Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ben de tam olarak onu kastetmiştim, aferin iyi anlamışsın.
utopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kuzular öldürülmesin, şeker de yiyebilsinler Emre:/ iyi bayramlar:/
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Asteroth said: Ben de tam olarak onu kastetmiştim, aferin iyi anlamışsın. Bir Türk dünyaya bedel. yeterince çılgın atıyodur gurbetçilerimiz. relax.
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Annesiz babasız kalan kuzucuklarda dahil olmak üzere herkese iyi bayramlar.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Masquerade said: Asteroth said: Ben de tam olarak onu kastetmiştim, aferin iyi anlamışsın. Bir Türk dünyaya bedel. yeterince çılgın atıyodur gurbetçilerimiz. relax. türklerle ilişkisini anlayamadım? müslüman bayramı bu
tellos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Nessarien said: Annesiz babasız kalan kuzucuklarda dahil olmak üzere herkese iyi bayramlar. anneleri ve babaları cennete gitti içim rahat benim.
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bak işte orası yalanın başladığı yer zaten herşey onun üze.. fsd Neyse sonra tamamlarım cümlemi. Ayıp ediyorsunuz şirin kuzuların anne babalarını soykırmayın deve falan kesin.
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bir aile tek bir kediye girebilirken, 7 aile birleşip kaplana aslana pantere girebilir. iyi bayramlar.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Herkesin koyun katliamı tatili kutlu olsun
sir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bu bayramda da kavurma yiyemicem :/ yok mu hayırsever bi pati, veya akpli bi belediye falan fsdlfkj
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Tayyip amcan sana adsl falan veriyorda et veremiyor mu aaa git bi çal kapısını ben liboşunuzum de geri çevirmez.
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 HADI BAYRAM TOPIGINDE KAVGA EDELIM. iyi bayramlar.
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kurban bayramınız kutlu olsun, açın fakirin karnı doysun.
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 inananlarin bayramini kutlar, inanmayanlara keyifli tatiller dilerim
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 herkesin bayramı mutlu kutlu olsun
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Herkesin bayramını kutlar , hayırlara vesile olmasını diler , sanki bayram harici mezbahalarda koyunlar , danalar kesilmiyomuş , sadece bugün kesiliyomuş gibi davrananlara da selam ederim. Hiç olmazsa bayramda kesilenleri et almaya gücü yetmeyenler , normal zamanda kesilenleri sadece gücü yetenler yiyor diyip kıvılcımı yakarım.
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 herkese iyi bayramlar, dün koç kestiğimden dolayı nete giremedim. şu an gördüm geç kaldım sayılmaz.
Öne çıkan mesajlar