Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evimin önüne kurulan baz istasyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:
Ancalagan said:
düşünsene o baz istasyonu sandığımız şeyler beyinkontrol makineleri imiş O_o öyle söylentiler var ya nette

ha evet gerçekten çok işe yarıyolarmış eğer öylelerse , baksana etraf düzenden geçilmiyo :D

zuahauha şimdi gördüm be koptum . haklısın :D

ama onlar düzensizlik için işliyorsa eğer? CIA ajanları tarafından :o
  • Admin
Mesaj tarihi:
bir şey olmaz( korktugun kadar etkisi olmaz )
cep telefonun ile arama yaparken daha hat düşmeden kulagına götürüyor herkes ki bunun kanserojen etkisi çok daha fazla evinin yanındaki baz istasyonundan

aynı zamanda baz istasyonuna uzakta iken kullandıgın cep telefonu daha cok kanserojen etki yaratıyor

baglantı kurmak icin daha yuksek akımda sinyal veriyor buda çekimin kötü oldugu yerlerde iyice artışa geçip sağlık açısından daha olumsuz etki yaratıyor

baz istasyonunun etkisine kadar evinde bir sürü cihazın bu sekilde etkisi var

wireless modem
telsiz telefon
mikrodalga

....
Mesaj tarihi:
baz istasyonuna yakın yaşayan insanlarda anormal değişikliklerin başgösterdiği doğru değil mi yani? çok eskiden bahadır boysal yazmıştı, bir kızla tanışmış kız hergün adet görüyormuş falan
Mesaj tarihi:
evinin dibindeyse ve senin katindan yuksekteyse sorun yok.
bizim orayada koydular dava falan acilacakti univesteden olcum aletleri getirdiler cok zayif cikti dalgalar yukari dogru yayiliyormus vs vs.
Mesaj tarihi:
irenikus said:
baz istasyonuna yakın yaşayan insanlarda anormal değişikliklerin başgösterdiği doğru değil mi yani? çok eskiden bahadır boysal yazmıştı, bir kızla tanışmış kız hergün adet görüyormuş falan
aha o ne be öyle,yaşanır mı o hayat..kan biter bi kere
  • Yeni Oluştur...