Aiko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 geçen gece mobese kamerası takıcaz bahanesiyle evimin önündeki elektrik direğinin yanına bir direk daha koydular.ertesi gece gelip 2 tane garip alet taktılar. sonradan öğrendik ki baz istasyonu oluyormuş bunlar. önünde 3 5 insan konuşuyordu, kulak misafiri oldum. bir kaç ay içerisinde bu çevredeki herkesde baş ağrısı şikayeti başlayacak 1 sene sonra yavaş yavaş semtte kanser vakaları artıcakmış fln. içime kurt düştü böyle birden, eve geldim biraz fallout 3 oynayıp yattım. o gece kötü bir rüya gördüm böyle mutantlar beni kovalıyordu aşırı radyasyondan dolayı vucüdum dökülüyordu fln, uykum kaçtı uyuyamadım. işin kötüsü gözümü açtığım zaman pencereden direk direkle gözgöze geliyorum :P sabah kalkıktan sonra meraktan biraz araştırdım. bir zararı olmadığı söyleniyor ama kesin bir kanıt yok. sizce ne yapmam gerekiyor yada ben birşey yapabilir miyim?? göztepede oturuyorum çemenzar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 evin etrafini alumunyonla kapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Evinin önündeki elektrik diregine takilmis olmasi cok kötü. Ama söyle düsün. Her kanser yapan etkeni hesaplayabilsek intihar ederdik. Bas agrisi ve kanser konusunu bende duydum. Uzun vadede etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 baz istasyonuna gelinceye kadar türkiyede adamı kanser eden bir çok şey var.bunlardan birisi böyle aslı astarı olmayan söylentiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bide böyle bi pankart asmışlar bugün gördüm http://img219.imageshack.us/img219/3076/foto1413bn5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 zaten oldurmeyeninden taktik deseler kitlenir mahalle halki heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 evindeki kablosuz dagiticinin etkisi daha buyuk olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 her türlü kanser oluyorum yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 boz istasyonu, yani istasyano boz ayrıca aquila said: evin etrafini alumunyonla kapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 insan, dunyanin kanseri degil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 evinin etrafını aluminyumla kaplama, masraflı olur. baz istasyonunun etrafını aluminyumla kapla dışarı veremesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ya da bakırla kapla sonra toprakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Kurşun plaklar ftw! eskiden taş plaklar varmış peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 düşünsene o baz istasyonu sandığımız şeyler beyinkontrol makineleri imiş O_o öyle söylentiler var ya nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 sokaktan bi velet çağır, eline bir adet sapan ver ve eline bir fotoğraf makinesi alarak o güzel anları resmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 eve kacak hat cek istasyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 tazminat iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ancalagan said: düşünsene o baz istasyonu sandığımız şeyler beyinkontrol makineleri imiş O_o öyle söylentiler var ya nette ha evet gerçekten çok işe yarıyolarmış eğer öylelerse , baksana etraf düzenden geçilmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ya dış mihrapların işiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bilsem konuyu garbage a açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bişey olacağı yok rahat rahat yaşamına devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 2 senedir bizim apartmanın önünde var. bak ben ne haldeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 hangimiz kanser değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Benim antrenörlük yaptığım spor salonunun bahçesine yaptılar. Spor Eğitim Merkezi'nin fidanlığına yaptılar. GSM Şirketlerinin pek taktığını zannetmiyorum, iyi takıyorlar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 hayırLısı oLsun diyeLim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar