Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evimin önüne kurulan baz istasyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen gece mobese kamerası takıcaz bahanesiyle evimin önündeki elektrik direğinin yanına bir direk daha koydular.ertesi gece gelip 2 tane garip alet taktılar. sonradan öğrendik ki baz istasyonu oluyormuş bunlar. önünde 3 5 insan konuşuyordu, kulak misafiri oldum. bir kaç ay içerisinde bu çevredeki herkesde baş ağrısı şikayeti başlayacak 1 sene sonra yavaş yavaş semtte kanser vakaları artıcakmış fln. içime kurt düştü böyle birden, eve geldim biraz fallout 3 oynayıp yattım. o gece kötü bir rüya gördüm böyle mutantlar beni kovalıyordu aşırı radyasyondan dolayı vucüdum dökülüyordu fln, uykum kaçtı uyuyamadım. işin kötüsü gözümü açtığım zaman pencereden direk direkle gözgöze geliyorum :P sabah kalkıktan sonra meraktan biraz araştırdım. bir zararı olmadığı söyleniyor ama kesin bir kanıt yok. sizce ne yapmam gerekiyor yada ben birşey yapabilir miyim?? göztepede oturuyorum çemenzar..
Mesaj tarihi:
Evinin önündeki elektrik diregine takilmis olmasi cok kötü. Ama söyle düsün. Her kanser yapan etkeni hesaplayabilsek intihar ederdik.

Bas agrisi ve kanser konusunu bende duydum. Uzun vadede etkiler.
Mesaj tarihi:
Ancalagan said:
düşünsene o baz istasyonu sandığımız şeyler beyinkontrol makineleri imiş O_o öyle söylentiler var ya nette

ha evet gerçekten çok işe yarıyolarmış eğer öylelerse , baksana etraf düzenden geçilmiyo :D
Mesaj tarihi:
Benim antrenörlük yaptığım spor salonunun bahçesine yaptılar.
Spor Eğitim Merkezi'nin fidanlığına yaptılar.

GSM Şirketlerinin pek taktığını zannetmiyorum, iyi takıyorlar onlar.
  • Yeni Oluştur...