Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ben de tam olarak onu kastetmiştim, aferin iyi anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kuzular öldürülmesin, şeker de yiyebilsinler Emre:/ iyi bayramlar:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Asteroth said: Ben de tam olarak onu kastetmiştim, aferin iyi anlamışsın. Bir Türk dünyaya bedel. yeterince çılgın atıyodur gurbetçilerimiz. relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Annesiz babasız kalan kuzucuklarda dahil olmak üzere herkese iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Masquerade said: Asteroth said: Ben de tam olarak onu kastetmiştim, aferin iyi anlamışsın. Bir Türk dünyaya bedel. yeterince çılgın atıyodur gurbetçilerimiz. relax. türklerle ilişkisini anlayamadım? müslüman bayramı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Nessarien said: Annesiz babasız kalan kuzucuklarda dahil olmak üzere herkese iyi bayramlar. anneleri ve babaları cennete gitti içim rahat benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bak işte orası yalanın başladığı yer zaten herşey onun üze.. fsd Neyse sonra tamamlarım cümlemi. Ayıp ediyorsunuz şirin kuzuların anne babalarını soykırmayın deve falan kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bir aile tek bir kediye girebilirken, 7 aile birleşip kaplana aslana pantere girebilir. iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Herkesin koyun katliamı tatili kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bu bayramda da kavurma yiyemicem :/ yok mu hayırsever bi pati, veya akpli bi belediye falan fsdlfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Tayyip amcan sana adsl falan veriyorda et veremiyor mu aaa git bi çal kapısını ben liboşunuzum de geri çevirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 yibayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 HADI BAYRAM TOPIGINDE KAVGA EDELIM. iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 mevzu varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kutlu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 elimi opene title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 muh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bayramovski mübarekyan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kurban bayramınız kutlu olsun, açın fakirin karnı doysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 inananlarin bayramini kutlar, inanmayanlara keyifli tatiller dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 herkesin bayramı mutlu kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 iyi bayramlar pati alemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Herkesin bayramını kutlar , hayırlara vesile olmasını diler , sanki bayram harici mezbahalarda koyunlar , danalar kesilmiyomuş , sadece bugün kesiliyomuş gibi davrananlara da selam ederim. Hiç olmazsa bayramda kesilenleri et almaya gücü yetmeyenler , normal zamanda kesilenleri sadece gücü yetenler yiyor diyip kıvılcımı yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Herkese iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 herkese iyi bayramlar, dün koç kestiğimden dolayı nete giremedim. şu an gördüm geç kaldım sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar