ırk olsan insanlıkla muhattap olurmusun? ben olmam dünya bildiğiniz ortalığı kan götüren pis bir gezegen. insanlık yozlaşmış kötü bir ırk olma yolunda son sürat ilerliyor, gelip birilerinin bize teknoloji vermesi ve bu pisliği tüm evrene yaymamıza olanak sağlaması saçma :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o konferansta cikip konusan insanlarin cogunun gercekleri soyledigini rahatlikla savunabilirim. Adamlarin bazilarinin topluluk onunde konusunca heyecanlaniyor, bu adamlar yalan soylemeye odaklanmis olamaz yani.

Ayrica ne gibi kazanclari olabilir boyle bir konferanstan. Adamlarin soyledikleri seyde olasi seyler zaten. Adamlar tahmin edilen, bilinen seyleri cikip yetkili agizlardan onayliyor, uzayda silahlanmanin zararlari, yeni ve temiz enerji kaynaklarinin kullanilmasi ve teknolojik gelismelerden yararlanma konularinda yorumlar yapiyor.

"EHE UFO!" diyeceginize, "bu adamlarin hepside manyak olamaz" diye dusunmeniz gerekir.

Hadi kanada savunma bakani, NASA calisani, USAF ust duzey subay'i, top secret clearance'i olan askeri cryptographer'larin rutbelerini kenara atalim, adamlar 60-80 yasinda, bunlarin ne ilgisi olur parayla, pulla bilmemneyle.

Ayrica su UFO Hunters bolumude beni oldukca etkiledi yani. Onuda bir aciklayiverin bir zahmet. 3 isik olayina bir tanim bulamiyorum ben. Garbagelastirilinca konunun keyfi kacti.
Sosyal ağlarda paylaş

haydee zeitgeist'a nası bağladınız yau? son derece "dünyevi" bi film, önerileri de argümanları da somut ve her daim gerçeklenebilir şeylerden oluşuyo..uzaylılara dair herhangi bi atıf yok yani.

lamı cimi yok, "uzaylılar"ın dünyaya geldiğini kabul etmek için, yani bilimsel olarak bütün dünyada bu varlığın ikrar edilmesi ve kabul görmesi için, elle tutulur gözle görünür çok sağlam kanıtların sunulması gerekmekte, öyle iki üç ışıkla, bi takım adamların açıklamalarıyla olacak iş değil. hele hele amerikalıların bu konuda ne kadar saplantılı olduğu, ve yine amerikalıların bullshit konusunda dünya çapında markalaştığı düşünülürse.

ayriyeten evrenle, gökyüzüyle ilgili açıklayamadığımız binlerce farklı olay var..kendi kendimize açıklayamadığımız görüntülerin veya fenomenlerin sorumluluğunu direk üstün-bilinçli varlıklara atfetmek, nedense bana bişeyi hatırlattı, neydi o, din miydi bişeydi..
Sosyal ağlarda paylaş

insan herşeyi açıklanabilir sanıdğından bazı şeylere inanmıyor zaten.
100bin yıl önce karanlığı aydınlatıcak yuvarlak bir cisim olacak deseler, 100 tane insan havada aynı anda demir bir şeyin içinde uçacak deseler, toprak altından akan pis siyah su gün gelicek dünyanın kaderini değiştirecek deselerdi
hasss derlerdi ya da öyle bi kelime yoktu sadece ho hor houhu diyip geçerlerdi.

unutmayın insan aklı herşeyi alıcak kadar gelişmiş değil.
ya da dünyanın kuralları dahilinde bunları öğrenmeniz mümkün değil..
en kolay örnekle yoktan var etmek diye birşey dünya üzerinde olmadığı halde din içersinde tanrının yoktan var ettiği söylenir.işte insan aklı bunu açıklayamıyor.açıklayamayınca da dini yoktan sayabiliyor.
inanmak istemeyen inanmayabilir.
isteyende inanır.
lakin insan oğlunun nefsi,fikri,beyni vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Agnostik duygularla konuşmayın.

Bundan bin yıl öncesinde güneşin nasıl doğup battığı da muammaymış insanoğluna... Bugün anaokulunda öğretilen bir gerçek dünyanın güneş etrafındaki hareketi...

aynı şekilde bugün hayatın dünya üzerinde nasıl var olup nerden nereye nasıl geldiğini de Charles Darwin çok güzel açıklamış.

Yarın öbür gün teknolojinin gelişmesiyle bilim gezegenlerin nasıl var olduğunu, maddenin nereden geldiğini vs., kısaca bügün insanların tanrıya inanmasının sebeplerini de illaki açıklayacaklardır...

tek eksiğimiz zaman...
Sosyal ağlarda paylaş

@sir: Hükümetlerin böyle kanıtların ortaya çıkmasını tüm güçleriyle engellemeleri o kanıtların olmadığı anlamına gelmez. KAldı ki yıldızlararası yolculuk yapabilen yaratıklar bize yakalanmadan, kanıt bırakmadan incelemeyi de biliyorlardır. Dolayısıyla kazı yapmaya gelmiş arkeolog ekibi gibi etrafa bişeyler bırakmaları, kanıtlar sunmaları, bi tarihi eserle fotoğraf çektirmeleri gerekmez. Uzaylılar dünyaya gelmemiştir lafını savunacak argümanın bu olmamalı bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Belki bazılarınıza saçma gelebilir ama benim şöyle bir düşüncem var...Mesela biz dünyayı 5 duyumuzla algılıyoruz değil mi?
Ama biliyoruz ki mesela dünyadaki her sesi duyamıyoruz,ama biliyoruz farklı frekanslarda bir çok sesin olduğunu...Bazı şeyleri de göremyoruz mesela,ama hissedebiliyoruz,rüzgar mesela....
Bende diyorum ki belki de gözümüz bu dünyadaki her şeyi görüp algılayamıyordur,mesela uzaylılar öle bir şekilde olabililer ki biz onları onlar orada olsalar bile farkedemiyoruzdur,ama görünmezlik değil,belki bizim görme kapasitemizin üstündelerdir,olamaz mı?
Veya sadece uzaylılar da değil,her hangi birşey olabilir...
Beynin sınırlı kapasitesi olduğunu,her şeyi duyup görüp algılayamadığımızı düşünürsek,bir şeyi göremememiz,onun orda olmadığı anlamına gelmiyordur belki...
Blmiyorum aklıma bir anda geliverdi işte...
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
@sir: Hükümetlerin böyle kanıtların ortaya çıkmasını tüm güçleriyle engellemeleri o kanıtların olmadığı anlamına gelmez. KAldı ki yıldızlararası yolculuk yapabilen yaratıklar bize yakalanmadan, kanıt bırakmadan incelemeyi de biliyorlardır. Dolayısıyla kazı yapmaya gelmiş arkeolog ekibi gibi etrafa bişeyler bırakmaları, kanıtlar sunmaları, bi tarihi eserle fotoğraf çektirmeleri gerekmez. Uzaylılar dünyaya gelmemiştir lafını savunacak argümanın bu olmamalı bence..

o zaman abd hükumeti "tüm gücünü" kullanıp bu basın toplantısını, yapılan yüzlerce belgeseli vesaireyi neden engellemiyo? abd "cover-up" konusunda bu denli başarısız mı, hele hele böyle önemli bi konuda? yine olmadı, üzgünüm.

bizim tespit edemeyeceğimiz şekillerde gelip gidiyolarsa, herşeye inanmakta serbestiz. ama kanıtlayamadığımızı sürece, sadece "inanç"ta kalırız.
Sosyal ağlarda paylaş

ABD hükümeti kanıtları yok ediyo ve engelliyo, diğerlerini engellemez zaten çünkü o karışıklık ve merak duygusu da işlerine gelir.

Böyle bir konferansta kanıt sunulmazsa aynen burda gelen tepkileri alırlar sir, ABD hükümeti de bunun açıkça farkındadır.

Yani ciddi ciddi uzaylıların dünyayı hiç ziyaret etmediğini ve bunla ilgili gizlense de hiç kanıt olmadığını mı düşünyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

uzaylıların dünya ziyaretiyle ilgili tek mutlak kanıtın amerikalıların elinde olması bana çok manasız geliyo doğrusu..bu bir gerçeklikse başka ülkelerde, başka hükumetlerin elinde de olurdu bu bilgiler.

yani kanıtın olmadığına inanmaktansa abd hükumetinin bütün kanıtları yokettiğine, ama insanların konuşmasına da izin verdiklerine inanıyosunuz. bana çok zorlama bi senaryo gibi geliyo doğrusu..
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
Ooh birde Zeitgeist'i izlemissin beyin allak bullak simdi.

Bence bunlar baglantili ya zeitgeist'le, o yuzden 3.sunde bu konu islensin. islensinde bu konuda ki gibi kaale almaz insanlar.

Şimdi ben bu UFO olaylarının Zeitgeist ile bağlantısı olduğuna kesinlikle inanıyorum. Ama nasıl?

Son 3 gündür o kadar çok UFO videosu ve tanık interview'su izledim ki kafamda genel bir resim oluştu.

İzlediğim videolardan biri de Alex Collier diye bi adamın yaptığı bi konferans. Bu adam diyorki Andromeda'lılarla çook uzun zamandır temastaymış, onların gemilerinde 3 ay yaşamış, onların kültürünü öğrenmiş falan filan.

Şimdi ilk izlediğimde ben inanmıyordum bu adamın dediklerine. 100% eminimki burdaki insanların 99%i de inanmaz.

Ama benim sizden farkım neydi biliyor musunuz? Açık fikirlilik.
Open-mindedness.

Adamın her dediklerine inanmak zorunda değildim ama aklımı açık tuttum, dedikleri herşeyi dinledim. Ya gerçek olsaydı? diye düşündüm. Ya adam hakkaten gerçeği anlatıyor olsaydı diye kafamda senaryolar kurdum.

Neyse izledim bitti ve adamın dediklerini kafamın bir köşesinde tuttum. Ondan sonra Zeitgeist'ın 2. filmini izledim ve o 2. film izlediğimde herşey o kadar yerli yerine oturdu ki bi puzzle gibi..

HERŞEY sanki birbiriyle bağlantılıydı. Mesela Peter Joseph, Zeitgeist'ı yaratan adam, bu adamın extra-terrestriallara inandığına 100% eminim. Çünkü Zeitgeist'ın 2. yarısının sonuna doğru anlattığı konsept, şimdiye kadar uzaylılarla kontakt kurduğunu iddia etmiş insanların veya uzaylıları gördüklerini iddia ettikleri insanların uzaylılar hakkında anlattıklarının TIPKISININ AYNISI.

Uzaylılarla insanlar arasında geçtiği iddia edilen konuşmalarda geçen konular: Para. Spirituality. Herşeyle bir olmak. Teknoloji. Kendimizi yoketme yolunda ilerlediğimiz gerçeği.

Bu konular böyle gidiyor.

Ve izleyenler, farkettiniz mi bilmiyorum ama Peter Joseph Zeitgeist'ın sonunda bütün bu konuların üstünden teker teker geçti. Ve o anda anladımki bu adam UFO'ları veya uzaylıları bu Zeitgeist filminin içine dahil etmemek için kendini BAYA tutmuş.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...