Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 geçen çarşamba günü 2-3 senedir aklımda olan dövmeyi yaptırdım sonunda makina olmadığından çekemedim, resmi de anca bugün alabildim, dier resimleri de alacağım inşallah paylaşayım dedim sizlerle(: resim http://img123.imageshack.us/img123/9784/quakewy0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 dövme de moda oldu. xD adonis kasıma yaptırcam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ÇOKSEKŞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o kadar kıl çıkan yere neden dövme yaptırdın ki sürekli traş mı ediceksin? kıl çıktığı zaman da bi özelliği kalmaz diye düşünüyorum. onun dışında güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yanlız baya bi kıllı bacak aldırırken fena acımıstır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Quake (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yok ya o kadar da değil belli olur heralde aradan olmadı öyle traşla falan uraşmam zaten (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 http://forum.paticik.com/thumbnails/3d7/8a9/cff/1e2/0d1/7db/0e4/844/2bd/111/51_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 asd78sa7fsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ya kusura bakma da. Çok kötü olmuş lan. Edit: Dürüst bi insanım. Gerçekten iğrenç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Gece gece adam kotu olcak bu yorumlardan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 haha saol kubat iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Dövmeyi kıllı bölgeye yaptırana Bioder hediye ediyorlarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 cok anlamli olmus 80 yasina geldiginde bakip mutlu olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 80e daha çok var(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 80 yaşında onu düşünecek halde olacağını sanmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 80e kadar yaşarsam iyi be yine aehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 güle güle kullan hiç fena olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hehe teşekkür ederim bilgisayar oyunlarına mı açsaydım konuyu aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: Dövmeyi kıllı bölgeye yaptırana Bioder hediye ediyorlarmış... abi kilsiz yer yok, alnimiza mi yaptiralim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Pazı Ps: kimileri Pazu da diyor. Kolun kaslı üst bölümü. Ayrıca Omuz üstü Kürek Kemiği ve hatta Göğüs Kafesi (meme) bölgesinde temiz güzel bölgeler var. Yani diz altından daha cazip :) Hemen ekleyeyim Genellikle erkeklerde bile olsa bu saydığım bölgelerde kıllanma değil tüylenme olur o da sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 quake :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: Pazı Ps: kimileri Pazu da diyor. Kolun kaslı üst bölümü. Ayrıca Omuz üstü Kürek Kemiği ve hatta Göğüs Kafesi (meme) bölgesinde temiz güzel bölgeler var. Yani diz altından daha cazip :) fotograg koymak istemiyorum ama yanlissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Anlaşılan sen istisnasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 istisna değil, herkes cillop diye bişey yok (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar